2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

bende de aşerme yok ben bazen yemiş olmak için bile yiyemiyorum boşver sende dışardakiler ne derse desin kussanda bebek nasıl beslenecek mideden de bişi kalmıyor diyecekler:)anlıcan dışarının lafı bitmez:)napalım bizde yasak koyarız üç ay:17

kızlar ben kaçıyorum dr için yola çıkmamız gerekiyor 1 saatlik yolumuz var görüşmek üzere

Ooh ne guzel muhabbet etmissiniz bende yarin sabah gidecem dr a insallah kalp atislarini duyarim yine heyecan basti

Kizlar bende acikiyorum yemek istiyorum yiyince de midem bi tuhaf oluyo ama yerken gormeniz lazim sanki 3 gundur yemek vermemisler :))

Asermede ne görsem istiyorum tv seyredemez hala gelecem dun aksam dizi izlerken ne gorsem olsada yesek diyodum :))

Ben acliktan bayilacam o derece dun bu saatlerde yemistim baska da yemedim daha yeni yedim biraz canim falan bisi istedigide yokohh ne guzel git bebislerini gor

Cnmmm ii iste ne gusellll en azindan yiyebiliosunnn haline sevinnnnn,,,, bn hc biseeee yiyemiorum yedigim seyide yedigim dakka migdem bulanio agzimin tadiiii cok kotu oluo halsizlikkk cokuoooo her gun hir onceki yedigim seyden nefret eder hale geliorum suan siyah zeytine sarmis haldeimmmmm geneldede migdem agzimda geziorummmm

aynen canım bende görünce istiyorum...görmeyince birşey yok...buna da aşerme denirse... :)))yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...dualarımdasın...

Benim de midem cok fena yaa bagirsaklarim calismiyor resmen oda midemi bulandiriyor napacami bilemedim

merak ettiğin için çok sağol kuzum sonuçlarım çok iyi çok şükür hiç bi değer de sorun yok herşey yolunda 25 de yine kont var bebeğimi görmeye gideceğim

canım gözün aydın...bende bugün sonuçlarımı alıp sorabildim...iyi çıktı çok şükür....bende 27 sinde gideceğim bebişimi görmeye canım....senden 2 gün sonra.... :))))allah bebişlerimizi korusun....onlarını bize bağışlasın inşallah.....bizden hiç ayrılmasınlar inşallah....

Son düzenleme:
yaa ben çok sıkıldım en mutlu günlerim olması gerekiyor ama ben mutsuzum sankibir tuhafımm

bende senin gibiyim canım tamam diyorum kaç yıl sonra oldu çok şükür sorun ne şimdi karnım büyüsün diye heves ediyorum çok bi merakla bi heyecanla bekliyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…