gözün aydın canım, inş kalp atışlarını da duyarsın...
canım içimi rahatlattın umarım benim ki de öyledir :)
inş canım inş...hiç kafana takma dinlen ve sabırla test gününü bekle...
bende başka bi dr gidecem canım çünkü çok merak ediyorum inş rabbim duymak nasip olursalı günü kısmetse başka birine giderim bende :26:
bende hala iştahsızlık var canım ama çok şükür ne mide bulantım nede yiyeceklere karşı tiksinmem var
git gel ve güzel haberlerini paylaş, merak ederim canım
canım sana bir şey soracağım geçmişe baktım da sen de galiba kayseri de turgut beye yaptırmışsın tüp bebek tedavini ben de turgut beyle tedavi oldum umarım ben de senin gibi şanslı olurum :))
Olsun canim olcak artik o kadar benimde biraz hareket edince sanki Kalbim cok hizli atiyo sanki beynimin icinde atiyo sanki:))
yaa canım biraz rahatlattın....çok sağol...işte daha kalp atışını da duymadık yaaa....endişe ediyorum bu belirtiler olmayınca....sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar....
hiç telaş etme bence bak 9.haftamdayım ama cok şükür öyle beni çok yoran bi belirtim yok dediğim gibi yeni yeni aç olunca bulantım oluyor ve kusma da toplasan 2 ve ya 3 tür bin şükür.ve ikiz bebeklere hamileyim.bu kişiden kişiye fark ediyor belki daha sonra başlar bilemiyorum.ablam kalp atışını 8. hafta duymuş telaş yapma Rabbim yazdıysa olur bol dua et :)
Nasil oldun canim var mi kanaman falan yoktur insallah
evet canım Turgut bey yaptı inşallah canım sen ne zaman yaptırdın
canım maşallah ikiz bebeğin olacakmış rabbim ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bişi sorcam ikisinin kesesinide aynı gün mü gördün bende perşembe kese için gittim doktor önce şüpheli ikiz gibi duruyo dedi sonrada tekmiş dedi ultrasyon aleti eski modeldi acaba ikincisini görmeme ihtimali var mı
canım 31 ekim de perşem be günü yapıldı 2 transfer oldu biri 8 biri 9 hücreli doktor her şey güzel tutacak bence dedi ama bakalım ayın 12 kan tahlilim ama ben 15 i bekleyecem zaten tam adet dçnemine denk geliyor onu bekliyeceğim :))
ben ilk bulunduğum ilçedeki hastaneye gittim karından baktı ama ben tecrübesiz olduğum için sıkışık gimemiştim tek gördü 4 gn sonra kent hastanesinde vajinal iki kese görüldü.kalp atışları da 10 gün sonra demişti ama ben 7 gün sonra gittim vajinal duyuldu cok şükür.geçen hafta ilçedeki hastanede bu kez ikisi de görüldü ee tabi artk öğrendim sıkışık gidiyorum
Cnmmm bgn açik kahve oldu baskada bisi gelmedi rabbime cok sukur
hay maşallah banada iki tane kondu biri7 diğeri8 hücreliydi olur seninkide inşallah nasıl beklicen biz zor bekledik
canım negatiflerden yoruldum artık o yüzden hiç yok muş da adet olacakmışım gibi düşünmeye çalışıyorum hiç sitersim yok sayılır sadece şu belirti işi kafama takılmıştı onada dur dedim yani daha 3 gün bile dolmadı yerleşme zamanı gelmeden belirti mi beklenir diye düşündüm sakinim şimdi sanki hiç tüp bebek tedavisi görmemiş gibiyim bu kadar rahatlık da belki sitresin değişik şeklidir bilemedim valla :=))
:)olabilir farklı yaşıyor olabilirsin stresi ama eğer gerçekten başarıyosan tebrik ederim seni kaçıncı tüp bebek denemen canım
iyi canım sevindim senin adına dualarım seninle rabbim bidaha göstermesin
canım ilk denemem ancak öncesi var bir senedir uğraşıyorum önce kistlerle uğraştım kurtuldum miyonum çıktı sonra klomen tedavisi sonra 2 kere aşılama derken sadece yazın ara verdim dedim tatil yapcam denize gitcem ondan sonra tabi bu ara adet olamadım adet söktürücü kullandım anca bu ay başlayabildik artık olumlu sonuç belki de hiç aklımda olmadığı için bu kadar rahatım :)) senin kaçıncı denemen canım :))
Cokkkk saollll cnmmm cokkk dusuncelisinnn bnm dualarimda hepinizle....
aynen bende ilçede gittim sıkışık falan da değildim bunu duyduğum iyi oldu bende skışık gideyim bi dahaki sefere haftaya tüp bebek doktoruma gidicem bakalım orda bi değişiklik olacak mı
ya kızlar bişi sorcam göğüslerimde hassasiyet yok ama kaşınıyor bide büyüyorsanki önceden küçükmüş gibi:))sizde de kaşıntı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?