canım ben kusmuyorum yada kokulardan tiksinmiyorum ama canımda bişi yemek istemiyor biraz bişi yiyincede rahatsız oluyorum midem bulanıyor gibi bir tuhaf oluyor
Haklisinnn cnmmm bebislerimizzz ii olsundaaa gerisi onemli diil bn makarna ile ayrana raziyimmm :)))))
Cok sevindim dedigin gibi bebiş uğurlu geldi bende gitmiyorum bikac gundur ama bugun evde canim cok sıkıldı yarin bi ara gideyim diye düşünüyorum
Bnm cnmm ayni devammm tiksinme yedikten snra pismanlik agzimda kotu tat... bebislerimizzzz icinnn degerrrrrr saglikli olsunlardaaaaaabu onumuzdeki hftaaa bebisimiii gormeye gdicem heyecan icindeimmm 8hftalik olmus olucm rabbimin eliyleee....
canım ben kusmuyorum yada kokulardan tiksinmiyorum ama canımda bişi yemek istemiyor biraz bişi yiyincede rahatsız oluyorum midem bulanıyor gibi bir tuhaf oluyor
Aynen beni anlatmışsın:))yavaş yavaş artacak galiba ben şimdi patates koydum haşlanıyor ilginçtir canım canım çekti yemek yemek şstemiyor canım...
bebeğim sağlıklı olsunda ben katlanırım benim korkum ya bebeğim beslenemezse diye(
Haslanmis patates filan yiyemiyo musun o da belki midene iyi gelir
Cnmm hic denememistim,, smdii kaynatip denicem isallah ii gelirrr...
gerçekten bebişin uğurlu gemiş sana canım hayırlı olsun inşşbenim tayinim çıktı bazılarınız biliyor çalıştığım yer uzaktı gidiş geliş yapıyodum ama şimdi bebeğim uğur getirdi yaşadığım ilçeye çıktı tayinim:))bugünde ayrılışımı yaptım pazartesi işe başlıcamm
aynen canım bende öyle çok çabuk yoruluyorum evde bişeyler yaparken bile nefe nefese kalıyorum :26::26:evet canım uğur getirdi annesine:)) bende evde skılıyorum biyere gidincede orda yoruluyorum çabuk gelmek istiyorum
Kızlar bende bu akşam az bir miktar kan geldi Dr kalçadan 2 progestan vverdi makattan başka bi ilaç bide coraspirin kes dedi kadın doğumcu baktı kese yerinde dedi içinde sıvı da varmış keseden ayrı bir noktada küçük bir kanama alanı var dedi düşük riski yani bana dua edin ne olur
Kızlar bende bu akşam az bir miktar kan geldi Dr kalçadan 2 progestan vverdi makattan başka bi ilaç bide coraspirin kes dedi kadın doğumcu baktı kese yerinde dedi içinde sıvı da varmış keseden ayrı bir noktada küçük bir kanama alanı var dedi düşük riski yani bana dua edin ne olur
Cnmm hic denememistim,, smdii kaynatip denicem isallah ii gelirrr...
kızlar benim de belim de karnım da ağrı var :44::44::44:neyin nesi olabilir acaba :26::26:
Bende de oluyor arada canim allahin izniyle bisi olmaz dua et bolca
ya ne biliyim canım işte her şeyden evham yapıyorum haliyleyarın kan sonuçlarım için dr gittiğim de sorarım bakalım normal bi durum mu :44:
Aynen canim ucan kustan nem kapiyoruz hayirlisiyla atlatsak bu gunleri
valla canım ya hayırlısıyla sağ sağlim bi kucağımıza alsaydık bebişlerimizi hamile kalmak zor devamını getirmek daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?