- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
çoooooooooookkkkkkk şükür kızlar bebeğimin kalp atışını duyduk bugün çok tatlıydııı:))))))))))
HAdi gözün aydın canım en önmli kısım buydu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoooooooooookkkkkkk şükür kızlar bebeğimin kalp atışını duyduk bugün çok tatlıydııı:))))))))))
Kizlar 11. Gun degerim 426, 29 cikti cok sukur ccok mutluyum
Kizlarrrrr allahima binlerce şükür geçti hastaligim allahim kimsenin basina vermesin 3 gundur aglamaktan kasinmaktan caresizlikten uykusuzluktan bitap dustum sabah bi baktim gecmis inanamadım3 kez serum yedim dunya kadar antibiyotik hap vs yazdılar korktum kullanmadim. Cunku testler yapildi hersey normal çıktı bende ilaclari kullanmak istemedim zararli diye... belki sacma gelecek ama hocaya gittim nazardan olur bu dedi okudu bi karışım yaptirdi evde ateste yaktik. Kendi kendime zeytin yagi kesfedip durmadan yagladim kendimi velasil kurtuldum hala inanamiyorum sizlere yazamadim ilgilendiginiz icin cok saolun:)
Aman allah bi daha göstermesin kuzum ins saglıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebekleri..Aynen oyle tatlim millet patir patir hamile kaldigindan baslarina gelmediginden bilmiyor zaten gizli sakli yaptik tüp bebegi bişey de diyemiyorsun.once can sonra canan hesabi yaptılar canim senin nasil gidiyor
gözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin
Aramizda çok gün yok ya zaten yavrum insallah bi sıkıntı yoktur iyi haberlerle doneriz. Miniklerimiz bizi birakmasinlarda aklim hep bebekte
Kizlar 11. Gun degerim 426, 29 cikti cok sukur ccok mutluyum
kızlar bende bebişimin kalp atışlarını duydum kaç gündür o kadar stresliydim ki çok şükür bir sıkıntı yok
Aman allah bi daha göstermesin kuzum ins saglıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebekleri..
Bizde iyiyiz teyzesi büyüyoruz 11 haftamızı bitirdik bugun ins haftaya doktora gidicez bulantilarim hafifledi biraz delirmiş gibiydi 1 aydır..sadece koku hassasiyeti ve halsizlik devambirde akşamları midem kötü oluyo bazen ama buna cok cok sükür..
Maşallah allah kucağına da almak nasip etsin..
geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın canım
Eveg canm yoktur sknti dusjnme cok haberlerini bek. Ins birakmicaklar
Insallah tatlim insallah bi kac saat sonra gidicem bide saglik ocağından aradilar aile hekimine gitmek zorundasin vd diye nerden haberleri oldu bunlarin anlamis degilimgiden varmi ne yapılacak orda test vs nedir ne degildir
6+3 üm tatlm önce karından duyduk az snra garanti olsn die alttan baktık duyduk şükürr:)) inş sende duyarsn senn kaç haftalıkGozun aydin darisi bana insallah)) Benimde birazdan kontrolum var merak ediom cok
kac haftalitin bide alttanmi muane oldun tatlim
bnide soğan öldürüo yiyemiorm yesemde kusuyorum.özellikle yemek yaparken o koku mahwedio beni cnmAman aman guzel guzel buyusun minnos ben senin 2 tane saniyordum tatlimBende yumuşatıcı camasir suyu deterjan kokusunu alinca bi igrilti gelio bide fark ettim ki be zaman kuru soğan yesen midem cok agriyor rahatsiz oluyorum bi dikkat et acaba ondan mi oluyor sanada.