benim de değerim 12. günde 370 çıktısenin kaç embriyo konuldu canım
![]()
3 embriyo konuldu ama 1 tanesi iyi değill demişti doktor araya gitmesin diye vermişler. senin ikiz mi canım? belli oldumu?senin kaç embriyo konuldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de değerim 12. günde 370 çıktısenin kaç embriyo konuldu canım
![]()
sultanım bana da ikiz dediler ilk degerim 85 di 40 saat sonra 3 e katladı 237 dedi ikiz çok yüksek ihtimal dedi nurettin hoca ama 3 gün önce tek kese gördük. inş biri saklanıyordur dediği gibi olurAleyküm selam canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş...
bugün 12. günüm değerim 161 çıktı, doktor ikiz olma ihtimali var dedi. senin değerlerin nasıldı canım??
kuzum nerdesin ya??
sultanım bana da ikiz dediler ilk degerim 85 di 40 saat sonra 3 e katladı 237 dedi ikiz çok yüksek ihtimal dedi nurettin hoca ama 3 gün önce tek kese gördük. inş biri saklanıyordur dediği gibi olurama canım diyecegim sakın kendini şartlama sakın biz ultrasyona gittigimizde tek kese görünce saf gibi apışıp kaldık
3 embriyo konuldu ama 1 tanesi iyi değill demişti doktor araya gitmesin diye vermişler. senin ikiz mi canım? belli oldumu?senin kaç embriyo konuldu?
anladım canım sağol:) peki sen hamilemisin ve hamileysen ikizlere mi?:)
nekadar güzel darısı bana inşalah canım yaa aralıkta gidiyorum doktora..seninilk denemen miydi inş ilk denemede tutar benim de
maşallah canım senin dr baya elin açıkmışbana tek konuldu canım
benim ayın 21 de kese kont var
![]()
Ins canm yok benim 2.denemem ilk denemede kimyasal gebelikti simdiki normal ins bole devam eder cnm. Dafisi senin basina ins
aaaa kalbimiz birmiş bende tam sana yazıyordum sen yazmışsın![]()
seni göremeyince nerde ki, bi mesaj atayım dedim baktım gelmişsinevet kalplerimiz karşılıklıymış canım :))
ben 1 tane istedim bana ısrarla 2 konmak istendi. neyse bi bildiği vardır dedim. benim belirsiz infertiliteydi ve 2,5 yıl hep klomen kullnınca ilaç yumurta rezervimi azaltmış, doktor ondan korkup riske atmak istemedi..benim 19 unda kese kontrolüm canım![]()
şartlanmadım gülüm , ama ikiz olanların değerlerini merak ettim, aslına bakarsan içimden tek geçiyo ama nasip yine de..
senin 12.günde mi 85 di değerin?
belki dediğin gibi saklanıyordur canım belli mi olursana sobe yaparsa şaşırma
![]()
ayy arkadaşımın gözü benide aramış sevindim şımardımcanım ne yaptın doktor seçtinmi erşad batmazı araştırabildin mi
amin inş canımyarın öglen randevumuz var bakalım doktor amcası ne diyecek hamilelik cetvelinde kalp atışını duyamazsınız ama görebilirsiniz yazıyordu bakalım ne olacak
aradı tabi gözlerim bekle bekle yoksun kuzuum
bugün arzu hocanın yanına gittim değeri göstermeye, kalp atışı duyana kadar ben takip edicem dedi, sonra istediğin yerde takip yaptır dedi ve dünya hastanesinde ibrahim bey varmış ben olsam ona gideerim, iyi ve tecrübeli bi hekim dedi. yani kalp atışına kadar araştırcam daha, bakalım
sen ne yaptın nasıl bebişimiz bakalım
hamilelik raporu verdiler bana hatta senin transferin oldugu gün verdilerilacları bedava denecek kadar bi paraya aldık sende aldın mı raporunu ben sürüyle ilaç kullanıom da şaka gibi hatta şuan jel saatim geldi pofff
bebekler uyuyor sadece benide ayakta uyutuyorlar sanırım
doktorlar birbirini bilir canım gidersin içinde kalmaz memnun kalmazsan değiştirirsin doktorda araştırmış olursun.