2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlarrrrr allahima binlerce şükür geçti hastaligim allahim kimsenin basina vermesin 3 gundur aglamaktan kasinmaktan caresizlikten uykusuzluktan bitap dustum sabah bi baktim gecmis inanamadım ;) 3 kez serum yedim dunya kadar antibiyotik hap vs yazdılar korktum kullanmadim. Cunku testler yapildi hersey normal çıktı bende ilaclari kullanmak istemedim zararli diye... belki sacma gelecek ama hocaya gittim nazardan olur bu dedi okudu bi karışım yaptirdi evde ateste yaktik. Kendi kendime zeytin yagi kesfedip durmadan yagladim kendimi velasil kurtuldum hala inanamiyorum sizlere yazamadim ilgilendiginiz icin cok saolun:)

geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın canım

Aynen oyle tatlim millet patir patir hamile kaldigindan baslarina gelmediginden bilmiyor zaten gizli sakli yaptik tüp bebegi bişey de diyemiyorsun.once can sonra canan hesabi yaptılar canim senin nasil gidiyor
Aman allah bi daha göstermesin kuzum ins saglıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebekleri..
Bizde iyiyiz teyzesi büyüyoruz 11 haftamızı bitirdik bugun ins haftaya doktora gidicez bulantilarim hafifledi biraz delirmiş gibiydi 1 aydır..sadece koku hassasiyeti ve halsizlik devam :( birde akşamları midem kötü oluyo bazen ama buna cok cok sükür..
çoooooooooookkkkkkk şükür kızlar bebeğimin kalp atışını duyduk bugün çok tatlıydııı:))))))))))

Maşallah allah kucağına da almak nasip etsin..

kızlar bende bebişimin kalp atışlarını duydum kaç gündür o kadar stresliydim ki çok şükür bir sıkıntı yok

Aman allah bi daha göstermesin kuzum ins saglıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebekleri..
Bizde iyiyiz teyzesi büyüyoruz 11 haftamızı bitirdik bugun ins haftaya doktora gidicez bulantilarim hafifledi biraz delirmiş gibiydi 1 aydır..sadece koku hassasiyeti ve halsizlik devam :( birde akşamları midem kötü oluyo bazen ama buna cok cok sükür..

Maşallah allah kucağına da almak nasip etsin..

Aman aman guzel guzel buyusun minnos ben senin 2 tane saniyordum tatlim;) Bende yumuşatıcı camasir suyu deterjan kokusunu alinca bi igrilti gelio bide fark ettim ki be zaman kuru soğan yesen midem cok agriyor rahatsiz oluyorum bi dikkat et acaba ondan mi oluyor sanada.

Eveg canm yoktur sknti dusjnme cok haberlerini bek. Ins birakmicaklar

Insallah tatlim insallah bi kac saat sonra gidicem bide saglik ocağından aradilar aile hekimine gitmek zorundasin vd diye nerden haberleri oldu bunlarin anlamis degilim ;) giden varmi ne yapılacak orda test vs nedir ne degildir

Insallah tatlim insallah bi kac saat sonra gidicem bide saglik ocağından aradilar aile hekimine gitmek zorundasin vd diye nerden haberleri oldu bunlarin anlamis degilim ;) giden varmi ne yapılacak orda test vs nedir ne degildir

ben bugün gittim onlar çağırmadan iğneleri yaptırırken hemşire demişti gebe kalırsan gel kayıt yaptır diye gittim işte boyuma kiloma baktı onceden doğum falan varmı dedi şimdi değil ama sonra tetonos iğnesi vuracaklarmış onlarda takip edeceklermiş ocak ayında tekrar gel dedi

Aman aman guzel guzel buyusun minnos ben senin 2 tane saniyordum tatlim;) Bende yumuşatıcı camasir suyu deterjan kokusunu alinca bi igrilti gelio bide fark ettim ki be zaman kuru soğan yesen midem cok agriyor rahatsiz oluyorum bi dikkat et acaba ondan mi oluyor sanada.
bnide soğan öldürüo yiyemiorm yesemde kusuyorum.özellikle yemek yaparken o koku mahwedio beni cnm

Back
X