2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Aleyküm selam canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş...
bugün 12. günüm değerim 161 çıktı, doktor ikiz olma ihtimali var dedi. senin değerlerin nasıldı canım??
sultanım bana da ikiz dediler ilk degerim 85 di 40 saat sonra 3 e katladı 237 dedi ikiz çok yüksek ihtimal dedi nurettin hoca ama 3 gün önce tek kese gördük. inş biri saklanıyordur dediği gibi olur :D ama canım diyecegim sakın kendini şartlama sakın biz ultrasyona gittigimizde tek kese görünce saf gibi apışıp kaldık

sultanım bana da ikiz dediler ilk degerim 85 di 40 saat sonra 3 e katladı 237 dedi ikiz çok yüksek ihtimal dedi nurettin hoca ama 3 gün önce tek kese gördük. inş biri saklanıyordur dediği gibi olur :D ama canım diyecegim sakın kendini şartlama sakın biz ultrasyona gittigimizde tek kese görünce saf gibi apışıp kaldık

şartlanmadım gülüm , ama ikiz olanların değerlerini merak ettim, aslına bakarsan içimden tek geçiyo ama nasip yine de..
senin 12.günde mi 85 di değerin?

3 embriyo konuldu ama 1 tanesi iyi değill demişti doktor araya gitmesin diye vermişler. senin ikiz mi canım? belli oldumu?senin kaç embriyo konuldu?

maşallah canım senin dr baya elin açıkmış :52::52::52::52::52:bana tek konuldu canım :52::52::52::52::52::52:benim ayın 21 de kese kont var :52::52::52::52::52:

anladım canım sağol:) peki sen hamilemisin ve hamileysen ikizlere mi?:)

nekadar güzel darısı bana inşalah canım yaa aralıkta gidiyorum doktora..seninilk denemen miydi inş ilk denemede tutar benim de

Ins canm yok benim 2.denemem ilk denemede kimyasal gebelikti simdiki normal ins bole devam eder cnm. Dafisi senin basina ins

maşallah canım senin dr baya elin açıkmış :52::52::52::52::52:bana tek konuldu canım :52::52::52::52::52::52:benim ayın 21 de kese kont var :52::52::52::52::52:

ben 1 tane istedim bana ısrarla 2 konmak istendi. neyse bi bildiği vardır dedim. benim belirsiz infertiliteydi ve 2,5 yıl hep klomen kullnınca ilaç yumurta rezervimi azaltmış, doktor ondan korkup riske atmak istemedi..benim 19 unda kese kontrolüm canım:16::16::16::16::16:

ben 1 tane istedim bana ısrarla 2 konmak istendi. neyse bi bildiği vardır dedim. benim belirsiz infertiliteydi ve 2,5 yıl hep klomen kullnınca ilaç yumurta rezervimi azaltmış, doktor ondan korkup riske atmak istemedi..benim 19 unda kese kontrolüm canım:16::16::16::16::16:

anladım tabi canım risk varsa dr en iyisini yapmış :34::34:

şartlanmadım gülüm , ama ikiz olanların değerlerini merak ettim, aslına bakarsan içimden tek geçiyo ama nasip yine de..
senin 12.günde mi 85 di değerin?

yok tatlım 11 de 85 di 13. günün sabahı 237 idi allahım hayırlısını versin ben çocuklugumdan beri ikiz isterimde ondan obi tuaf oldum belki. ama diyorum allahım hayırlı saglıklı salih evlatlar nasip etsin

ayy arkadaşımın gözü benide aramış sevindim şımardım :32::32::32::32::32: canım ne yaptın doktor seçtinmi erşad batmazı araştırabildin mi

aradı tabi gözlerim bekle bekle yoksun kuzuum:21::21:
bugün arzu hocanın yanına gittim değeri göstermeye, kalp atışı duyana kadar ben takip edicem dedi, sonra istediğin yerde takip yaptır dedi ve dünya hastanesinde ibrahim bey varmış ben olsam ona gideerim, iyi ve tecrübeli bi hekim dedi. yani kalp atışına kadar araştırcam daha, bakalım

sen ne yaptın nasıl bebişimiz bakalım

aradı tabi gözlerim bekle bekle yoksun kuzuum:21::21:
bugün arzu hocanın yanına gittim değeri göstermeye, kalp atışı duyana kadar ben takip edicem dedi, sonra istediğin yerde takip yaptır dedi ve dünya hastanesinde ibrahim bey varmış ben olsam ona gideerim, iyi ve tecrübeli bi hekim dedi. yani kalp atışına kadar araştırcam daha, bakalım

sen ne yaptın nasıl bebişimiz bakalım

hamilelik raporu verdiler bana hatta senin transferin oldugu gün verdiler :D ilacları bedava denecek kadar bi paraya aldık sende aldın mı raporunu ben sürüyle ilaç kullanıom da şaka gibi hatta şuan jel saatim geldi pofff:14::14::14::14: bebekler uyuyor sadece benide ayakta uyutuyorlar sanırım :D doktorlar birbirini bilir canım gidersin içinde kalmaz memnun kalmazsan değiştirirsin doktorda araştırmış olursun.

hamilelik raporu verdiler bana hatta senin transferin oldugu gün verdiler :D ilacları bedava denecek kadar bi paraya aldık sende aldın mı raporunu ben sürüyle ilaç kullanıom da şaka gibi hatta şuan jel saatim geldi pofff:14::14::14::14: bebekler uyuyor sadece benide ayakta uyutuyorlar sanırım :D doktorlar birbirini bilir canım gidersin içinde kalmaz memnun kalmazsan değiştirirsin doktorda araştırmış olursun.

iyi ya maddi anlamda skıntı olmaması iyi olmuş.benim ilaçlarımı banka vakfı ödüyo canım, tüp bebğin de yarısı ve ilaçların %80 ini ödedi...
bana da iğneyi 9 ayy boyunca kullan dedi, iğneden de hep ürkmüşümdür yaaa,
neyse katlanacaz canım...sağ salim doğsun hayırlı evlat olsunlar da:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X