inşallah canım bu aktarlarda satılan macunları mı diyosun sordum daçok pahalı ya 400 tl dedi
ben kesy, bugün karından gördm ama 0.6 mm miş daha çok küçükmüş
bende eylülde tüp bebekle hamileym 5 haftalık hep burda başka hikayeler okurken bnde yazabilcem mi diodm ama allah nasip ettişükür....bende hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
ben kesy, bugün karından gördm ama 0.6 mm miş daha çok küçükmüş
kızlar sürekli yatmamz mı gerekio ben çok korkuom bişi olcak die siz neler yapıosnz
benim 8.gün değerm 74 10.gün 150 12.gün 380 çıktı bugün 16.günümzdü keseyi karından gördü dr
bende varım kızlar eylül de ilk tüp bebek denemesi yaptık 26 da transferim oldu çok şükür cuma günü pozitif sonucumu aldım rabbime sonuz şükürler olsunisteyen dileyen herkeze nasip etsin inşş
8. günüm de değerim 85.99 çıktıbugün yine kan verdim daha sonuç çıkmadı inşş değerim 2 ye katlar :18:
beni dr daha çağırmadı kese için
sen nerde yaptrdn sorunn neydi cnm özel değilse?
merhaba taze anneler buraya taşınmışsınız nasılsınız bende varım inşallah bişe olmamışsa bebişime bnm kanam var perşembeden beri perşembe kese gözüktü yarın tekrar gidecem kese etkılenmışmi diye bakacak inşallah bişe olmamıştır bana dua edermisiniz
hoşgeldin sultancım tabi dua ederiz inşallah hiç birşey olmaz canım benim
saolun canlarım allah sizinkilei korudun inşallah kötü düşünmek istemiyorum ama korkuyorum
bende seni daha çok canımseverim seni bennnn
merhaba taze anneler buraya taşınmışsınız nasılsınız bende varım inşallah bişe olmamışsa bebişime bnm kanam var perşembeden beri perşembe kese gözüktü yarın tekrar gidecem kese etkılenmışmi diye bakacak inşallah bişe olmamıştır bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?