2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aminnnnnnnn Allah sana da kolay saglıklı dogumlar nasip etsin
Ben zaten kolay kolay pes eden biri degilim ama esim tam tersi özellikle bu konuda hemen pes eder tabi buda bana yansır bizimde dört sene olacak daha yeni tüp bebege ikna oldu

sağol canım benim rabbim doğum yolunda olanları sağ sağlim kurtasın inşş olmayanlarada tez vakitte nasip etsinherşeyin bi vakti zamanı var canım bana da çok bu sözü söylerlerdi şimdi çok inanıyorum biz ne kadar çabalasakta uğraşsakta defalarca denesekte olmayınca olmuyo işte rabbim ne zaman ol derse o zaman olur kuzum benim eşim benden daha hevesli bu konularda canım kaç yıldır uğraşıyoruz bir kere off dediğini duymamışımdır aksine ben olumsuz düşünürken o bana hep destek oldu moral verdi bir gün gelecek olacak diyodu

Aminn cnmm ne güzell benim esimse tam tersi sorun onda diye mi bilmiyorum sürekli olumsuz düsünüyo ben dra gitmesem hiicc gidelim demez cookk sükür her dedigimi yapar ama ben adım atmayınca o adım atmaz
Tüp bebege de ben olacak insallah diyorum ben kendimi cok kaptırmayayım nasıl olsa sonu hüsran olacak diyo

Çok sağol canım cuma gününü dört gözle bekliyorum inşallah bi umut yolu açılır, Allah razı olsun Rabbim bebişi olanlara kucağına almayı, olmayanların da bir an önce bebiş sahipi olmayı nasip eyle güzel Allah'ım

amiiiiin bitabem inşş rabbim çok büyük umutsuz olan bütün kapıları açsın inşşş dualarım seninle :26:

amiiiiin bitabem inşş rabbim çok büyük umutsuz olan bütün kapıları açsın inşşş dualarım seninle :26:

Çok sağol duaların için Allah razı olsun, Allahım evladını sana bağışlasın, Rabbimden tek dileğim bizim gibilerinde biran evvel kucağını doldursun...

Arkadaslar bende 2 gundur siddetli bir bel agrisi var neden olabilir acaba benim gibi bel agrisi ceken arkadaslarim varmi bisey olacak die korkuyorum bebislerime

Canım bel ağrın varsa yat dinlen, fazla ayakta kalma. Bende de bel ağrıları olmuştu, yeni yeni azalıyor, dikkat et. Allah bebeklerini sağlıklı, hayırlı kucağına almayı nasip etsin...

valla kızlar bende çalıştığım için zor oluyor...giremiyorum....iyiyim çok şükür ama...hala bebeğimin sağlığıyla ilgili endişelrim var...gece gündüz dua ediyorum...umarım iyidir...sizler nasılsınız????

Ben ise basladim ugrayamiyorum ki evdeyken rahat okuyordu naptiniz nasiksiniz umarim bir skinti olmamistir ben yokken

Bnde calistigimdn arada ugriyorumm,,, kizlarrrrrr migdeeee bulantilarimaaaa gecicide olsa cozum olarakkkkkk cig patatessss herkese oneriorummm bugun tesr sonuclarimi aldimm bi tiroidim biraz dusuk cikmis moralim bozulduuu bidee idrarda enfeksiyonnnn cikmissss bakalimmmm doktor ne dicek bu durumaaa yarin gitcemmmm cokkkkk heyecanliyimmmmmmmmmm

Bende su istahsizligima bir cozum bulsam keske nerdeyse uc gundur birsey yemedim

Ben ise basladim ugrayamiyorum ki evdeyken rahat okuyordu naptiniz nasiksiniz umarim bir skinti olmamistir ben yokken
valla ben kendi adıma çok iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok elhamdülillah senin bebiş nasıl kuzum
biizm kont 1 gün arayala canım off daha 2 hafta var gitmemize iyi düşün iyi şeyler olsun canım fazla stres yapma ki bebişin de etkilenmesin olur mu
Bende su istahsizligima bir cozum bulsam keske nerdeyse uc gundur birsey yemedim

benim de aynen canım iştahım hiç yok kont gittiğim de dr soracağım niye böyle hep haşlanmış patates yiyorum canım başka bişey istemiyo

benim de tiroidim düşük endişelenme yüksek olmasından iyidir en son 0.9 du...0.4-4 arası normal gebelikte 3ün altıda olmasını istiyorlar senin kaç çıktı ki???benim ilaçla düşürürülüyor...bol su içmemiz gerekiyormuş enfeksiyona karşı gerçi ben bir yudum bile zor içiyorum hiç canım istemiyor...

Benimde oyle cikti ama ilk 3 ay normalmis aslinda test icin de erkenmis 8. Hafta tiroid icin 16. Hafta degeri onemliymis 3. Aydan sonra normale donecekmis

Kizlarrr gunaydinn
progeston igneyi kullanmaya devam ediyor musunuz ulun beyin hemsiresi bana igneyi birakabilirsin onun yerine tek kullandığın jeli gunde 2 kez yaparsin dedi ben igneyi birakmadim kararsiz kaldim birakip gunde 2 kez jel mi yapsam acaba igneye daha ne kadar devam edicem acaba arada kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…