Dene canim da ise yararsa bende yapayim gerci coj useniyorum yoruldum bayagi
Hicccc fayda etmediiiiii ayni haldeimmmm :ssss
Ya bisi sorcam doktorunuz cinsel iliskiyle ilgili birsey dedi mi sizr bu soruyu sordugum icin utandim ama merak ediyorum da
canım tüp bebege ilk başladığımız andan beri yasak dendi bize keseleri görmeğe gittiğimizde dr yine yasaklar listesinde cinsel ilişkiyide saydı
Anladim canim benim doktor hicbirsey yasak degil dedide
bizde de işte kafeinden uzak dur çiğ et kesinlikle yeme dedi salam sucuk sosis filan bu tarz şeyleri de sucuğu pişmiş olarak yiyebilirsin dedi sonra
Bana bisi soylemedi suan en sevdigim yemekleri verseler yiyecek durumda degilim de
inşallah cabuk atlatırsın bulantılı dönemi sadece sabahları mı gün içinde de devam ediyo mu bulantılar?
aynen canım ya sterse hep var olacak bebiklerikucağımza alıncaya kadar hayırlısylaValla ya hamile kalinca tum stres bitecek zannetmistim ama asil simdi baslamis bin sukur saglikla kucagimiza alinca baska turlusu baslayacak sanirim:))
Ya bisi sorcam doktorunuz cinsel iliskiyle ilgili birsey dedi mi sizr bu soruyu sordugum icin utandim ama merak ediyorum da
Oyle kusmadim hic tiksinme de yok istahim hic yok biraz bisi yiyince midem bulaniyor bagirsak hareketlerim cok yavasladi o yuzden bulandigini tahmin ediyorum oncedende oyleydi cunku
aynen canım ya sterse hep var olacak bebiklerikucağımza alıncaya kadar hayırlısyla
salı günü dr bize söyledi canım 3 aya kadar yasak diye zateni bizde hiç yapmadık bu güne kadar bbizde
aynen canım benim de maşallahım var yanine tiksinme ne kusma nede aşerme çok şükür şimdilik bi sorun yok inş hep böyle devam eder ama bende de çok iştahsızlık var canım canım bişey yemek istemiyo
Anladim canim bize bisi soylemedi de merak ettim:)
Bende de aserme yok cok uzuluyom yillardir asersem diye bekledik tik yok:)
belki canım atlamıştır orayı :26:sabah bende has gittim kan idrar ve kültür testi yapıldı bu tüp bebek dr istediği tahliler öğleden sonra da diğer dr tahlil sonuçları için gideceğim inş iyi sonuçlar çıkar
aman canım olmasın da zaten çok zor bi durum aşerme yazan arkadaşlarımızı okuyoruz allah yardımcıları olsun :26:
hormon tahlili vardı ths fsh vardı canım idrar testi vardı bide artı olarak kültür testibelki de atlamıştır:)kan tahlilinde ne istemişti canım sonuçlar güzel olur allahın izniyle
olsun ya yinede arada canım bişiler istese eşimde bulmak için çabalasa:)güzel olurdu
kızlar bende de sabahları bazen her zaman değil...mide kazıntısıyla birlikte mide bulantım oluyor...ama kusmuyorum....sadece bulanıyor öyle bir kaç saniyelik....gün içerisinde ara da da oluyor o kadar...geçen haftaya kadar oburdur resmen ama bu aralar canım pek birşey istemiyor...açlıkta hissetmiyorum pek....sadece yemiş olmak için yiyorum...o kadar....
süreklide çevremdekiler soruyor...miden bulanıyor mu???canın birşeyler istiyormu???aşeriyormusun??? yaaa yok diyorum...tip tip suratıma bakıyorlar....zaten pimpiriklenriyorum...bende niye bu belittiler başlamadı diye...birde insanlar sorunca daha sinir oluyorum....
bu arada ayşegül cinsel ilişki için doktorum bana ilk 3 ay kesinlikle hayır demişti...
benden haberler şimdilik bu kadar kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?