2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

doktor tek diyince umudum kalmadı ama hafta içi kalp atışı için kendi doktoruma gitcem o zaman belli olur artık tek mi çift mi:))

ayyy canım çok sağol.....ne bileyim işte....elimde değil endişelenmemek.....belirtelere gelincede göğüs hassayiyetimin dışında çok yiyorum....şu 1 ayda 2 kilo almışım....buda belirtilerden sayılırsa.....

ayyy cnaım bende bilmiyordum idrara sıkışık gidildiğini...karından bakıncamı idrara şıkışık gidiliyor....

Kizlar siz nelere dikkat ediyorsunuz beslenirken ev islerindr falan

canım ben ev işi yapmıyorum hiç...sağolsun annem yapıyor....işe gidiyorum işim masa başı yorucu değil öyle....beslenmeye gelinde sabah akşam süt içiyorum.....sabahlara haftada 3 falan yumurta yemeye çalışıyorum....ceviz fındık falan yiyorum.....meyve yiyorum bol bol....sebzede yiyorum.....tuz,şeker,un 3lüsünden kaçınıyorum.....ekmek tam buğday ekmeyi yiyorum..... ama buna rağmen bu 1 ayda 2 kilo almışım....çok yiyorum sanırım... :)))

Canim ne guzel dikkat ediyomusun ben sut sevmem hayayimda hic icmedim napcam bilmiyorum bi yumurta yemeye dikkat ediyorum baska biside yok

canım nasıl besleniyosun nelere dikkat ediyosun ben çok dikkat etmiyorumda

Ya bende cok fazla dikkat etmiyorum aslinda sabah illaki yumurta yiyorum sut icmeye calisiyorum hergun mutlaka meyve ve kuruyemis yemege dikkat ediyorum. Bugun doktor sadece çiğ et kiyma sucuk yeme dedi hatta nar filan yemegin diyolar ya sordum yok yok ne istersen ye dedi kahve gazli icecek hic icmiyorum cay cok acik iciyorum sigaram zaten yok esimde icmez cok sukur oyle yani su, meyve suyu, kefir icmeye calisiyorum yogurt kendim mayalamaya basladim boyle iste aklima bu kadar geliyo simdi :)))

Ev isleri olarak yemek yapiyorum arada camasir astim gecen gun ama camasirliga, yani ipe filan uzanmali degil:)) egilmeli kalkmali isler yapmamaya calisiyorum transferden beri hic ev supurup silmedim allah razi olsun esim yapiyo

arkadaşlar benim eşimde hala inmemiş testisler var tüp bebek şansımız var mı ben hemen tüp bebeğe gitmek istiyorum fakat eşim ameliyat olup öyle gidelim diyor acaba hangisi doğru micro tese ile inmemiş testisler iniyor mu?????????

ne güzel dikkat ediyomuşun ben pozitifi öğrendikten sonraa saldım çok dikkat etmiyorum

Merhabalar kızlar aranızda ikiz hamile varmı? Bhcg artışınız nasılı benim 2 güne bir yaklaşık 4e katlanıyor

Bir tüp bebek merkezine gidin onlar sizi yönlendirirler canım..hangisinin ilk olması gerektiğini onlar bilir..
Merhabalar kızlar aranızda ikiz hamile varmı? Bhcg artışınız nasılı benim 2 güne bir yaklaşık 4e katlanıyor
Ben ikiz hamileyim ama benim 2 ye katladı degerim..sadece baya bi yüksek çıktı hcg ilk gun..

Ben ikiz hamileyim ama benim 2 ye katladı degerim..sadece baya bi yüksek çıktı hcg ilk gun..

ilk gün derken kaçıncı günündü? bir de yüksekten kastın kaç mesela çok soru sordum ya aklım karıştı etrafımda duyduklarıma göre çok hızlı yükseliyo değerim iyi bişeydir umarım

canım bence değerinin hızla yükselmesi gayet güzel...bu sağlıklı olduğunu gösteriri maşallah....

canım bence değerinin hızla yükselmesi gayet güzel...bu sağlıklı olduğunu gösteriri maşallah....

çok teşekkür ederim ben bir mol gebelik bir de kimyasal gebelik geçirdim öncesinde o yüzden biraz panik biriyim hepimizin bebeğini korusun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…