Yaaa kızlar( pembe lekelenmelerim varrr çok üzgünüm niye oluyokii daha yeni pazartesi günü ultrasona girdim hersey güzeldi kalp atışını da duyduk.napsamkii çok değil ama pempe kırırmızı gibi doktoru arasammıki napca şaşırdım zaten sürekli endişe halindeyim bir de böle olunca umutsuzluga kapılıyorum...
bende senin gibi endişeleniyordum kasık ağrım falan kalmadı yoksa büyümüyormu diye ama allaha şükür hiç sorun yokmuş herşey yolunda dedi doktorum normal hamilelikten farkı yok artık dedi:)rahat ol sende allahın izniyle herşey yolunda
aynen bende giderim :))hastanede varsa eve bile getririm:)dün kalp atışını duyunca eşimin yüzünde ki gülümseme o kadar güzeldi ki eşimle ben tam görmemişleri oynuyoz :)))gerçi görmedikde bu duyguyu çok güzel oluyor biraz abartılı yaşıyoruz sanırım ama hakettik:))
Yaaa kızlar( pembe lekelenmelerim varrr çok üzgünüm niye oluyokii daha yeni pazartesi günü ultrasona girdim hersey güzeldi kalp atışını da duyduk.napsamkii çok değil ama pempe kırırmızı gibi doktoru arasammıki napca şaşırdım zaten sürekli endişe halindeyim bir de böle olunca umutsuzluga kapılıyorum...
Cnmmm aynisi bnde olduuu kalp atisini duyduk ertesi gun kipkirmizi kanamam oldu bi an hmn doktoru aradim uzan dinlen dediii olabilicek seler dedi bunlar ama bazen kimsenin hic ama hic lekelenmesi olmaz bi iki damla lekelenmesi olir bi bakariz bebegi devam etmio yasamina bazendee 9ay boyunca bole lekelenme ve kanamasi olan vardir dediiii saglikli bebek dogurur dediiii o hiccc belli olmaz dediiiii cnm yat dinlen duanida eksik etme...
Allahım bu zor günleri atlatmamız için bize tardım et...kızlar biraz açık yazcam özür dilerim.benim kanamam çamaşırıma geçmiyor.sadece tyvalette peçeteye geliyor kırmızı değil pembemsi.sen kıpkırmızı demişsin çokmuydu miktarı ?? Peki kanamadan sonra gittin mi doktora?benim geçen hafta keseyi gördükten sonra da olmuştu bu ikinci.doktor bana rahimde kanama yok dedi progestan fitil alıyoruzya o da yapabilir dedi.10 gün raporluydum bir 10 gün daha alsam iyi olacak sanırım.dönüşte velilerle papaz olcaz...
Bnmki seninki gbi degil canim bnm oldugu gbi ic camasirimin tumu oldu cnm, bnm bi kez oldu kirmizi kanama sonralari pembe oldu ayni seninki gbi ama progestron hapinin yapicagi yazio zaten,, doktorum bna her an ultrasona girmenin saglikli bisi olmicagini soledi v bnde gitmedim, cnku asiri derecede migde bulantilarim ve tiksinmelerim devam edio inaniorum bebegim benimle beraber sıkı sıkı tutunuo annesine butun yuregimle inaniorum hftaya muayenem var tekrar hayirlisiyla kalp seslerini tekrar dinlicem rabbimmm bize hayirlisiyla bebeklerimizi almayi nasippp etsinnnn....
Bende de mide agrisi var azcik da bulantı hissi daha biseyden tiksinmedim esim dört gözle kusmami bekliyor göbek atacak valla:))
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Hamilelikte 8.haftada yapilan testleriii kimlerrrr yapti arkadaslar????
canım bana yapıldı dün kan ve idrar testi yapıldı dr tüm tarama testi dedi cuma günü gidip sonuçları öğreneceğim inş hepsi iyi çıkarHamilelikte 8.haftada yapilan testleriii kimlerrrr yapti arkadaslar????
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?