2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

biizm kont 1 gün arayala canım off daha 2 hafta var gitmemize iyi düşün iyi şeyler olsun canım fazla stres yapma ki bebişin de etkilenmesin olur mu

doğru söylüyorsun ama elimde değil işte..... (( bu arada benim kontrolümü de 26 sına çektik...doktorumun 27 sinde ameliyatları varmış.... :))))

bana iğneye de jele de 1o. haftaya kadar devam edin dediler iğnede de canım çok acıyo ama gitgide jeli yapmak daha zor oluyo

canım benim de jellerim var hem cırınone hem de progestan var ve dr 4 aya kadar devam edeceksin dedi kuzum sen sakın dr sormadan değişiklik yapma canım
doğru söylüyorsun ama elimde değil işte..... (( bu arada benim kontrolümü de 26 sına çektik...doktorumun 27 sinde ameliyatları varmış.... :))))

aynı gün bebişleri göreceğiz canım valla ben resmen şafak sayıyorum günler hemen geçsin istiyorum bizim de normal de 25 kon eşim o gün nöbetçi diye bir gün sonraya attık

aynı gün bebişleri göreceğiz canım valla ben resmen şafak sayıyorum günler hemen geçsin istiyorum bizim de normal de 25 kon eşim o gün nöbetçi diye bir gün sonraya attık

aynen canım valla bende.....ya kızlar bugün felaket uykum var...habire esniyorum...hiç halim yok...iş yerindeyim...gözlerimi açamıyorum...siz ne durumdasınız???

Kizlar cookkkk kotuyum simdi kanamam oldu moralim cok kotu doktorumu aradim musait degilmis bu kanamanin sebebi nedir acaba bana yardimci olun lutfenn cok korkuyorummm bebeklerime bisey olacak die :,,,,(

Kizlar cookkkk kotuyum simdi kanamam oldu moralim cok kotu doktorumu aradim musait degilmis bu kanamanin sebebi nedir acaba bana yardimci olun lutfenn cok korkuyorummm bebeklerime bisey olacak die :,,,,(

musait olamamak da ne demekmiş yaa bence tekrar ara durumun acil olduğunu söyle...iğne falan olmnan gerekir belki...yönlendirsinler seni.gerekirse bir doktora görünürsün...sanırım ikiz bebek bekliyosun.arada böyle kanaması olanlar çok duydum benimde lekelenmelerim olmuştu geçti.inşallah herşey yolunda gider.allah korusun...

Cnm simdi geldim hastaneden kanamam durdu ama lekenme var suan serum taktilar suan ikizlerim duruyor dinlenmemi soledi doktor coraspirini simdilik kestiler igne filan vermediler cnm ins lekelenmelerimde kesilir cok korkuyorum bebislerime bisi olacak die

iyiyim canım bugün baş ağrım oldu bütün gün yattım canım onun haricinde çok şükür sen bebişin nasıl evet görüşemez olduk kuzum

benimde bikaç gündür başım ağrıyor bugün daha iyiyim biraz yemek de yedim günler sonra bizde iyiyiz şükür bide yine görmek istiyorum saçma ama sanki görmeyince yokmuş gibi düşünüyorum sürekli ultrasyona girip bakmak istiyorum

napıyosunuz görüşemiyoruz denk gelipde nasıl gidiyor

canım valla bende bir iki gündür felaket uyku halim var...içim uyuyor sanki....esnemekten ağzım ayrılıyor artık.... iş yerinde bile fırsat bulsam uyuyacağım... şuanda bile zor duruyorum...hemen yatağa... :))) böyle şeyler yaşayınca hamilelik belirtisi işte bunlar...bebeğin gayet iyi diyorum kendi kendime...göremeyince kendimi böyle avutuyorum.... umarım öyledir... :)))
çalıştığım için pek giremiyorum kızlar.... öpüyorum sizleri... bebişlerinizi allahım korusun inşallah pilise,ayşegül,hasretim....

Kizlar gelip buralara okuyorum ama yazamadim benim bi belirtim yok ya bi bugun oyle bi uyku hali geldi o kadar 27 sinde egitim arastirmadan randevu aldim 30 unda da kendi dr'umda randevum var bol bol gorcez bebisleri insallah

Kizlar gelip buralara okuyorum ama yazamadim benim bi belirtim yok ya bi bugun oyle bi uyku hali geldi o kadar 27 sinde egitim arastirmadan randevu aldim 30 unda da kendi dr'umda randevum var bol bol gorcez bebisleri insallah

Gunaydin canim bende de belirti falan yok oyle o sebeple surekli ultrasyona giresim var

bide benim migrenim var allah yardımcım olsun aynen bende canım görmeyice çok tedirginim yine böyle hissediyorum bilmiyorum benim biraz da olda göbişim çıktı canım
bende Allahtan uyku ile bi sonum yok canım bu konu da iyiyim valla çok şükür tabi senin için baya bi zor oluyodur çalıştığın için allah kolaylık versin kuzum bu ara da bebişleri görmemize 11 gün kaldı canım

canım benim de hiç bir belirtim yok ne bulantım ne kusmam herkez de aynı olacak diye bişey yok canım ben hatta rahat geçiyo diye çok memnunum benim de 26 kont var zaman geçme bilmiyor

Kizlarrrrr bulantilarimmmmm tiksinmelerimmmm son sürattttt devammmm ediiiiiiooooo ooooffff cok kotuyum bgn anlatatmam.... dun rabbimin eliyle bebisimi gordummmm 8+0oldum kizlarrr ama dha bulantilar devam edermiss en az 12.hftaya kdr vitamine gerek yok dedi doktor smdi ztn yeteri kdr var dedi vucudun depolarda ama bn hersy yolundami diorum doktora suan bilemeyiz her an hersyde olabilirrrrr diyipppp moralimiiii bozduuuu neden doktorummm bnm hep bole ilk gundendir bole negatiffff ((((

canım biliyosun 12. haftayı atlatana kadar hep risk var diyolar ne kadar görünürde sorun olmasa bile bence doktorun onun için öyle demiştir belki kendine daha fazla dikkat et diye bile olabilir sen yine de moralini bozma canım sorun olsa ekstra ilaçlar verirlerdi

ben de de var o tiksinmeler bıyyy canım hiçbirşey istemiyor...ne yiyeceğimi şaşırıyorum.bu hafta evde sürüngen gibiydim yattım durdum hep...ilk defa bugün biraz iyim yemek bile yaptım...bugün doktora gittik biz de ...kalp atışı 178 di güm güm...7-8 ve 9. haftalar zor geçer dedi doktor...aynı şeyi doktor bana da dedi ne zaman ne olacağı belli olmaz dedi.bebeğe birşey olur mu diye sorarsan böyle cevap alınır hgeralde...pimpiriklenip duruyoruz işte .herşey allahtan hayırlısını dileyelim...

Cnm cokkk saol morel icin,,, inankiiii sirf dua ede ede geciriorum,,, rabbimmmm hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasippp etsinnn kendimizeee dikkatttt edelimmm kizlarrrrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…