2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

inşallah canım bu aktarlarda satılan macunları mı diyosun sordum daçok pahalı ya 400 tl dedi

6 şişe baldı hani bim de satılan bal var ya kavanozda ondan yapmıştı adam bizde 350 ye aldık 40 gün yedik işte sende hareketlilik için mutlaka bir şeyler vardır uygun olan onlara bak araştır bakalım

ben kesy, bugün karından gördm ama 0.6 mm miş daha çok küçükmüş

bende eylülde tüp bebekle hamileym 5 haftalık hep burda başka hikayeler okurken bnde yazabilcem mi diodm ama allah nasip ettişükür....bende hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

hadi canım gözun aydın hemen hamilelik cetveli yap aynı şeyleri bende hissederdim acaba bende hamile olabilir miyim derdim allahım nasip etti inş. saglıkla kucagımıza alamayı nasip etsin gözün aydın canm. kese minicikmiş

Bende hiç inanmıyordum bir gün hamile kalacağıma hep hayatımın bu acı bu özlem ile sureceğini düşünürdüm.Milletin bebeğini uzaktan severdim bana acımasınlar diye elimi bile sürmezdim bazen çok yakın samimi olduğum insanların çocuklarını severdim ve anneleri gelince koşa koşa giderlerdi ya çok uzulurdum ne zor şeylerdi

benim 8.gün değerm 74 10.gün 150 12.gün 380 çıktı bugün 16.günümzdü keseyi karından gördü dr

kızlar sürekli yatmamz mı gerekio ben çok korkuom bişi olcak die siz neler yapıosnz

ben pek yatmıyorum valla unutuyorum bir şeylere uzanıyorum dolanıyorum ne biliyim gün ilk günler biraz yattım sonra normal hayata devam sadece ağır şeyleri kaldırmıyorum

bende öle yapıorm am pko oldğm için ohss oldm daha büyük yumurtalarm war we kasık ağrısı yapıo çok korkyrm bişi olcak die

severim seni bennnn

merhaba taze anneler buraya taşınmışsınız nasılsınız bende varım inşallah bişe olmamışsa bebişime bnm kanam var perşembeden beri perşembe kese gözüktü yarın tekrar gidecem kese etkılenmışmi diye bakacak inşallah bişe olmamıştır bana dua edermisiniz

wala cnm git bence hem alttan bile bakmadı karından baktı we daha çok küçük bayramdan sonrada kalp atışını duyarz dedi

hoşgeldin sultancım tabi dua ederiz inşallah hiç birşey olmaz canım benim

saolun canlarım allah sizinkilei korudun inşallah kötü düşünmek istemiyorum ama korkuyorum

hepimizin korkuları var hepimiz diken üstündeyiz ama anladığım kadarıyla şu an senin çok ta olumsuz bir durumun yok ben inanıyorum yarın doktor iyi haberler verecek hiç uzulme sen bızdığınıda uzme

Son düzenleme:
severim seni bennnn
bende seni daha çok canım

allahın izniyle hiç bişey olmayacak canım merat etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…