kızlar bende de sabahları bazen her zaman değil...mide kazıntısıyla birlikte mide bulantım oluyor...ama kusmuyorum....sadece bulanıyor öyle bir kaç saniyelik....gün içerisinde ara da da oluyor o kadar...geçen haftaya kadar oburdur resmen ama bu aralar canım pek birşey istemiyor...açlıkta hissetmiyorum pek....sadece yemiş olmak için yiyorum...o kadar....
süreklide çevremdekiler soruyor...miden bulanıyor mu???canın birşeyler istiyormu???aşeriyormusun??? yaaa yok diyorum...tip tip suratıma bakıyorlar....zaten pimpiriklenriyorum...bende niye bu belittiler başlamadı diye...birde insanlar sorunca daha sinir oluyorum....
bu arada ayşegül cinsel ilişki için doktorum bana ilk 3 ay kesinlikle hayır demişti...
benden haberler şimdilik bu kadar kızlar....
kızlar ben kaçıyorum dr için yola çıkmamız gerekiyor 1 saatlik yolumuz var görüşmek üzere
Ooh ne guzel muhabbet etmissiniz bende yarin sabah gidecem dr a insallah kalp atislarini duyarim yine heyecan basti
Kizlar bende acikiyorum yemek istiyorum yiyince de midem bi tuhaf oluyo ama yerken gormeniz lazim sanki 3 gundur yemek vermemisler :))
Asermede ne görsem istiyorum tv seyredemez hala gelecem dun aksam dizi izlerken ne gorsem olsada yesek diyodum :))
Ooh ne guzel muhabbet etmissiniz bende yarin sabah gidecem dr a insallah kalp atislarini duyarim yine heyecan basti
Kizlar bende acikiyorum yemek istiyorum yiyince de midem bi tuhaf oluyo ama yerken gormeniz lazim sanki 3 gundur yemek vermemisler :))
Asermede ne görsem istiyorum tv seyredemez hala gelecem dun aksam dizi izlerken ne gorsem olsada yesek diyodum :))
ooh ne guzel muhabbet etmissiniz bende yarin sabah gidecem dr a insallah kalp atislarini duyarim yine heyecan basti
kizlar bende acikiyorum yemek istiyorum yiyince de midem bi tuhaf oluyo ama yerken gormeniz lazim sanki 3 gundur yemek vermemisler :))
asermede ne görsem istiyorum tv seyredemez hala gelecem dun aksam dizi izlerken ne gorsem olsada yesek diyodum :))
Cnmmm ii iste ne gusellll en azindan yiyebiliosunnn haline sevinnnnn,,,, bn hc biseeee yiyemiorum yedigim seyide yedigim dakka migdem bulanio agzimin tadiiii cok kotu oluo halsizlikkk cokuoooo her gun hir onceki yedigim seyden nefret eder hale geliorum suan siyah zeytine sarmis haldeimmmmm geneldede migdem agzimda geziorummmm
aynen canım bende görünce istiyorum...görmeyince birşey yok...buna da aşerme denirse... :)))yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...dualarımdasın...
Benim de midem cok fena yaa bagirsaklarim calismiyor resmen oda midemi bulandiriyor napacami bilemedim
Cnmmmm ne yapalimmm bu durumlarimiz 12.hftaya dogru azalirmiss ole yazioo nette...
Benim de midem cok fena yaa bagirsaklarim calismiyor resmen oda midemi bulandiriyor napacami bilemedim
Ilac vermedi mi dr kabizlik icin bana hergun ic dedi ama bu sefer de ters tepki yapiyo:)) onun icin rahatsiz oldugum zaman iciyorum
güle güle canım güzel haberlerle gel
merak ettiğin için çok sağol kuzumsonuçlarım çok iyi çok şükür hiç bi değer de sorun yok herşey yolunda 25 de yine kont var bebeğimi görmeye gideceğim
güle güle canım güzel haberlerle gel
sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim canım
merak ettiğin için çok sağol kuzumsonuçlarım çok iyi çok şükür hiç bi değer de sorun yok herşey yolunda 25 de yine kont var bebeğimi görmeye gideceğim
sağol canım benim
yaa ben çok sıkıldım en mutlu günlerim olması gerekiyor ama ben mutsuzum sankibir tuhafımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?