2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Cnmmmm bakkk o kasikkkk agrilariii bndede oluoduuuu idrar enfeksiyonundannn cnmmmm okdrrr siddetliiii kramplarimmmm oldukiiik 11.hftada antibiotige baslatti dr bniiiii

bence de ikili testi mutlaka yaptırmak lazım eğer anormal b,r sonuç çıkarsa amniyosentez yerine yine yüzde 99 sonuç veren kan testinden bahsetti doktorum 2300 tl miş.yurtdışına gönderiliyormuş.sizin de bilginiz vardır ama bahsetmek istedim.güzel sonuçlar sağlıklı bebekler diliyorum hepimize...

Kizlarrrrrr cokkkkm karinnnnn agrimmmmm ve migde agrimmmmm ve bas agrimmmmm varrrr nedennnnn????? 12.hftaya yniii girdimmmmmmm...

canım karın ağrısı bende de ara ara oluyor baş ağrısıda artmaya başladı ama olabilirmiş kan akımı hızlanıyor oksijene olan ihtiyacımımızda artıyor o sebeple diye tahmin ediyorum can

inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız sen yaptırdın mı ikili testini

inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız sen yaptırdın mı ikili testini

yarın yaptıracam inşallah 12. hafta gel demişti doktor belki de haftaya yapılır tam bir fikrim yok...yarın raporumun son günü 1 aylık heyet almıştım 1 ay daha isticez bakalım verecekler mi?ben öğretmenim okulum biraz uzak hem de kendim araba kullanıyorum zor oluyor okulda da kaloriferler yanmıyomuş anlayacağın yarın rapor için gidecem...testi yaparlarsa aradan çıkmış olur...kaç kez üst üste heyet raporu alabiliyoruz bilgin var mı???

anladım canım bende haftaya gitcem yaparlar sanırım heyet raporu hakkında hiç bilgim yok canım

Cnmmmm bakkk o kasikkkk agrilariii bndede oluoduuuu idrar enfeksiyonundannn cnmmmm okdrrr siddetliiii kramplarimmmm oldukiiik 11.hftada antibiotige baslatti dr bniiiii

valla canım bana bi kaç kez idrar testi yapıldı çok şükür bişey çıkmadı bu hafta için de yine bi testim var uygun bi zaman da yaptıracam galiba üreyle alakalı bişeyler demişti

anladım canım bende haftaya gitcem yaparlar sanırım heyet raporu hakkında hiç bilgim yok canım

kızlar inşş hepinizin güzel hayırlı sonuçları çıkar bu ara da artık biraz karnım büyüsün istiyorum ya her gece ayna karşısın da göbek kont var çoooook heyecanlıyım çoook bi an önce hamiş kıyafeti giymek istiyorum :124::118::119:

aynen bende öyle istiyorum azcık çıktı ama olsun dahada çıksın:)ama ben çoktan giydim bile hamile kıyafetini:)hani şu göbüşünde bebek resmi falan olan

aynen bende öyle istiyorum azcık çıktı ama olsun dahada çıksın:)ama ben çoktan giydim bile hamile kıyafetini:)hani şu göbüşünde bebek resmi falan olan

benim de biraz çıktı ama tam net değil yani daha görenler anlayamaz bi an önce büyüsün ya

demek giydin canım ayyy kim bilir nasıl güzel yakışmıştır canım peki nasıl durdu sardı mı göbe her zaman giydiğin bendenine göre aldın dimi canım

evet canım herzamanki bedenimden aldım:)ilk aldığımda normal olmuştuda şimdi göbeğim belli olmaya başladı bence sizde alın insan kendini çok mutlu hissediyor

evet canım herzamanki bedenimden aldım:)ilk aldığımda normal olmuştuda şimdi göbeğim belli olmaya başladı bence sizde alın insan kendini çok mutlu hissediyor

ya kuzum sen giydim dedin ya valla içim de kelebekler uçuştu sanki artık hamişliğin gözler önün de canım ne güzel
benim daha karnım yuvarlak bi hal almadı ama biraz çıkıntılık var o kadar seninki nasıl şekil kuzum

benimkide öyle karşıdan bakılınca anlaşılacak kadar değil ama ben hevesimden aldım üç hafta oldu düşün yani:)

benimkide öyle karşıdan bakılınca anlaşılacak kadar değil ama ben hevesimden aldım üç hafta oldu düşün yani:)

heves işte canım ben hep o bebekli badileri giyenlere hayranlıkla bakardım çok şükür rabbim bize de nasip etti hayırlısıyla
bende bu ay kısmetse alırım bişeyler artık kotlarım sıkmaya başladı bi yerden başlamak gerek

bencede ilk dışarı çıktığında al bak nasıl mutlu olcan ben nerdeyse hiç üzerimden çıkarmıyorum:)bende hayranlıkla bakardım mağazaya falan girdiğimde sürekli bakardım rabbime bin şükür nasip etti

şimdiden tahmin edebiliyorum canım emin ol bende üstümden çıkarmam çifte mutluluk işte ne güzel rabbime çok şükür şimdi bizim keyfini çıkarma zamanı canım sabrettik ve muradımıza erdik her birimiz

napim yıllarca gözüm düştü acaba bende o kıyafetlerden alabilcem mi diye öğrenincede ilk fırsatta aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…