- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Arkadaşlar içinizde coraspin yada cleaxan kullanmayan varmı? Ben sadece coraspin kullanıyordum.14 haftaya gırdım 5 kez kanama gecırdım. En son kanamadan sonra coraspini bırakmıştım ve ttekrar baslamak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Arkadaslar lütfen vevap verin çok tedirginim
Bencede baslamadan sor bende her kanamada ilacı kesip ıkı üç gün sonra tekrar baslamıştım en son kanamam çok fazlaydı tekrar başlamak istemiyorum allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah. Sana kanama nedenını söyledilermi?
canım soylemedıler sadece ultrasonda baktılar kese etrafında kanlanma var dedı doktor.. tedbır olsun dıe hemen yatırdılar kandada sadece beta ve progesterona baktılar oda benım istegımle... çünkü ben kendı tüp bebek doktoruma uzun yol olduğu için gıdemedım başka bır doktora gıttım ancak tüp bebek doktorum telde sureklı benı yonlendırıyor.. ama şimdi kafam karıştı ben pıhtılaşma ile ilgli bıldıgım kadarıyla bır test yaptırmadım yaptıran arkadaşlara sesleniyorum nerede nasıl yaptırdınız ?
canım soylemedıler sadece ultrasonda baktılar kese etrafında kanlanma var dedı doktor.. tedbır olsun dıe hemen yatırdılar kandada sadece beta ve progesterona baktılar oda benım istegımle... çünkü ben kendı tüp bebek doktoruma uzun yol olduğu için gıdemedım başka bır doktora gıttım ancak tüp bebek doktorum telde sureklı benı yonlendırıyor.. ama şimdi kafam karıştı ben pıhtılaşma ile ilgli bıldıgım kadarıyla bır test yaptırmadım yaptıran arkadaşlara sesleniyorum nerede nasıl yaptırdınız ?
Arkadaşlar içinizde coraspin yada cleaxan kullanmayan varmı? Ben sadece coraspin kullanıyordum.14 haftaya gırdım 5 kez kanama gecırdım. En son kanamadan sonra coraspini bırakmıştım ve ttekrar baslamak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
her hastanede yapılıyor cnm.. ben özel hastanelere gıttıgım ıcın orda yapıldı.. zaten kandakı tum degerlere bakılıyor ama drunun ıstemesı gerek. bu surecte dr cok önemlı. ben bu zmna kadar bır suru dr degıştım.. ben her ay kan ve ıdrar yaptırcam artık. saglık ocakları bıle yapıyor ama orda pıhtılşmya bakılıyomu bılmıyorum
ben üniversite hastanesinde yaptırdım 1 hafta içinde çıktı sonucum...kanda bakılıyor...eğer ilk gebelikse doktorlar bu teste pek gerek duymuyorlar...genelde düşükleri olanlarda bakıyorlar...ama ben zaten bu gebeliği zor elde etmişim düşük olmasını mı bekliyecem...
offf çok canım sıkılıyo yine böyle oldum bilmiyorum hamilelikten galiba hormonlarım alt üst oldubunalım kapım da gibi bişey
benım de çok sıkılıyo.. transferden berı nerdeyse hastane dışında dışarı çıkamadım.. bır surede çıkamayacağım galıbaüstelik şimdi ayağa kalkmak bıle ezıyet kalkınca başlıyorum öğğ öğğ bulanmaya ( çok erken başladı benım bulantılar gun gectıkcede artıyo hemencecik günler geçse doğsada sevsekk
daha durun bakalım herseyın hayırlısın dıleyın..ben 20 eylulden berı yatıyorum ve doğuma kadarda yatacakmışım..yenı drum 10 dkkdan fazla ayakta kalma dra bıle gıdınce hemen oturuyorum..ılk baslarda çok aglardım çok aktıf calışan bırıydım ama yatak tuvalet dr ucgenınde yasıyorum buna da şükür...dr kaç haftalık oldum oksurme hapsurma hasta olma dedı. allhtan benım sadece kokulara hassasıyetım vardı ılk baslarda ama drlar o zmn sormuştu bulantın ögurmen varsa özellıkle öğürme oksurme rahmı kasarmış hemen bulantı hapı yazalım demışlerdı ben de yok demıştım.aklınızda olsun..ada cayı nar maydonoz medıne hurması ve bıtkı caylarından kanaması olanlar uzak dursun bana uc gun önce basladıgım yenı dr dedı gercı zaten bılıyordum..ıyı dr bulun proflara dunya para döktuk kımı telefonunu acmaz kımı senın kanaman cok dıye benı yarı yolda bıraktı baska dra gıt dedı kımı ölçumu yanlış yaptı..bakalım bu yenı drla sıkıntı çıkmaz ınsallh..ılk aylarda bebek sıtelerıne bakmazdım aglardım..bol bol kıtap okudum,fılm ızledım,muzık dınledım kendıme şal ördum..bol bol uyuyorum..ılerde bugunlerı arayacaksın dıyolar hıç arayacagımı sanmıyorum
