Gozunaydinnn tatlimmm kac hftalikken gordu doktorun???Kızlar herkese merhabalar...bizim cinsiyet kesinleşti oğlumuz olacak inşallah.geçen haft kız demişti doktorum.bu hafta pipisini gördük:)))
Kızlar herkese merhabalar...bizim cinsiyet kesinleşti oğlumuz olacak inşallah.geçen haft kız demişti doktorum.bu hafta pipisini gördük:)))
Kizlarrrrrr bisi sorcammm hamile olduktan sonra hala ayni tup bebek doktorunuzami devam ediosunuzzzz bebek kontrollarinizeee yoksaaaa baska kadin dogumami gectiniz?????????
Kızlar herkese merhabalar...bizim cinsiyet kesinleşti oğlumuz olacak inşallah.geçen haft kız demişti doktorum.bu hafta pipisini gördük:)))
kızlar ben şuanda 12. haftaya girdim....tüp bebek doktorumm artık bırak crionel jeli dedi...siz de bıraktınız mı....
kızlar ben şuanda 12. haftaya girdim....tüp bebek doktorumm artık bırak crionel jeli dedi...siz de bıraktınız mı....
canım hayırlı olsun öncelıkle.. ben daha 6. haftamdayım sen estrofemı ne zaman bıraktın kaçıncı haftanda ?
kızlar napıyosunuz nasıl geçiyor günleriniz
canım hayırlı olsun öncelıkle.. ben daha 6. haftamdayım sen estrofemı ne zaman bıraktın kaçıncı haftanda ?
canım ne yapalım vala..işteyim....evden işe gidip geliyoruz bebişimle....ayın 20 sinde kontorlümüz var....artık bebeişimi hissetmek istiyoruz yaaa...siz hissediyormusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?