2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

yaa canım biraz rahatlattın....çok sağol...işte daha kalp atışını da duymadık yaaa....endişe ediyorum bu belirtiler olmayınca....sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar....

hiç telaş etme bence bak 9.haftamdayım ama cok şükür öyle beni çok yoran bi belirtim yok dediğim gibi yeni yeni aç olunca bulantım oluyor ve kusma da toplasan 2 ve ya 3 tür bin şükür.ve ikiz bebeklere hamileyim.bu kişiden kişiye fark ediyor belki daha sonra başlar bilemiyorum.ablam kalp atışını 8. hafta duymuş telaş yapma Rabbim yazdıysa olur bol dua et :)

canım maşallah ikiz bebeğin olacakmış rabbim ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bişi sorcam ikisinin kesesinide aynı gün mü gördün bende perşembe kese için gittim doktor önce şüpheli ikiz gibi duruyo dedi sonrada tekmiş dedi ultrasyon aleti eski modeldi acaba ikincisini görmeme ihtimali var mı

evet canım Turgut bey yaptı inşallah canım sen ne zaman yaptırdın

canım 31 ekim de perşem be günü yapıldı 2 transfer oldu biri 8 biri 9 hücreli doktor her şey güzel tutacak bence dedi ama bakalım ayın 12 kan tahlilim ama ben 15 i bekleyecem zaten tam adet dçnemine denk geliyor onu bekliyeceğim :))

ben ilk bulunduğum ilçedeki hastaneye gittim karından baktı ama ben tecrübesiz olduğum için sıkışık gimemiştim tek gördü 4 gn sonra kent hastanesinde vajinal iki kese görüldü.kalp atışları da 10 gün sonra demişti ama ben 7 gün sonra gittim vajinal duyuldu cok şükür.geçen hafta ilçedeki hastanede bu kez ikisi de görüldü ee tabi artk öğrendim sıkışık gidiyorum

hay maşallah banada iki tane kondu biri7 diğeri8 hücreliydi olur seninkide inşallah nasıl beklicen biz zor bekledik

aynen bende ilçede gittim sıkışık falan da değildim bunu duyduğum iyi oldu bende skışık gideyim bi dahaki sefere haftaya tüp bebek doktoruma gidicem bakalım orda bi değişiklik olacak mı

hay maşallah banada iki tane kondu biri7 diğeri8 hücreliydi olur seninkide inşallah nasıl beklicen biz zor bekledik

canım negatiflerden yoruldum artık o yüzden hiç yok muş da adet olacakmışım gibi düşünmeye çalışıyorum hiç sitersim yok sayılır sadece şu belirti işi kafama takılmıştı onada dur dedim yani daha 3 gün bile dolmadı yerleşme zamanı gelmeden belirti mi beklenir diye düşündüm sakinim şimdi sanki hiç tüp bebek tedavisi görmemiş gibiyim bu kadar rahatlık da belki sitresin değişik şeklidir bilemedim valla :=))

:)olabilir farklı yaşıyor olabilirsin stresi ama eğer gerçekten başarıyosan tebrik ederim seni kaçıncı tüp bebek denemen canım

:)olabilir farklı yaşıyor olabilirsin stresi ama eğer gerçekten başarıyosan tebrik ederim seni kaçıncı tüp bebek denemen canım

canım ilk denemem ancak öncesi var bir senedir uğraşıyorum önce kistlerle uğraştım kurtuldum miyonum çıktı sonra klomen tedavisi sonra 2 kere aşılama derken sadece yazın ara verdim dedim tatil yapcam denize gitcem ondan sonra tabi bu ara adet olamadım adet söktürücü kullandım anca bu ay başlayabildik artık olumlu sonuç belki de hiç aklımda olmadığı için bu kadar rahatım :)) senin kaçıncı denemen canım :))

benimde ilk denemem ama üç seneden fazladır uğraşıyoz bizde klomen bir kaçkez sonra iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı aşılama falan derken hüsran sonucunda rabbim yüzümüzü güldürdü bin şükür rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizin

ya kızlar bişi sorcam göğüslerimde hassasiyet yok ama kaşınıyor bide büyüyorsanki önceden küçükmüş gibi:))sizde de kaşıntı var mı

aynen bende ilçede gittim sıkışık falan da değildim bunu duyduğum iyi oldu bende skışık gideyim bi dahaki sefere haftaya tüp bebek doktoruma gidicem bakalım orda bi değişiklik olacak mı

Bende cok atip tuttum vajinadan bakayim derse hayir dicem diye ama karindan bakinca diger kese kucuk görünüyo vajinadan bakmam lazim dedi bende bisey olur mu bbebeklere dedim hayir dedi ve sıkışık degildim aksine wc ye gittim vajinadan bakinca yok digeri de kucuk degilmis ayni boyda dedi bi daha baktir belki iki bebis vardir :))

ya kızlar bişi sorcam göğüslerimde hassasiyet yok ama kaşınıyor bide büyüyorsanki önceden küçükmüş gibi:))sizde de kaşıntı var mı

Kasinti yok biraz buyume var bazen aciyo uc kismi transferden hemen sonra daha cok aciyodu sonra gecti biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…