Napiyosun kizlar nasilsiniz keyifler yerindedir insallah
çok teşekkür ederimben bir mol gebelik bir de kimyasal gebelik geçirdim öncesinde o yüzden biraz panik biriyim hepimizin bebeğini korusun rabbim
moralim bozuk canım ya yeşil akıntım başladı bugün((((((
ne yapim canım....ben hafta boyu çalıştığım için bugünü dinlenerek geçiriyorum..... :))) sende nasıl keyifler...
Gecmış olsun cnm yesil akıntı kokulu kopüklü falan sa enfeksiyona baglı oluyor ben olsam muayeneye giderdim
Cok mu ki doktorunla konustun mu bazen jelden dolayida olabiliyor
yeşil mi??? o neyin belirtisi ki???
çok değil ama bugün başladı galiba enfeksiyon inş geçer hemn
enfeksiyon belirtisi canım
ilk gün derken kaçıncı günündü? bir de yüksekten kastın kaç meselaçok soru sordum ya aklım karıştı etrafımda duyduklarıma göre çok hızlı yükseliyo değerim iyi bişeydir umarım
napıyosunn canımm
Off çok yüksekmiş benim o kadar değil5. Gun embriyosu
9. Gun betahcg 657
11.gun hcg 1176 çıktı canım bi daha da olcturmedim
Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm
Ay öksürük geri geldi onunla uğraşıyorum yine, canim evden cikmak istemiyo gecen hafta 3-4 kez ise gittim bikac saat durup geldim yorgun hissediyorum sanki oyle tuhaf bi haldeyim :))
Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?