2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

hepimizin korkuları var hepimiz diken üstündeyiz ama anladığım kadarıyla şu an senin çok ta olumsuz bir durumun yok ben inanıyorum yarın doktor iyi haberler verecek hiç uzulme sen bızdığınıda uzme

saol canım inşallah hayırlı haberler veririm sabah 9 da muaynem işte bakalım nasip kısmett

merhaba taze anneler buraya taşınmışsınız nasılsınız bende varım inşallah bişe olmamışsa bebişime bnm kanam var perşembeden beri perşembe kese gözüktü yarın tekrar gidecem kese etkılenmışmi diye bakacak inşallah bişe olmamıştır bana dua edermisiniz:24::24::24:

Hosgrldn canm ins bebisine hicbisey olmucak ben inaniyorum hersehin yolunda gttigini yarin gozlerinle goruceksin bebegini kanaman hala yogun mu geliyo canm sana yasin toplayalm okuysnlar olursa sende itersen tabi.

hosgrldn canm ins bebisine hicbisey olmucak ben inaniyorum hersehin yolunda gttigini yarin gozlerinle goruceksin bebegini kanaman hala yogun mu geliyo canm sana yasin toplayalm okuysnlar olursa sende itersen tabi.

olur neden olmasın ben herşeye uyarım canım kanamm ilk günkü kadar yogun degıl leke leke geliyor şuan canımm

Kizlar sultan icin yasin okuyalim diyorum ne dersiniz kimler kac tane okuyabilir vede arkdaslarniza akrabalariniza dagitabilirsnz

canım bnde okudum 1 tane kendıme allah inşallah kabul eder dualarımızı tekrar teşekkürler hepinizden allah razı olsun saolun :16::16:

Bulanyilarin falan ne zamn basladi bnde bel agrisndan baska belirti yok
Benim adetten 3-4 gun sonra başladı ama galiba erken başladı biraz hcg yüksekti (9. Gun 657) sanırım ikiz oldugu için boyle oldu.. Ins sizin hiç olmaz cok zormus bu is..:(

Back
X