2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

amiiiin canım inşşş rabbim kimseye böyle bi korku yaşatmasın bugün tüp bebek dr aradı 2'li testim çok iyi çıkmış çok şükür rabbime
sen bebişin nasıl iyimisiniz

maşallah aman iyi olsun bizde iyiyiz şükür burda böyle haberleri okuyunca endişeleniyorum rabbim korusun bebeklerimizi benimde haftaya kotrolüm var o zaman yaptırırız ikili testi hayırlısıyla

merhaba kızlar ; sizlere sorularım var,yardımcı olursanız sevinirim.23 ünde randevum var.2 li test isteyecek Dr um .bu test nasıl yapılıyor? Bir de mide bulantılarıyla başım dertte.leblebi,kraker,ayva,zencefil vs dediler.bana mısın demedi.başka tavsiyesi olan var mı ?

sağol canım benim çok şükür bi korku atlattım ağzım yüreğime geldi valla rabbim inşş bidaha böyle bişey yaşatmaz aynen canım bizim bebişler çooook uzun yollardan geldiler ne olsa korkuyoruz

canım bebişinin de,seninde iyi olmanıza sevindim.... sevindim....2 li testinin de iyi çıkmasına sevindim... canım senin bebişinin cinsiyeti bellimiydi??? :)))

Günaydın kizlar bende bu ikili testte kararsizim yani sonucuna guvenmiyorum bazen iyi degil denen testlerde de gayet saglikli bebisler olabiliyomus acaba yapyiripta hic kafami karistirmasam mi yarin dr a gidecem yapalim demisti yaptirsamda sonuca kafayi takmicam insallah

Bildigim kadariyla kan testi yapiliyo mide bulantisina mandalina da iyi gelir diyolar ama sanirim kisiden kisiye degisir

maşallah aman iyi olsun bizde iyiyiz şükür burda böyle haberleri okuyunca endişeleniyorum rabbim korusun bebeklerimizi benimde haftaya kotrolüm var o zaman yaptırırız ikili testi hayırlısıyla
çok şükür canım 2'li testim de iyi geldi dün de diğer dr 2'li test için kan alındı bakalım inşş ordaki sonuçta hayırlı çıkar rabbim bebeklerimizi korusun kuzum bize bağışlasın kendini fazla yormamaya bak canım aman dikkat et
canım 2'li test kandan bakılan bişey sonuç 1 hafta sonra çıkıyo canım inşş hayırlı haberler alırsın haşlanmış patates iyi gelir
canım bebişinin de,seninde iyi olmanıza sevindim.... sevindim....2 li testinin de iyi çıkmasına sevindim... canım senin bebişinin cinsiyeti bellimiydi??? :)))
çok sağol kuzum valla benim de içim çok rahatladı çok korktum ama olacağı varmış :26:evet testim de iyi geldidarısı başınıza olur inşş
valla canım dün dr galiba kız dedi ama daha net bişey yok bacaklarını kapamış gözükmedi bu ayın 24 de yine kont var o zaman belki belki olur

valla canım bende 2'li test çok önemli zaten yapılası gereken de bişey daha bi dr yapmadığını duymadım tabi yine tercih senin :26::26:

Arkadaşlar ıkılı test cok önemlı. mutlaka yaptırın ama ıyı bır dra.. ense kalınlıgı olçuluyor ıyı olcum yapılması gerekıyor. burun kemıgıne bakılıyor..sonra aynı gun ıcınde kan alınması gerekıyor.. benım ıkı drum ıkılı ıyı cıkınca 4 luye gerek duymadı... ama sonradan basladıgım dr ılla 4 lu ıstedı onu da yanlış olçmuş sonuclar hatalı cıktı. o yuzden bugunku yenı drda dedı hamıleler sadece ıkılı test yaptırsın dıgerlerı yanıltıcı sonuc verıp hamıleyı strese sokuyor. ben kaç gun uyuyamadım agladım..ayrıca ıkılı testtekı cınsıyet tahmınlerıne ınanmayın bana yuzde doksanbes kız dedı ama 17. haftada erkek oldugu kesınleştı..

bende canım sana katılıyorum kesinlikle 2'li yapılması gerekiyor ben de çift dr gidiyorum geçen hafta işk testim çıkyı sonu. çok şükür iyi ve dün de diğer dr kan verip bakılcak inşş oda iyi çıkar dediğin ense kalınlığı burun kemiği çok önemli dr belki ense kalınlığını değişlik açılardan 10 defa ölçtü

Yine de karasizim her dr istemiyo hatta benim doktorumda sen bilirsin dedi ya kotu bisey ciksaydi ne yapacaktiniz ben onu düşünüyorum ve hic bir zaman sonucu kesin degil ikiz gebelere yapilmiyo bile genelde

Masallah ne guzel hepinizin iyi cikmis insallah benimde iyi cikar korkum bu yani kizlar yanlis anlamayin beni bi de bende diger bebegin kesesi de var o da sonucu etkiler mi kafam karman corman oldu egitim arastirmadaki dojtora dedim olmadi ense kalinligina bakariz dedi doktor ne derse yarin onu yapacam artik yapalim derse yaptiririm napayim

Yine de karasizim her dr istemiyo hatta benim doktorumda sen bilirsin dedi ya kotu bisey ciksaydi ne yapacaktiniz ben onu düşünüyorum ve hic bir zaman sonucu kesin degil ikiz gebelere yapilmiyo bile genelde

haklısın ıkız bebeklerde sonuc tam cıkmıyor ama benım kı tek bebek. o zaman 2 dra gıdıyordum ıkısı de kesın yapılcak dedı. sıkı sıkı hemen randevu al dıye tembıhledı. ama sıze tavsıyem ıkılı ıyı cıkınca asla 3 lu 4 lu yaptırmayın.. ayrıca mutlaka ıdrar tahlılı yaptırıp enfeksıyon varmı dıye baktırın. bu da çok önemlı..

Idrar ve diger kan testi yapildi canim 2 hafta onceydi bi sorun yok cok sukur sadece demir hapina baslatti doktor hakkimizda hayirlisi

Idrar ve diger kan testi yapildi canim 2 hafta onceydi bi sorun yok cok sukur sadece demir hapina baslatti doktor hakkimizda hayirlisi

urık asıt ve erıtrosıt degerıne bak cnm + varsa hatta ++ veya +++artı olabılıyor enfeksıyon demek.. bana ılk 12 haftada yapılanda cıkmış ama drum dememış cunlu ılk 12 hafta ılac vermıyorlar organ gelışımı oldugu ıcın. enfeksıyonu engellemek ıcın elma sırkesıyle suyu karıstırıp öyle tahret yapın..asla gunluk ped kullanmayın nemlılık yapıyor mıkrop uruyor...ben çektım sız barı rahat edın

selam canım nasılsın senin kararın tabi ama bence ikili testi yaptır üçlü testi falan yaptırma belki ama ikiliyi yaptır

Cnmmm bnmm idrar enfeksiyonum 3+ kasiklarimda cokkk sancim oldu doktorrr 11.hftada antibiotige baslatti bniiii(??????

Kizlarrrrrr cokkkkm karinnnnn agrimmmmm ve migde agrimmmmm ve bas agrimmmmm varrrr nedennnnn????? 12.hftaya yniii girdimmmmmmm...

benim de ağrılarım oluyo canım bi kaç gündür kasılarıma ağrı giriyor dr gayet normal dedi ama mide ağrım hiç yok hıı bide baş ağrısı bide benim migrenim var bıktım desem yeridir çekilmiyo valla
bi tülbentle başını sık canım iyi gelir yada patates te koyup bağlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…