2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ben kanama derdıyle kaçaydır ugrastığım ıçın bır kere ıdrar testı yapılmıştı o zmn bırsey yoktu.. drda istemedı o kadar kızdım kı...artık 15 gunde bır ıdrar testı yaptırcam..ben eskıden de cok su ıçerdım 3-4 lt... nasıl oluştu anlamadım. her hafta bırsey cıkıyor hala progestan ve proluton depot kullanıyorum sen devam edıyor musun

bende eskisi kadar giremiyorum çalışınca zor oluyor dediğin gibi iyidir meraklanma hep öyleyiz sürekli görelim istiyoruz hareketlerini hissetmeye başlayınca azalır heralde görme isteği:)

evet canım yaaaa...evet hareket etmeye başlayana kadar bize rahat yok canım....bende görmüştüm canım ultrasondan bebeğin el kol hareketini....maşallah canım benim.... çok tatlıydı....

evet yaaa bende.... birde günler geçmek bilmiyor sanki....

aslın da çok şükür geçiyo canım bize sanki öyle gelmiyor ben yarın allahın izniyle 3 ayı bitirecem ilk haftalar diyodum nasıl geçecek bu haftalar aylar bal gibi de geçiyo valla

rabbimin izniyle bi bakmışız kucağımız da bebişlerimiz

Cnm bnada dr hem antibiotik yazdi hmde idrar enfeksiyonu icin hap,,, hala cokk su iciorum ama nafile ilacsiz gecmiomus bnde kanama derdi cok cektimmm,, yokk bn bu senin ictgn ilaclari 8.hftada kesti doktor, bu hfta 11.hftaya griorum ikili test yapilickmis sen kacinci hftadasin???

slm arkadaşlar ben size bir şey soracaktım geçen ay tüp bebek yaptırdım çok sükür tuttu ama kanamam olunca gece acile gittim doktor yatış verde acilde ki gece kan değerim 1900 çıktı sonra sabaha karşı 6 da kan aldılar 1540 düşmüş çok korktuk sonra ertesi gün yine sabaha karşı 6 da kan aldılar 3340 yükseldi tekrar ertesi gün sabah 6 da 5545 olmuştu ve ben ilk gittiğimde bebek görülmezken 5. gün muayene de kese görüldü ve taburcu oldum sonra tam bir hafta geçti tekrar idrar sonrası pembe bir kan geldi yine gittim kese yerinde duruyor hiç bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç verdi en son geçen hafta gittim alttan muayene de 20.7 mm kese yolk sac kesesi ve fatal pol tespit edildi ve bebek 5+6 haftalık ancak kalp atışı duyulmadı bu kadar uzattım kusura bakmayın ama sizce kalp atışlarının duyulmamamsı normal mi cumartesi tekrar gideceğim ama korkuyorum siz ne zaman duydunuz atışlarını ben de duymak istiyorum artık ((

6 haftalik anladigim kadariyla bebisin daha erken kalp atisi duymak icin ben 9. Haftada duydum kalp atisini insallah sende duyarsin

Kizlar ya hemeroid sıkıntısi cekiyorum ne yaptiysam ise yaramiyo bi de demir hapina basladim sanirim o da beni kabiz yapiyo dr sagolsun bi krem verdi ama bi ise yaramiyo

Evde dinlen bol bol su ic bak benim kanamam olmadigi halde dr ev isi yapma demisti sende birak isleri bosver

canım benim valla yatıyorum zaten öğretmenim doktorum heyet raporu ver di hatta 3 ayı tamamlayana kadar da devam edecek sağolsun evdede sada ce lavobo ihtiyacı için kalkıyorum yemek bile yapmıyorum :)) 3 litrede su içiyorum umarım her şey güzel olur :)) sen de rahatsız mış sın keşke bilgim olsa da yardım etsem tek diyebileceğim şey aç karnına kaysı yemen yada kaysı içerikli çaylardan iç umarım düzelirsin

Oyle yapiyorum canim yaa hatta doktor form caylarinda icebilirsin dedi insallah ise yarar allahin izniyle hersey guzel olur bende evde oturuyorum butun gun hatta alisik olmayinca sıkılırsin diyolardi ama yok iyi geldi bana :))

evet aslında haklısın....ama nedense geçmiyor gibi....

birde ben yarın muziplik yapmayı düşünüyorum....gebelik takibimi yapan doktorum yarın acilde nöbetçiymiş....bir baheneyle gitmeyi düşünüyorum....hem bebiğimi de görmüş olurum...

