2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

saolsunlar gerçekten ılgılıler ama mesafeler işte burda bır ozel hastane var oraya gıdıyorum doktorun ıyı olduğunu solemışlerdi ama pek konuşkan değil yada benı hala emanet hasta olarak goruyo acıl felan gıttıgımız ıcın alışırız zamanla heralde :) pekde seçeneğim yok açıkçası ıdare etcez artık :

valla canım bende irenbeyi bir yada 2 aya kadar bırakırım canım git gel bir sürü masraf oluyo ayrıca kont 200 tl ee bide diğer dr ücreti de var fazla gelmeye başladı canım yakın da bebiş için alışverişe başlıcaz zaten ben irenbe de doğum falan düşünmüyorum onların özel çınarlı has. anlaşması varmış orda doğum yapılıyo o kadar seninle başka ilgilenen olmuyo yani
ben aydında ki dr da çok memnunm çok güler yüzlü anlayışlı biri ben sormadan o soruyo bana cevap veriyo beni yattığım yerden kaldırıyor ultrason sırasın da inş kısmetse doğumun da onunla yapıcam

kızlar 12. değerim 628 çıktı
ikiz mi ki acaba
bidaha baktırmıcam, kese için 12 say gel dedıler..

ben de öğretnmenım. bır yıl ıcınde 40 gunluk rapor hakkı vardır. ben bes gun bes gun aldım. aıle hekımınden aldım sonra kadın doğumdan aldım. bes gun bes gun alınca 8 hafta yapıyor. bana mudurum hemen heyet alma 2013 tekı rapor hakkını bıtır dedı. oyle yaptım 40 gun rapor hakkım bıtınce heyet aldım.... heyetlerı 30 gun verıyorlar... o bıtınce gene heyet alacagım 30 gun..24 ocakta tam bıtecek bırıncı donemı kapatıyorum... subat ayında 2014 yılının 40 gunluk rapor hakkını alacagım. gene bes gun bes gun..... o da 8 hafta edıyor sonra zten dogum ıznım baslıyor keşke hemen heyet almayıp rapor haklarını bıtırseydın daha avantajlı olurdu. ben bu yıl eylulden berı hıc gıtmedım okula gıtmeyecegımde

Cnmmm bnmm idrar enfeksiyonum 3+ kasiklarimda cokkk sancim oldu doktorrr 11.hftada antibiotige baslatti bniiii(??????

canım benım 17. haftada muthıs agrıyla ve karında sertlıkle dra koştum ıdrar testı kulturu ve bobrek ultrasonu yapıldı... ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı antıbıyotık verdı. eskı drun tahlıllerınıde dra bakıttım o zamanda cok az varmış ama drun ılaç veremezdı dogrusunu yapmış senın zaten kanama sorunun var. bebegın organ gelısımı tamamlanmadıgı ıcın vermemıs dedı .... 500 luk antıbıyotık kullandım karnım yumusacık oldu. kasık ağrılarım ıcınde dr magnezyum ılacı verdı cok ıyı geldı valla

Hasretim ve Pilise çok teşekkür ederim arkadaşlar arkadaşlar.inşallah hayırlı haberler verebilirim burada sevgiler
ne demek canım sen ve bebiş iyi olsun yeter
kızlar 12. değerim 628 çıktı
ikiz mi ki acaba
bidaha baktırmıcam, kese için 12 say gel dedıler..

inşşş ikizdir canım rabim gönlüne göre versin

beni de kese için 12 sonra çağırmışlardı

bende sureklı gıdemem acıl bır durum olduğunda uzun yol oluyo doğumuda sanırım burda kı ızan hastanesınde yaparım.. devletlede anlaşması var pek malıyetlı değil Allahtan.. bende bu ızandaki doktorumla bı ıletişim kurabilsem adam ılk acıl gıttım ıyıydı dun kontrole gıttım nerdeyse hıç konuşmadık keseyı gosterdı anlattı acıl işi varmış vınn uçtu gıttı benı sureklı hastası olarak gormedı galıba bakalım bunda sonra nasıl olcaz .. pek seçeneğimde yok açıkçası el mahkumm ... şanslısın doktorunun kıymetını bıl :)