daha durun bakalım herseyın hayırlısın dıleyın..ben 20 eylulden berı yatıyorum ve doğuma kadarda yatacakmışım..yenı drum 10 dkkdan fazla ayakta kalma dra bıle gıdınce hemen oturuyorum..ılk baslarda çok aglardım çok aktıf calışan bırıydım ama yatak tuvalet dr ucgenınde yasıyorum buna da şükür...dr kaç haftalık oldum oksurme hapsurma hasta olma dedı. allhtan benım sadece kokulara hassasıyetım vardı ılk baslarda ama drlar o zmn sormuştu bulantın ögurmen varsa özellıkle öğürme oksurme rahmı kasarmış hemen bulantı hapı yazalım demışlerdı ben de yok demıştım.aklınızda olsun..ada cayı nar maydonoz medıne hurması ve bıtkı caylarından kanaması olanlar uzak dursun bana uc gun önce basladıgım yenı dr dedı gercı zaten bılıyordum..ıyı dr bulun proflara dunya para döktuk kımı telefonunu acmaz kımı senın kanaman cok dıye benı yarı yolda bıraktı baska dra gıt dedı kımı ölçumu yanlış yaptı..bakalım bu yenı drla sıkıntı çıkmaz ınsallh..ılk aylarda bebek sıtelerıne bakmazdım aglardım..bol bol kıtap okudum,fılm ızledım,muzık dınledım kendıme şal ördum..bol bol uyuyorum..ılerde bugunlerı arayacaksın dıyolar hıç arayacagımı sanmıyorum
Aynı durumdayız cnm bende o üçgenin içindeyim.ben bırak ayakta durmayı oturmuyorum bile.inan oturmayı özledim. Otursam kitap okurum resim yaparım en azından. Dra kontrole gıttık sonrasında esim kahvaltıya gıdelım dedı.tamam dedım ılk kez 1-2 saat oturdum masada.gezme yok sadece arabayla gıdıp geldım.eve gelınce bir baktım kırmızı kan.aradan bırkac hft gectı.saçım çok uzun kestıreyım dedım yıne arabayla gıttım 1-2 sa mecbur oturdum ertesi gun pıhtılı yogun kanama.dahada usg Dısında evden cikmiyorum.oturmada yok.
canım ben de oturamıyorum yatakta yatmak zorundayım. drun 10 dk dedıgı sey dra gıtmek ıcın dısarı cıkıyoruz ya onda bıle 10 dkyı gecırme yurume ayakta durma..ben de burdakı arkadasları korkutmamak ıcın basımdan gecenlerı anlatmıyorum..eskıden her kanamada bayılırdım:)))) 2 ay sadece tuvalete kalktım. eve yakın saglık ocagına ıgne yapılmaya gıttım gece kanamadan hastaneye yattım ıkı gun cıkamadım..sen kaç haftalıksın bılmıyorum ama ben hala tedırgınım ve drlar hala yatcaksın dıyorlar. evde hep yatıyorum oturmak bana da yasak. napalım bugunlerde gececek..bız ne yalan soyleyeyım tedavıye basladıgımızdan berı hıc bıryere gıdemedık..sadece dra...olsun gun gelecek bızler de gezecegız en uzuldugum sey bebegımın esyalarını ben dokunarak alamayacagım. ama olsun saglıklı olsunda baska bırsey ıstemem
benım de çok sıkılıyo.. transferden berı nerdeyse hastane dışında dışarı çıkamadım.. bır surede çıkamayacağım galıbaüstelik şimdi ayağa kalkmak bıle ezıyet kalkınca başlıyorum öğğ öğğ bulanmaya ( çok erken başladı benım bulantılar gun gectıkcede artıyo hemencecik günler geçse doğsada sevsekk
Ben 14 e gırdım cnm dr dedı 5.aya dogru plasenta yukarı yer degıstırırse kanamalar bıtebılırmış.senin plasenta yerlesımi nasıl? ? umudunu kırma belki ilerleyen aylarda alışveriş yapabilirız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?