2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar doktor bana düşük tehlikesine karşı ananas mango maydonoz ve greyfurt yeme dedi bilginiz olsun...bu arada ben haftada bir gidiyorum kontrole ilk 3 ay böle olcakmiş. hatta doktor espri bile yaptı süreyi uzatırsam sen başka doktora gidersin arada dedi...bir hafta bile zor geçiyor siz 3 hafta demişsiniz 10 gün içinde 2 kez gidersen ücret de almiyorlar...dün gittik en son 7.5 mm olmuş kalbi de 138 atıyor dediii.maşallah bebeklerimize

Merhaba hanimlar bebislerimizin biran once kalp atislarini duysak bende 26 da kalp atisini duycez bebislerimizin ogun biran once gelse kizlar

inşş allahın izniyle duyarsın canım sende bizim gibi çok sabırsızsın çok ölüyoruz bebişlerimizi çok

slm kızlar bugün eşimle temizlik yaptık ama sonra bel ağrısından öldüm çok belim ağardı aslında ben bişey de yapmadım ama ayakta kalmak yetti galiba

ne güzel bana onbeş gün sonra gei dedi doktorun iyi bilmiş ben öyle yapıyorum arada başka doktora gidiyorum:))

slm kızlar bugün eşimle temizlik yaptık ama sonra bel ağrısından öldüm çok belim ağardı aslında ben bişey de yapmadım ama ayakta kalmak yetti galiba

benimde bugün belim ağrıyor hayırdır inşallah bende biraz temizlik yaptım ama sabah kalktığımda da ağrıyordu

inşş allahın izniyle duyarsın canım sende bizim gibi çok sabırsızsın çok ölüyoruz bebişlerimizi çok

Valla sorma 2dusukten sonra tutmasi bir mucize benim icin cnm cok sabirsizim kalp atislarini duysam biran once karnim buyuse hepimiz bunu istemiyormuyuz kizlar hem sabirsiz hem korkularimiz var bisey olacak die

Canim kalp atisini duyduktan sonra ayda bir cagircam dedi suan zaman geçsin diye bekliyorum ne guzel haftada 1 kez gitmen sahane

benimde bugün belim ağrıyor hayırdır inşallah bende biraz temizlik yaptım ama sabah kalktığımda da ağrıyordu
aynen canım benim de sabah kalktığım da vardı nomaldir heralde artık yavaş yavaş başlar kuzum
Valla sorma 2dusukten sonra tutmasi bir mucize benim icin cnm cok sabirsizim kalp atislarini duysam biran once karnim buyuse hepimiz bunu istemiyormuyuz kizlar hem sabirsiz hem korkularimiz var bisey olacak die
tabi ki canım korkularında çok çok haklısın 2 kayıptan sonra rabbim inşş bu sefer kucağına almayı nasip etsin sağlıkla benim de 1 kaybım var o yüzden çok evhamlıyım canım biraz karnımız büyüse belki rahat ederiz çünkü ben bazen hamile olduğumu unutuyorum
musmutluu pazarlarr:))
sanadaaaaaaaa canımmmmmmmm :124::124::124:
Nerdesiniz kizlarr:)pazar gezmesine mi ciktiniz yoksa

yok kız ne gezmesi az önce çamaşır attım makineye ayrıca bugün benim kocişim pazar pazar nöbette :95::95::95:

slmlar günaydınlaar ben anca bi saat oldu kalkalıı..eşim çalışıyo ..normalde cmartesidr tatili.kahvaltısını yaptırdım gitti ..yerine de bilgisayara bgeçtim..valla ben hep evdeyım çoooook sıkıldım çok bi yere gidemiyoruz..

Bncedeee bnimleeeee tam oyun oynuooo anlamaktaaa zorlukkkk cekiorummmm:)))))

Çocukoloji ve suisli arkadaşlarım bende de Perşembe ıslak sürdüğüm peçete pespembe olmuştu iğne ve ilaçlara devam ediyorum doktora gittiğimde doktor hafif kalp atışını gördüğünü bunun iyi bişey olduğunu söyledi 5+5 de gitmiştim doktora şimdi sürekli kendimi dinliyorum sanki bazaen kSsıklarımda çok hafif ağrılar hissediyorum size de olmuş muydu bugün 6. Haftayı bitiriyorum bu arada bide siz çalışıyor musunuz ben hep yatıyorum da (

bende çarşafları değiştircem sonra çayın yanında yiyecek şeyler yapcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…