Bende cok atip tuttum vajinadan bakayim derse hayir dicem diye ama karindan bakinca diger kese kucuk görünüyo vajinadan bakmam lazim dedi bende bisey olur mu bbebeklere dedim hayir dedi ve sıkışık degildim aksine wc ye gittim vajinadan bakinca yok digeri de kucuk degilmis ayni boyda dedi bi daha baktir belki iki bebis vardir :))
Kasinti yok biraz buyume var bazen aciyo uc kismi transferden hemen sonra daha cok aciyodu sonra gecti biraz
hiç telaş etme bence bak 9.haftamdayım ama cok şükür öyle beni çok yoran bi belirtim yok dediğim gibi yeni yeni aç olunca bulantım oluyor ve kusma da toplasan 2 ve ya 3 tür bin şükür.ve ikiz bebeklere hamileyim.bu kişiden kişiye fark ediyor belki daha sonra başlar bilemiyorum.ablam kalp atışını 8. hafta duymuş telaş yapma Rabbim yazdıysa olur bol dua et :)
Kizlar siz nelere dikkat ediyorsunuz beslenirken ev islerindr falan
canım ben ev işi yapmıyorum hiç...sağolsun annem yapıyor....işe gidiyorum işim masa başı yorucu değil öyle....beslenmeye gelinde sabah akşam süt içiyorum.....sabahlara haftada 3 falan yumurta yemeye çalışıyorum....ceviz fındık falan yiyorum.....meyve yiyorum bol bol....sebzede yiyorum.....tuz,şeker,un 3lüsünden kaçınıyorum.....ekmek tam buğday ekmeyi yiyorum..... ama buna rağmen bu 1 ayda 2 kilo almışım....çok yiyorum sanırım... :)))
Canim ne guzel dikkat ediyomusun ben sut sevmem hayayimda hic icmedim napcam bilmiyorum bi yumurta yemeye dikkat ediyorum baska biside yok
canım nasıl besleniyosun nelere dikkat ediyosun ben çok dikkat etmiyorumda
canım ben ev işi yapmıyorum hiç...sağolsun annem yapıyor....işe gidiyorum işim masa başı yorucu değil öyle....beslenmeye gelinde sabah akşam süt içiyorum.....sabahlara haftada 3 falan yumurta yemeye çalışıyorum....ceviz fındık falan yiyorum.....meyve yiyorum bol bol....sebzede yiyorum.....tuz,şeker,un 3lüsünden kaçınıyorum.....ekmek tam buğday ekmeyi yiyorum..... ama buna rağmen bu 1 ayda 2 kilo almışım....çok yiyorum sanırım... :)))
Ya bende cok fazla dikkat etmiyorum aslinda sabah illaki yumurta yiyorum sut icmeye calisiyorum hergun mutlaka meyve ve kuruyemis yemege dikkat ediyorum. Bugun doktor sadece çiğ et kiyma sucuk yeme dedi hatta nar filan yemegin diyolar ya sordum yok yok ne istersen ye dedi kahve gazli icecek hic icmiyorum cay cok acik iciyorum sigaram zaten yok esimde icmez cok sukur oyle yani su, meyve suyu, kefir icmeye calisiyorum yogurt kendim mayalamaya basladim boyle iste aklima bu kadar geliyo simdi :)))
ya kızlar bişi sorcam göğüslerimde hassasiyet yok ama kaşınıyor bide büyüyorsanki önceden küçükmüş gibi:))sizde de kaşıntı var mı
Bir tüp bebek merkezine gidin onlar sizi yönlendirirler canım..hangisinin ilk olması gerektiğini onlar bilir..arkadaşlar benim eşimde hala inmemiş testisler var tüp bebek şansımız var mı ben hemen tüp bebeğe gitmek istiyorum fakat eşim ameliyat olup öyle gidelim diyor acaba hangisi doğru micro tese ile inmemiş testisler iniyor mu?????????
Ben ikiz hamileyim ama benim 2 ye katladı degerim..sadece baya bi yüksek çıktı hcg ilk gun..Merhabalar kızlar aranızda ikiz hamile varmı? Bhcg artışınız nasılı benim 2 güne bir yaklaşık 4e katlanıyor
Napiyosun kizlar nasilsiniz keyifler yerindedir insallah
Ben ikiz hamileyim ama benim 2 ye katladı degerim..sadece baya bi yüksek çıktı hcg ilk gun..
ilk gün derken kaçıncı günündü? bir de yüksekten kastın kaç meselaçok soru sordum ya aklım karıştı etrafımda duyduklarıma göre çok hızlı yükseliyo değerim iyi bişeydir umarım
canım bence değerinin hızla yükselmesi gayet güzel...bu sağlıklı olduğunu gösteriri maşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?