- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Cnm bnde bgn tekrar idrar tahlili yaptirdim lökosit pozitif +3 cikti , 2hafta once yaptirdigim testimde daha azdii bnde doktoruma faks attim sonucumu bakalim ne ilac vericek ama bnm kramplarim gecti gbi anlamadim bnde cvp bekliorum ama bu gidisle artis olunca kesin antibiotik verir gunde 2-3lt su iciordum bu sekilde icmeme ragmen bu durumdaim ama netten arastirdim hamilelerin yuzde 80ininde olurmus icini rahat tut cnmmmm
bende eskisi kadar giremiyorum çalışınca zor oluyor dediğin gibi iyidir meraklanma hep öyleyiz sürekli görelim istiyoruz hareketlerini hissetmeye başlayınca azalır heralde görme isteği:)
aynen canım görmeyince bende çok özlüyoruminsanın gördükçe göresi geliyor
evet yaaa bende.... birde günler geçmek bilmiyor sanki....
ben kanama derdıyle kaçaydır ugrastığım ıçın bır kere ıdrar testı yapılmıştı o zmn bırsey yoktu.. drda istemedı o kadar kızdım kı...artık 15 gunde bır ıdrar testı yaptırcam..ben eskıden de cok su ıçerdım 3-4 lt... nasıl oluştu anlamadım. her hafta bırsey cıkıyor hala progestan ve proluton depot kullanıyorum sen devam edıyor musun
slm arkadaşlar ben size bir şey soracaktım geçen ay tüp bebek yaptırdım çok sükür tuttu ama kanamam olunca gece acile gittim doktor yatış verde acilde ki gece kan değerim 1900 çıktı sonra sabaha karşı 6 da kan aldılar 1540 düşmüş çok korktuk sonra ertesi gün yine sabaha karşı 6 da kan aldılar 3340 yükseldi tekrar ertesi gün sabah 6 da 5545 olmuştu ve ben ilk gittiğimde bebek görülmezken 5. gün muayene de kese görüldü ve taburcu oldum sonra tam bir hafta geçti tekrar idrar sonrası pembe bir kan geldi yine gittim kese yerinde duruyor hiç bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç verdi en son geçen hafta gittim alttan muayene de 20.7 mm kese yolk sac kesesi ve fatal pol tespit edildi ve bebek 5+6 haftalık ancak kalp atışı duyulmadı bu kadar uzattım kusura bakmayın ama sizce kalp atışlarının duyulmamamsı normal mi cumartesi tekrar gideceğim ama korkuyorum siz ne zaman duydunuz atışlarını ben de duymak istiyorum artık((
6 haftalik anladigim kadariyla bebisin daha erken kalp atisi duymak icin ben 9. Haftada duydum kalp atisini insallah sende duyarsin
ay canım öyle rahatlattın ki içimi anlatatam inşallah dediğin gibi olur :))))))))))
Evde dinlen bol bol su ic bak benim kanamam olmadigi halde dr ev isi yapma demisti sende birak isleri bosver
Oyle yapiyorum canim yaa hatta doktor form caylarinda icebilirsin dedi insallah ise yarar allahin izniyle hersey guzel olur bende evde oturuyorum butun gun hatta alisik olmayinca sıkılırsin diyolardi ama yok iyi geldi bana :))canım benim valla yatıyorum zaten öğretmenim doktorum heyet raporu ver di hatta 3 ayı tamamlayana kadar da devam edecek sağolsun evdede sada ce lavobo ihtiyacı için kalkıyorum yemek bile yapmıyorum :)) 3 litrede su içiyorum umarım her şey güzel olur :)) sen de rahatsız mış sın keşke bilgim olsa da yardım etsem tek diyebileceğim şey aç karnına kaysı yemen yada kaysı içerikli çaylardan iç umarım düzelirsin
aslın da çok şükür geçiyo canım bize sanki öyle gelmiyor ben yarın allahın izniyle 3 ayı bitirecemilk haftalar diyodum nasıl geçecek bu haftalar aylar bal gibi de geçiyo valla
rabbimin izniyle bi bakmışız kucağımız da bebişlerimiz
ewet canım %80 kız dedi doktor bakalım hayırlısı olsun :)
Kizlar ya hemeroid sıkıntısi cekiyorum ne yaptiysam ise yaramiyo bi de demir hapina basladim sanirim o da beni kabiz yapiyo dr sagolsun bi krem verdi ama bi ise yaramiyo
slm arkadaşlar ben size bir şey soracaktım geçen ay tüp bebek yaptırdım çok sükür tuttu ama kanamam olunca gece acile gittim doktor yatış verde acilde ki gece kan değerim 1900 çıktı sonra sabaha karşı 6 da kan aldılar 1540 düşmüş çok korktuk sonra ertesi gün yine sabaha karşı 6 da kan aldılar 3340 yükseldi tekrar ertesi gün sabah 6 da 5545 olmuştu ve ben ilk gittiğimde bebek görülmezken 5. gün muayene de kese görüldü ve taburcu oldum sonra tam bir hafta geçti tekrar idrar sonrası pembe bir kan geldi yine gittim kese yerinde duruyor hiç bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç verdi en son geçen hafta gittim alttan muayene de 20.7 mm kese yolk sac kesesi ve fatal pol tespit edildi ve bebek 5+6 haftalık ancak kalp atışı duyulmadı bu kadar uzattım kusura bakmayın ama sizce kalp atışlarının duyulmamamsı normal mi cumartesi tekrar gideceğim ama korkuyorum siz ne zaman duydunuz atışlarını ben de duymak istiyorum artık((
Cnm bnada dr hem antibiotik yazdi hmde idrar enfeksiyonu icin hap,,, hala cokk su iciorum ama nafile ilacsiz gecmiomus bnde kanama derdi cok cektimmm,, yokk bn bu senin ictgn ilaclari 8.hftada kesti doktor, bu hfta 11.hftaya griorum ikili test yapilickmis sen kacinci hftadasin???
canım ben 18. haftanın ıcındeyım. ılaçların dozları azaltılı ıgnede haftada bır. rısklı gebelık uzmanı kademelı azaltmaya basladı...1200 progestandan 600 e ındık ..bebege zararı yokmuş.. bırde vajınadan yapıyordum ama enfeksıyon cıkınca ıcmeye basladım
canım sabahları aç karnına kuru haysı...kuru incir ye....üstünede hemen ılık bir su iç....bunu bir hafta falan yap....iyi gelebilir....bende de var o sorun hemeroid bende bayadır var zaten....çok dikkat ediyorum....mümkün olduğunca katı şeyler yememeye özen gösteriyorum....
Allah bi daha yasatmasin insallah zor zamanlar yasamissin allah evladini size bagislasin insallah saglikla kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?