2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

cnm heyet raporunu bes bes alamazsın sadece 40 gunluk rapor hakkını bes bes alırsın

Bencede sabret canim sonra karışıklık olmasin:)) benim 1 ay daha umudum yok cinsiyet icin zaten gittigim doktor da gec soyluyomus emin olmadan söylemiyomus kiz erkek farketmez saglikli olsun da

Merhaba. Nerelerdesiniz? bugun herkes yorgun galiba.hamilelik topigi ancak bu kadar olur.:)))Bende aranıza yeni katıldım kızlar. 8.0 im. İkiz bekliyorum. Bulantilarim cok kotu. Serum alıyorum arada. Ne zaman ve nasıl düzelir bilmiyorum.

kızlar şuanda 5. haftanın içindeyim ama hala bi belirtim başlamadı.
kasık ağrıları falan ne zaman başlıyor, normal mi belirtimin olmaması acaba.

9. ve 10.günllerde iğne batması olmuştu rahımde baya bi artık bişe hissetmiyorum 13. günümdeyım:18:

Herkese merhaba...
1 sene içinde 3.kez yaptığımız tüp bebek denemesi bu kez pozitif sonuçlandı.30 kasım'da öğrendim sonucumu,ertesi gün yani 1 aralık da evlenme yıldönümümüzdü,yani güzel bir süpriz oldu.Bana 2 embriyo transfer edilmişti,geçtiğimiz cumartesi ultrasonda 2 adet kese gördük,kalp atışları içinse 15 gün sonrasına çağırdı doktorum,yani 21 aralıkta kontrolüm var...Umarım herşey yolundadır :)

cnm hayırlı olsun bebeklerınn
transferin kaçıncı günü keseleri gördünüz acaba?
kan değerlerin nasıldı benım de ıkız olabılır ıkı tane blast transferı olmuştum benı bilgilendirirmisin

Tabii...Benim de blast embriyoydu,10.gün bhcg değerim 250 çıktı,o gün doktorum ikiz olabilir değer yüksek demişti,2 gün sonra testi tekrarladık 598 çıktı...ilk sonucu aldığım günden tam 1 hafta sonra yani transfer sonrası 17.gün keseleri gördük.

cnm değerlerimiz çok aynı
benım8. gun 103, 10. gün 257, 12. gün 628 çıktı,
benımde ikizler yolda galiba:13:
benı transferin 23. günü çağırdı doktorum.
bişey daha sorucam keseye karından baktı 17. günü ???

Sen kaçıncı günündesin şimdi?Hiç ultrasonda bakılmadımı daha?yok karından değil vajinal ultrasonla baktı.

Sen kaçıncı günündesin şimdi?Hiç ultrasonda bakılmadımı daha?yok karından değil vajinal ultrasonla baktı.

yok cnm bakılmadı daha ben 14. günümdeyım suan çok da merak ediyorum ama başka doktora da gitmek istemiyorum mecbur beklıcem :18:

yok cnm bakılmadı daha ben 14. günümdeyım suan çok da merak ediyorum ama başka doktora da gitmek istemiyorum mecbur beklıcem :18:

Beklemek bu işin en sinir bozucu yanı zaten...İnşallah iyi haberler alırsın,herkes için hayırlısı olsun :) Ben de bekliyorum işte...Keselerin boş çıkma ihtimali olduğu gibi bir keseden iki kişi çıkma ihtimali de var,Allah bilir...

Allah hayırlı olanı versin cnm..

Arkadaşlar içinizde coraspin yada cleaxan kullanmayan varmı? Ben sadece coraspin kullanıyordum.14 haftaya gırdım 5 kez kanama gecırdım. En son kanamadan sonra coraspini bırakmıştım ve ttekrar baslamak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

canım bende 4+4 de kanama gecırdım hemen kestıler kan sulandırıcıyı ve daha başlamadım 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman sorcam doktora..ama ondan sonra şükürler olsun tekarlamadı.. inş böle devam ederiz..

Bencede baslamadan sor bende her kanamada ilacı kesip ıkı üç gün sonra tekrar baslamıştım en son kanamam çok fazlaydı tekrar başlamak istemiyorum allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah. Sana kanama nedenını söyledilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…