10. Haftadayim ben biseyhissetmedim kontrole gittigimdr gordu doktor digerinde bisey yok allaha şükürCnmmm kac haftalik oldun sen?? Cok uzuldum adina rabbimmm en hayirlisini nasip etsin, ultrasondami doktor farketti bebeginin devam etmedigini cnm??? Sen bisey hissetmismiydinn????
iyi akşamlar kızlar bugün öğrendimki bebişlerimizden biri bizi bırakıp gitmiş nasip böyleymiş inşallah öteki bebeşim sağlıkla dünyaya gelir, hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler :))
10. Haftadayim ben biseyhissetmedim kontrole gittigimdr gordu doktor digerinde bisey yok allaha şükür
neyin var canım yediğin bişey mi dokundu acaba :44:
gördüm canım çok şükür herşey yolunda ense kalınlığına da baktı çok iyi çıktı gelişimi de çok iyiymiymiş hatta bana bebeğini neyle beslendin bu kadar iyi olmuş dediçok şükür rabbime 4 boyutlu ultrason da gördüm yavrumu elini kolunu oynatıyodu mücizevi bi duydu rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş
iyi akşamlar kızlar bugün öğrendimki bebişlerimizden biri bizi bırakıp gitmiş nasip böyleymiş inşallah öteki bebeşim sağlıkla dünyaya gelir, hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler :))
nerelerdesin canım hiç uğradığın yok inşş bebişin de sende iyisindir
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar uzuldum tabi birazcik ama hayırlısı boyleymis allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah
valla canım aslında özel bişey yapmıyprum ama beslenmeme çok dikkat ediyorum yumurtamı sütümü balığımı hiç eksik etmiyorum hazır gıdalardan hiç yemiyorum kuzum her akşam meyvem varcanım nasl beslendin çok merak ediyorum anlatırsan çok sewinirim
canım evde internetim yok arızalı o yüzden giremiyorum iyiyiz şükür siz nasılsınız
valla canım aslında özel bişey yapmıyprum ama beslenmeme çok dikkat ediyorum yumurtamı sütümü balığımı hiç eksik etmiyorum hazır gıdalardan hiç yemiyorum kuzum her akşam meyvem var
anladım canım kuzum iyi olmanıza çok sevindim inşş en yakın zaman da arıza giderilirbizlerde iyiyiz çok şükür canım bebişleri büyütmeye devam allahın izniyle
Kizlarrrrrr cokkk krampimm vr sizdede oluomuuuu bndeee cokkk sıkkkk oluo
Nerde oluyorr kasiklarinda falan mi yoksa bacagina falan mi oluyor
çok sevindim canım nihayet yapılmışdöndüm bugün aranıza arıza yapıldı:)
Kizlarrrrrr cokkk krampimm vr sizdede oluomuuuu bndeee cokkk sıkkkk oluo
çok sevindim canım nihayet yapılmış
bende de kramp oluyodu ama çok sık değil canım ara ara sadece :26:
sağol canım benim ben hala inanamıyorum bu günleri gördüğüm için çok şükür rabbime
valla canım her sabah yumurtam var her akşam ballı sütüm meyvem var hafta da 1 yada 2 kez balık yiyorum raf ömrü uzun bütün ürünlerden uzak duruyorum hazır katkı maddeli hiç bişey yemiyorum kuzumherşey bebişim için
ah canım benim bende seni çok merak ettim kuzum inşş iyisindir herşey yolundadır bitanem rabbim inşş yine sana nasip eder gülüm sabret inşş bir gün yine olacak allahın izniyle
neler yapıyosun canım başladın mı yine tedavine hayırlısyla
valla canım dr bana bıçak saplanması gibi ağrın olacak hiç korkma demişti ama çok nadir oluyo bende :26:bi dr danış kuzum :44:Bnm cok sık olmaya basladiii cnmmm
yok canım baslamadm istemiyoruz şuan hazır degiliz tatlım daha
çok sevindim canım nihayet yapılmış
bende de kramp oluyodu ama çok sık değil canım ara ara sadece :26:
valla canım dr bana bıçak saplanması gibi ağrın olacak hiç korkma demişti ama çok nadir oluyo bende :26:bi dr danış kuzum :44:
tabi bitanem en iyisini siz bilirisnizrabbim inşş en uygun bi zaman da nasip eder yavrunuzu hayırlısıyla kuzum dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?