2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım yaaa, inan o kadar üzüldüm ki yazdıklarını bi kaç kez okudum yanlış mı okuyorum diye...ne diyeceğimi bilemedim inan...rabbim sabrını artırıp en kısa sürede kucağını doldursun inş... zor ama Kendini üzme, vardır bizim görmediğimiz bi hayır...Allaha emanet ol

Saol canm ben sok oldum duyunca bu sciyi da yasicakmism zaten ilkide dusukle sonuclanmisti buda oldu yapcak biseyim yok elimden hicbi sey gelmedi.

Cnmmmm bnmmmm rabbimmmm okudugumda sokkk yasadimm msjini isallah bi yanlisliktir,, baska doktorlarada gorunseydin cnmm,,, allah sabir versin cnm herseyin en hayirlisi olsun adina cnmm...

Bende sok oldum duydugumda kontrol amacli gttik ama nasip degilmis olusunu gorduk baska doktrlarada gozuktum ama sonuc ayni bugun aldi dr.

Bugun kontrolum vardi gittim ve bebegim olmus kalp atisi alinamadi yarin kurtaj olucam cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Cok kotuyum ben artk yokum burda hepinize Allah hayirli saglikli bebisler ve kucaginiza almayi nasip etsin. Hoscakalin

:14::14::14::14::14:canım ya çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim rabbim sabır versin :14::14::14::14:

ben de daha bebeğimin kal atışlarını duyamadım çok korkuyorum çok inş rabbim duymayı nasip eder :18::18:11 de kont vardı biraz öne çekeceğim o güne kadar dayanamam allahıma her gün dua edip yalvarıyorum kucağıma almayı nasip etsin diye :14::14::14::14:

ben de daha bebeğimin kal atışlarını duyamadım çok korkuyorum çok inş rabbim duymayı nasip eder :18::18:11 de kont vardı biraz öne çekeceğim o güne kadar dayanamam allahıma her gün dua edip yalvarıyorum kucağıma almayı nasip etsin diye :14::14::14::14:

aynen canım bende de var o korku....daha bende duymadım kalp atışını....haftaya çarşamba dedi doktor duyarım inşallah....hepimiz duyarız inşallah...

Canım allah sabır versin ins tez zamanda anne olursun kucağına alırsın evladını cok üzüldüm canım :(( sen umudunu kaybetme...

Kızlarrrrrrrrr dün aksammmm kırmizi kanamammm olduuu bayagiiiii doktor normal diooo ama bn cokkkk korkuorummmmm yardimmmmmmm

Kızlarrrrrrrrr dün aksammmm kırmizi kanamammm olduuu bayagiiiii doktor normal diooo ama bn cokkkk korkuorummmmm yardimmmmmmm

Slm cnm benım 10 gun once kırmızı kanamam oldu bebek ıyı dedıler 10 gun ıstırahat verdıler diger gunler kanamam olmadı dun rapor bitti ıse gıttım eve gelırken sol kasıgım hep agrıdı ve bu sabah uyandığımda kırmızı kan yıne geldı hastaneye gıttık bebek ıyı dendi korkuyorum bızım kı morfolojı sorunu ya yuregım agzımda yanı

aynen canım bende de var o korku....daha bende duymadım kalp atışını....haftaya çarşamba dedi doktor duyarım inşallah....hepimiz duyarız inşallah...

aynen canım korku hiç bitmeyecek kucağımıza alıncaya kadar canım :18:ben de az önce hemşireyi aradım kont biraz geri çekmek için bana bilerek o kadar uzun tarih vermişler bebek daha küçük olduğu için 5 de gitsem bile yine duyulmazmış yine sabırla 11 bekleyeceğim rabbim inş o sesi duymayı nasip eder :25::25:

Slm cnm benım 10 gun once kırmızı kanamam oldu bebek ıyı dedıler 10 gun ıstırahat verdıler diger gunler kanamam olmadı dun rapor bitti ıse gıttım eve gelırken sol kasıgım hep agrıdı ve bu sabah uyandığımda kırmızı kan yıne geldı hastaneye gıttık bebek ıyı dendi korkuyorum bızım kı morfolojı sorunu ya yuregım agzımda yanı

Kızlar 3 ayım bitene kadar full yattım.. Doktorum bana rica ediyorum lütfen %90 dinlenerek geçir dedi..ilk aylar istirahat cok önemli isi falan birazcık bırakın bebekler daha önemli ben anneme bile gitmedim..cok sükür hiç kanamam olmadı..ama olması yüksek ihtimaldi içeride kanama bölgesi vardı ve cok çabuk gecti Allah'a sükür..

Kızlar 3 ayım bitene kadar full yattım.. Doktorum bana rica ediyorum lütfen %90 dinlenerek geçir dedi..ilk aylar istirahat cok önemli isi falan birazcık bırakın bebekler daha önemli ben anneme bile gitmedim..cok sükür hiç kanamam olmadı..ama olması yüksek ihtimaldi içeride kanama bölgesi vardı ve cok çabuk gecti Allah'a sükür..

arkadaslar bende 6.hftada kanama oldu hala yatıyorum ara ara kanamalar lekeler devam etti.bana merkezım işe gıt dedi altıncı hftada kanama yasadım hala ugrasıyorum neolur normal dıyene ınanmayın hemen acıle gıdın kalp sesi dınleyın.iş hıcbırsey önemli değil ben 7 haftadır eskı prof dtum yuzunden yerımden kalkmadım sadece tuvalete gıttım şimdi dr degıştım moral olarak rahatlattı beni ınanın bu hAFTA uc farklı hocaya gorundum özellerıne hepsı aynı şeyı deyınce rahatladım bana guven veren moral veren erkek profa basladım..bu zmna kdr kadın drlar yuzunden moralım altust oldu..moral çok önemli hapşurmayın oksurmeyın egılmeyın..asla kabız olmayın..işi batsın biz drlara para vermekten borc ıcındeyız ama gene de dogurana kadar gıtmemek ıcın herseyı ypcm

cnm ben altı hafta uc gunlukken kalp sesını duydum ama alttan muaneyle mrkzdekı dr 30 sn dınlettı yormayalım dıye yanı kısaca transferden tam 31 gun sonra sesı duymustuk

aynen canım korku hiç bitmeyecek kucağımıza alıncaya kadar canım :18:ben de az önce hemşireyi aradım kont biraz geri çekmek için bana bilerek o kadar uzun tarih vermişler bebek daha küçük olduğu için 5 de gitsem bile yine duyulmazmış yine sabırla 11 bekleyeceğim rabbim inş o sesi duymayı nasip eder :25::25:

canım senin çoktan duyulması gerekmiyormu...8.haftanın içinde görünüyorsun.....

Cnmmmm bnmkideeee morfolojiiii sorunu cnmmm,,, doktorum bna dedikiiii bazilarinda bole kanama olur korkma dediiiu bazilarinda hic kanama olmaz dediiii bi bakariz bebek yasamio dedi her kanaman oldugunda ultrasona girmek olmaz dediiii sen rht ol dinlen dediiiii

Bn olabildigince dinleniorumm,,,, ama kan sulandirici ve progesteron jele devam ediorum kanama yapabilir dio o yapio olabilrmiiiii yaaaa bu kan nerden geliooo bi bilgisi olan varmiiiiiii?????????

Back
X