Kizlar ya hemeroid sıkıntısi cekiyorum ne yaptiysam ise yaramiyo bi de demir hapina basladim sanirim o da beni kabiz yapiyo dr sagolsun bi krem verdi ama bi ise yaramiyo

canım sabahları aç karnına kuru haysı...kuru incir ye....üstünede hemen ılık bir su iç....bunu bir hafta falan yap....iyi gelebilir....bende de var o sorun hemeroid bende bayadır var zaten....çok dikkat ediyorum....mümkün olduğunca katı şeyler yememeye özen gösteriyorum....

canım yazdıklarını okuyunca benım eskı gunlerım aklıma geldı.bebegın hayırlı olsun.benım bebegın kalp atısı duyuldugu gece kanama yasadım.. bana işe gıdebılırsın demışlerdı ben de gıttım derslere gırdım kanamam oldu. kanama alanı oluşmuş. kaç ay ugrastım hala ugrasıyorum keseden buyuktu kanama alanı..vajınadan 1000 progestan kapsuller kullandım uc gunde bır ıgne.. kanamalarım hep gece oldu. devam ettı kanama alanının ıcındekı kan boşalmış.. ama ınsan alışsık olmadıgı ıcıın korkuyor ben hep bayılırdım eşim kucaklar acıle götururdu.. benım transfer 19 agustostu ben kalp sesını 21 eylulde duydum ama alttan muaneyle..pek cok kez hastane de yattım.o gece kanama yasadım..14. haftaya kadar kanama alanı azaldı ve bıttı ama 15. haftada da gene yasadım bu seferde plesanta buydugu ıcın rahım genıslıyormuş damarlar çatlıyormus. sana tavsıyem cok ıyı bır dr bul ben merkezıme guvenmedıgım ıcın hem rsıklı gebelık uzmanına hem baska bır tup bebekcıye gıdıyorum. öncelıkle sakin ol bu süreclere hazırlıklı ol. ben bu zamana kadar bır suru dr degıstım bana bu bebek duser dıyenler bıle oldu. sana moral veren bır dr bul. ben bes haftadan berı yatıyorum ılk 12 hafta cok önemlı.. ben de öğretmenım.. keşke beş gun bes gun rapor haklarını kullansaydın. ben bes gun bes gun rapor aldım ıkı ay öyle bıttı. sonra heyet aldım. heyet bıtınce ıkıncı heyetı alacagım.. heyetınde bellı sayısı varmış...2014 yılında da tekrar 5 gun 5 gun raporlarımı alacagım aıle hekımı yazıyor dert etme. sececegın hastane kadın dogum hastanesı olursa geceleyın acılde kadın dogumcuda bulursun.. gercı devlete gıttıgınde de benımkı tup bebek dıyınce dr hemen gelıyor saolsun...bol su iç.. tuvalet harıcı ben 13 haftaya kadar kalkmamıstım. su anda da evde sadece dolasıyorum ama genelde yatıyorum..sol tarafına yat geceleyın. sırt ustu yatarken ayagının altına yastık koy... enfeksıyon var demıssın. ılk 12 hafta ılaç vermıyor drlar enfeksıyon ıcın bebegın organ gelısımı ıcın... ped kullanma ped hava aldırmıyor.. temızlıgıne dıkkat et. enfeksıyon ıcın 3 lt su ıc ve sık ıdrara cık. buyuk gecmış olsun ınsallah tez zamanda normal hamıleye döneriz

canım ben 18. haftanın ıcındeyım. ılaçların dozları azaltılı ıgnede haftada bır. rısklı gebelık uzmanı kademelı azaltmaya basladı...1200 progestandan 600 e ındık ..bebege zararı yokmuş.. bırde vajınadan yapıyordum ama enfeksıyon cıkınca ıcmeye basladım

Allah bi daha yasatmasin insallah zor zamanlar yasamissin allah evladini size bagislasin insallah saglikla kucagina alirsin

Ya bende de daha oncedende vardi ama acimiyodu ne zaman hamile kaldim bi anda acimaya basladi aman dikkat et sende bi basladi mi bi daha gecmiyo agrisi

Allah bi daha yasatmasin insallah zor zamanlar yasamissin allah evladini size bagislasin insallah saglikla kucagina alirsin

ınsallah canım rabbım herkese versın olmayanlara versın saglıkla kucagımıza alalım..Allahıma dua etmekten baska carem yok..cunku herhafta farklı sorun cıkıyor sımdıde enfeksıyonla ugrasıyoruz...allah hepımızın yardımcısı olsun sabır ve guc versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…