2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ooo sen şanslısın canım...bence hemen temin et... :)))

kızlar bana doktor son adet tarihimi sordu...23 eylül dedim....bana 6+2 haftadasın dedi....herhalde son adet tarihime göre hesapladı bilmiyorum...

kızlar bana doktor son adet tarihimi sordu...23 eylül dedim....bana 6+2 haftadasın dedi....herhalde son adet tarihime göre hesapladı bilmiyorum...

bana da sordu canım benim de son adet tarihim 7 eylül ama ultrason doğru çıkarmadığı için tarihi değiştirdi canım 20. gün transfer olduğu için öyleymiş kuzum

bana da sordu canım benim de son adet tarihim 7 eylül ama ultrason doğru çıkarmadığı için tarihi değiştirdi canım 20. gün transfer olduğu için öyleymiş kuzum

benim kendi hesaplarıma göre ikiside aynı gidiyor arad ikigün fark var ondanda bişi olmaz:))kesenin boyu için ne söyledi

Aynen bende saglik ocaginda sordum 16. Haftafan itibaren dinleriz dedi hemsireyle kanka oldum zaten her gun giderim :)))

slm kızlar :)) nasılsınız umarım her şey yolundadır ben hala hiç belirti yaşamıyorum bu gün sabah göğsüm acıdı ve resmen damar çekilir gibi oldu iki defa çok sevindim hemen annemi arayıp sordum iyi dedi ama bakalım hayırlısı :)))

Ay canım çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah I'm inşallah sağlıkla kucağımıza aldırsın bu sıkıntılarımız da geçsin hayırlısıyla

bende senin gibi endişeleniyordum kasık ağrım falan kalmadı yoksa büyümüyormu diye ama allaha şükür hiç sorun yokmuş herşey yolunda dedi doktorum normal hamilelikten farkı yok artık dedi:)rahat ol sende allahın izniyle herşey yolunda

Aynen bende saglik ocaginda sordum 16. Haftafan itibaren dinleriz dedi hemsireyle kanka oldum zaten her gun giderim :)))

aynen bende giderim :))hastanede varsa eve bile getririm:)dün kalp atışını duyunca eşimin yüzünde ki gülümseme o kadar güzeldi ki eşimle ben tam görmemişleri oynuyoz :)))gerçi görmedikde bu duyguyu çok güzel oluyor biraz abartılı yaşıyoruz sanırım ama hakettik:))

canım boşver belirtilere takılma bak ben daha belirti bulduğum zaman çok az:) belirtisizde oluyor rabbim kısmet ederse

aynen öyle canım son adet günün de yumurta oluşmaya başladığı için ilk gün olarak sayılıyor o yüzden herkes aynı şekilde hesaplayabilir mesela ben tahlilde pozitifi görebilirsem eğer tam 4 hafta olmuş olcak :)

canım boşver belirtilere takılma bak ben daha belirti bulduğum zaman çok az:) belirtisizde oluyor rabbim kısmet ederse

öyle canım ya çok şükür bir gün sadece sitres yaptım sonra hemen toparladım bu iş sakinlikle alakalıysa benden sakini ve mutlusu yoktur galiba olamzsa da kısmet artık :) sen de kalp atışlarını duymuşsun canım çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın :)

kısmetten öte yol yok canım herşeyin hayırlısı şükürler olsun duyduk darısı başına ve tüm isteyenlere

Yaaa kızlar ( pembe lekelenmelerim varrr çok üzgünüm niye oluyokii daha yeni pazartesi günü ultrasona girdim hersey güzeldi kalp atışını da duyduk.napsamkii çok değil ama pempe kırırmızı gibi doktoru arasammıki napca şaşırdım zaten sürekli endişe halindeyim bir de böle olunca umutsuzluga kapılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…