Kusuyor musun yoksa miden mi bulaniyor
Kusma yok surekli migdem agzimda geziorummm surekliii hasta gbi agzimm kotuuu ve pisss bi tat var hc ama hc gitmio o tat cnmmmm ve kokularda surekli kusman geliooo fenalasiorummm
anladım canım zor allah yardımcın olsun şükür ben bugün iyiyim ama iştahım yok daha
Merhaba hanimlar bebislerimizin biran once kalp atislarini duysak bende 26 da kalp atisini duycez bebislerimizin ogun biran once gelse kizlar
Cnmm sen kc hftalik oldun?????? bn 7+2y rabbimin eliyle...
kızlar doktor bana düşük tehlikesine karşı ananas mango maydonoz ve greyfurt yeme dedi bilginiz olsun...bu arada ben haftada bir gidiyorum kontrole ilk 3 ay böle olcakmiş. hatta doktor espri bile yaptı süreyi uzatırsam sen başka doktora gidersin arada dedi...bir hafta bile zor geçiyor siz 3 hafta demişsiniz 10 gün içinde 2 kez gidersen ücret de almiyorlar...dün gittik en son 7.5 mm olmuş kalbi de 138 atıyor dediii.maşallah bebeklerimize
slm kızlar bugün eşimle temizlik yaptık ama sonra bel ağrısından öldüm çok belim ağardı aslında ben bişey de yapmadım ama ayakta kalmak yetti galiba
inşş allahın izniyle duyarsın canımsende bizim gibi çok sabırsızsın çok ölüyoruz bebişlerimizi çok
benm d ee hafif bulantı var hafif ama devamlı ..rahatsız etmeye yeterde artar kusacak gibiyım ama kusma olayı olmadı ..bişey yiyecek halde değilm canm bişey çekmiyor aynen benm de midem gurulduyo ama bşey yiyesim yok
Valla sorma 2dusukten sonra tutmasi bir mucize benim icin cnm cok sabirsizim kalp atislarini duysam biran once karnim buyuse hepimiz bunu istemiyormuyuz kizlar hem sabirsiz hem korkularimiz var bisey olacak die
kızlar doktor bana düşük tehlikesine karşı ananas mango maydonoz ve greyfurt yeme dedi bilginiz olsun...bu arada ben haftada bir gidiyorum kontrole ilk 3 ay böle olcakmiş. hatta doktor espri bile yaptı süreyi uzatırsam sen başka doktora gidersin arada dedi...bir hafta bile zor geçiyor siz 3 hafta demişsiniz 10 gün içinde 2 kez gidersen ücret de almiyorlar...dün gittik en son 7.5 mm olmuş kalbi de 138 atıyor dediii.maşallah bebeklerimize
aynen canım benim de sabah kalktığım da vardıbenimde bugün belim ağrıyor hayırdır inşallah bende biraz temizlik yaptım ama sabah kalktığımda da ağrıyordu
tabi ki canım korkularında çok çok haklısın 2 kayıptan sonra rabbim inşş bu sefer kucağına almayı nasip etsin sağlıklaValla sorma 2dusukten sonra tutmasi bir mucize benim icin cnm cok sabirsizim kalp atislarini duysam biran once karnim buyuse hepimiz bunu istemiyormuyuz kizlar hem sabirsiz hem korkularimiz var bisey olacak die
sanadaaaaaaaa canımmmmmmmm :124::124::124:musmutluu pazarlarr:))
Nerdesiniz kizlarr:)pazar gezmesine mi ciktiniz yoksa
Bncedeee bnimleeeee tam oyun oynuooo anlamaktaaa zorlukkkk cekiorummmm:)))))
aynen canım benim de sabah kalktığım da vardınomaldir heralde artık yavaş yavaş başlar kuzum
tabi ki canım korkularında çok çok haklısın 2 kayıptan sonra rabbim inşş bu sefer kucağına almayı nasip etsin sağlıklabenim de 1 kaybım var o yüzden çok evhamlıyım canım biraz karnımız büyüse belki rahat ederiz çünkü ben bazen hamile olduğumu unutuyorum
sanadaaaaaaaa canımmmmmmmm :124::124::124:
yok kız ne gezmesi az önce çamaşır attım makineye ayrıca bugün benim kocişim pazar pazar nöbette :95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?