canım senin yine gidebileceğin yerin var bizim kimsemiz yok bi tek sağolsun eşim annemler uzakta kaynana da uzakta işimiz çok zor vallaaynen bende öyle bir saat kadar kaynanama gittim geldim ama yinede skldım valla burda da kimse yoktu tv de zaten bişi yok
anladım canım allah kolaylık versin benimde öyleydi bayram haftasonu akşam falan olmuyordu bebeğim sağolsun beni nöbetlerden kurtardı:))ama uzun tatil kalmadı şans işte:)
canım senin yine gidebileceğin yerin var bizim kimsemiz yok bi tek sağolsun eşim annemler uzakta kaynana da uzakta işimiz çok zor vallabugün eşime diyorum allahın izniyle daha 7 ay yalnız kalacağım sonra bebişimle beraber vakit geçireceğim
allah bütün çalışanlara kolaylık versin kuzum bayanın çalışması daha bi zor oluyo tabi canımolsun canım hiç olmazsa nöbetten yırttın
ben memleketimdeyim gidicek yer çok da hep aynı yerlere gitmekten skldım arkadaşım olsaydı bide iyi olurdu. zor valla çalışmak çok alışmıştım bir aydır raporluydum:)
ben bazen diyorum keşke annemin yanında olsam valla evime zor gelirim heraldearkadaşta çok önemli canım bazen dertleşeke konuşacak birilerini arıyo insan :26:valla sen ne güzel iyice alımışsındır tatile yarın sana biraz zor gelebilir
ben bazen diyorum keşke annemin yanında olsam valla evime zor gelirim heraldearkadaşta çok önemli canım bazen dertleşeke konuşacak birilerini arıyo insan :26:valla sen ne güzel iyice alımışsındır tatile yarın sana biraz zor gelebilir
aynen hiç canım istemiyor gitmek ama mecbur en güzel yanı işe gitmişken bide doktora gideyimde bebeğime bakayım:)
olsun canım ilk günü atlatana kadar sonra zaten alışırsın sen kendine bebişine çok dikkat et hem bebişini de göreceksin ohh ne güzelbenim daha 2 haftam var kont için
bir çokda işim var formamı ütülicem banyo yapıcam ama hiç canım istemiyor
ben canım evlediğim günden beri hiç ütü yapmıyorum sürekli eşim yaparo yönden çok şanlıyım
benimde varda işte ben böyle kaçamak yapıp başka doktora gidiyom16:
dr çok fazla ultasona girmenin zararlı olduğunu söylüyolar canım
valla canım eşim her işimi görür dün temizlik yaptı halılarımı silkeledi evi süpürdü toz alı sildi balkonları yıkadı aman nazar değmesinayy ne güzell benim eşim hiç yapmaz o ev işi falanda yapmaz gerçi dağıtmasın yeter:)razıyım ben
ben anlamıyorum bu doktorları zaten dün bi arkadaş söylüyordu topikten ilk üç ay her hafta kontrole çağirıyormuş ilginç zaten şu haftalar geçsin çok gitmem ama böyle evham yapıyom acaba hala duruyomu diye
valla canım eşim her işimi görür dün temizlik yaptı halılarımı silkeledi evi süpürdü toz alı sildi balkonları yıkadı aman nazar değmesinbide çok tertipli ve düzenlidir asker olmasından da kaynaklanıyodur kuzum
bende bilmiyorum canım beni işte 2 hafta bir çağırdı demek her dr farklı bi yöntem uyguluyo
aynen öyle doktordan doktora fark ediyor
Çocukoloji ve suisli arkadaşlarım bende de Perşembe ıslak sürdüğüm peçete pespembe olmuştu iğne ve ilaçlara devam ediyorum doktora gittiğimde doktor hafif kalp atışını gördüğünü bunun iyi bişey olduğunu söyledi 5+5 de gitmiştim doktora şimdi sürekli kendimi dinliyorum sanki bazaen kSsıklarımda çok hafif ağrılar hissediyorum size de olmuş muydu bugün 6. Haftayı bitiriyorum bu arada bide siz çalışıyor musunuz ben hep yatıyorum da(
valla ben de bütün gün yattım canım başım ağrıdı biraz hala da ağrı varzaten eşim de sabah gelecek kısmetse bu geceyi de atlattım mı benden rahatı yok
seninde mi eşin nöbette canım se iş yapıyo acaba
canım benim eşim özel bir hastanede sağlık memuru....
ben anlamıyorum bu doktorları zaten dün bi arkadaş söylüyordu topikten ilk üç ay her hafta kontrole çağirıyormuş ilginç zaten şu haftalar geçsin çok gitmem ama böyle evham yapıyom acaba hala duruyomu diye
aynen canım yaaa...uzun süre bekleyince...ve birşey hissetmeyince insan ister istemez hala duruyormu...kalbi atıyormu diye evham ediyor....( 27 sine de daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?