ne demek canım sen ve bebiş iyi olsun yeter

inşşş ikizdir canım rabim gönlüne göre versin

beni de kese için 12 sonra çağırmışlardı

cnm keseyi gördüğün gün kalp atışı duydunuz mu peki,
ayyy yavrularım benimm, inşallah iki tanedirler

sende haklısın canım dr kısıtlı olunca çaresizce elde olanlarla yetinmek zorundasın sende bu dr devam edeceğini söyle belki tavrı değişir nede olsa 9 ay seni takip edecek birbirinize güvemeniz gerek kuzum
cnm keseyi gördüğün gün kalp atışı duydunuz mu peki,
ayyy yavrularım benimm, inşallah iki tanedirler

sadece keseyi görmüştük canım o kadar kalp atışı için 2 hafta sonrasın gün vermişlerdi ama tabi kalp sesini duyamasan da attığını görüyosun ekrandan o bile mutlu olmana yetiyo
benim ilk gördüğüm de susan tanesi kadar dı bebişim inşş ikisi de seninledir canım

Canım öle yapcam artık ıkı hafta sonra bır dahakı randevum bakalım neler yaşıcaz :)

saol cnm inşallah öyledir. alttan baktırınca görünürmüş evet dayanamazsam öyle yaparım artık

CCanim biz ilk gittigimizde 15 gun sonra demislerdi bana gittik iki kese vardi birinin kalp atisi daha baslamamis dedi hatta tam goremiyorjm dedi alttan bakti yine goremedi sonra bi hafta sonra gelin dedi gittik tabi :)) digerinin de kalbi atmaya baslamisti ama sesi 10. Haftada duyacaz dedi 10. Hafta gittim bebislerin birinin kalbi atiyodu ama digerininki durmustu sesini de duydum ayrica allah evlatlarimizi saglikli sihhatli her bir uzvu tam olarak akillari imanlari yerinde olarak kucagimiza almayi nasip etsin insallah ( amiiin)

2 senedir tedavilerle uğraştığım için benim bu seneki raporlarım da bitti zaten ardından 30 günlük heyet aldım bugün onun da süresi doldu tekrar bir 30 gün daha sağolsun doktorum verdi...peki bu heyet raporları maksimum kaç kez alınıyo bilgin varmı???bu arada bu beş gün beş gün rapor alma olayı kafama bayaaa yattı hafta sonları boşuna gidiyor.akıl edemedim iyi oldu söylediğin.

ben 1. sınıf sınıf okutuyorum aklım çocuklarda kaldı ama kendimi de düşüğnmek zorundayım yerime 5 aylık bir öğretmen giriyor ona da yazık oluyor ama napalım tedaviler beni çok yordu 4 deneme dile kolay...2. dönem başlamayı düşünüyorum.sen ne öğretmenisin???

slm arkadaşım hani geçen cuma doktorum kız gibi görünüyor demişti yaa bugün ikili test için üniversite hastanesine gittim bu doktor da erkek gibi görünüyor dedi ayy çok meraklandım şimdi.tabii hayırlısı olsun öncelikle ama böyle olunca daha bir merak sardı:)))haftası da biraz erken o yüzden tam anlaşılmıyor sanırım.ilk doktor bacak arası ile sırtının yaptığı açıya göre büyük ihtimal kız demişti.yani cinsel organ tam görünmüyor tamamen tahmin biraz beklemek lazım....

bana bes beş al demeyi müdürüm söyledi.Ben en basta söyledım tup bebek oldugunuda dedım. zaten okula bır hafta gıdebıldım okulda kanama yasadım.sonra kızım bes bes al dedı.40 gunu bıtır 2013 bıtmeden yoksa hakkın yanar dedi.benım 40 gun bıtınce heyet aldım o da ıkı hafta sonra gene heyet alcam .ben uç dıye bılıyorum emın degılım ama mudurune sor..2.dönemde gene bes bes alcam..bakalım..Valla benım öğrencıler umrumda degıl tuvalete zor gıdıyorum dun yenı tup dru en fazla 10 dk ayakta kalabılırsın dedı dıger tum drlar gıbı.zaten okulda 10 tane zümrem var matematık öğretmeniyım ortaokulda emınım çoğu zıl takıp oynuyodur fazla ek ders alcaz dıye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…