merhaba taze anneler buraya taşınmışsınız nasılsınız bende varım inşallah bişe olmamışsa bebişime bnm kanam var perşembeden beri perşembe kese gözüktü yarın tekrar gidecem kese etkılenmışmi diye bakacak inşallah bişe olmamıştır bana dua edermisiniz
Aynen tatlm ev kusuyum bende simdi bide hic cikamiyrum dsari butun gun netteym iste. Bu arada kizlar ben 2 tane okudum Allah kabul etsin
selam canım yazını okudum yazmak istedim benimde kanamam olmuştu test günümde de kanamam olmuştu ondan sonrada hatta bende parça gelmişti bende korktum bebeğim gitti diye ve kanamam 10 günden fazla sürmüştü eğer kanaman kırmızı değilse korkma canım pembeye döndüyse rabbimin izniyle azar azar bitiyo demek inş çabuk kanama alanın kapanır daha yaşamassın bunu inş yarında güzel haberlerle gelirsin rabbim bebeğini sana bağışlasın bebeğin dahada sıkı tutunsun sana canım sende moralini yüksek tutki bebeğin etkilenmesin
bu arada topiğiniz hayırlı olsun bol bol hamişle dolsun rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
birde bu haftalarda çok dikkatli olun kızlar ani hareketlerden eğilip kalkmaktan ve bir yerlere uzanmaktan uzak durun fazla ayakta durmayın bebeğin daha iyi tutunması ve yerini sağlamlaştırması için çok çok dikkatli olun bana doktorum hiç kalkmadan 3 ay yatırmıştı yaptığımız bazı hatalar sonucu yatarak hamilelik geçirmeyin kızlar çok dikkatli olun rabbim sıkıntısız sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin
Hayat işte neler yaşıyor insan daha neler yaşıyacaz kimbilir, saol canım Allah hepimizin yavrusunu korusun.aman allahım utandırmasın yazını görünce nasıl etkilendim allahım vermek istedikten sonra nelere kadir :d tatlım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benım
maşallah canım rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin gerçketne bebişin size bi mucize olmuş canım az şeyler yaşamamışsın ama çok şükür allahım sonun da sabrının mükafatını vermiş
Amin canım saol.Bebisin hayırlı olsun ne kadar zor olmuştur 5 negatif ama bilsen boyle hamile kalacaksın hiç üzülmezdin :) allah kucağına almak nasip etsin canım..
kızlar bu ne hızkaç sayfa olmuş hepsini okuyamadım. Ben belim ağrıdıkça mutlu oluyorum korkuyorum bir aksilik çıkar diye belim ağrıdıkça bebeğim benimle diyorum onceden batma oluyordu artık o yok işte ağız sulanması var şimdi bide mide yanması
Kizlar grip oluyorum bogazlarim cok kotu sisti cok halsizim onerilerinz var mi
bende eylülde tüp bebekle hamileym 5 haftalık hep burda başka hikayeler okurken bnde yazabilcem mi diodm ama allah nasip ettişükür....bende hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
Canım biliyorum ne desem boş ama lütfen böyle yıpratma kendini. Niye olmasın çocuğun Rabbim bunu aldıysa eminim yenilerini verecek bu bizim sınavımız isyan etmeden sabredecez. Şuan acın çok yeni ondan umutsuzsun, zaman geçtikçe yeniden ayağa kalkacaksın ve mücadeleye devam edeceksin. Ben 5 yıllık evliyim aşılamalarla beraber 7 kez tedavi yaşadım her negetiften sonra yıkıldım dağaldım ama her seferinde yeniden başladım. Rabbim çok büyük lütfen umudunu yitirme bundan sonra her duamda sende varsın...gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
çok uzuldum sultan canım oyle konuşma sebebini araştırın mutlaka niçin böyle oluyormuş tedavisini olursun sonra yine olur inşallah
canım sebep söylemiyo doktor allahtan diyor allahtan allah veriyo o alıyo diyor eşimde dedi allahtasa ben sana niye bukadar para döküyorum dedi yorum yapmıyor yaptırmadım test kalmadı rahım filmi histereskopi genetik analızı ne dedıyse yaptırdık yok işte olmuyor daha ne yapim ben yyaa ne yapimmmm
canım sebep söylemiyo doktor allahtan diyor allahtan allah veriyo o alıyo diyor eşimde dedi allahtasa ben sana niye bukadar para döküyorum dedi yorum yapmıyor yaptırmadım test kalmadı rahım filmi histereskopi genetik analızı ne dedıyse yaptırdık yok işte olmuyor daha ne yapim ben yyaa ne yapimmmm
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
aynen bende sizin gibi en kuşuyum evde pinekliyorumTatlim sende mi calismiyorsun benim gibi ev kuşu musun
rabbim isetrse neler oma k, bitanem çok şükür rabbimizeSaol canım gerçekten mucize, ben haziranda son tüp negatifimi aldım. Artık kapatmıştık defteri eşimle evlat edinmeye bile karar vermiştik temmuzda hamile kalmışım biz hiç beklemediğimizden 6 haftalıktı öğrendiğimde.
benim d yeni başlıyo gibi canım hafif göğüslerde başladı bel ağrım varBelirtiler 6.-7. haftadan sonra yoğunlaşıyor canım daha öncesinde ben hiç birşey hissetmemiştim.
amin canm hepimizinkini korusun inşşşşşşşşş....ama ben hala inanamıyorum ne bilim kaybetmekten çok korkuyorum sanırım.şimdi aklımda kalp atışını duycak mıyım die bir sürü sorular....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?