allah sabırlar versin ama baska bir drada görün bir yanlışlık olabilir.inşallh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Saol baska dr gozuktum oda aynisini soyledi. Amin ins olur bidaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sabırlar versin ama baska bir drada görün bir yanlışlık olabilir.inşallh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
canım yaaa, inan o kadar üzüldüm ki yazdıklarını bi kaç kez okudum yanlış mı okuyorum diye...ne diyeceğimi bilemedim inan...rabbim sabrını artırıp en kısa sürede kucağını doldursun inş... zor ama Kendini üzme, vardır bizim görmediğimiz bi hayır...Allaha emanet ol
Saol baska dr gozuktum oda aynisini soyledi. Amin ins olur bidaha
Cnmmmm bnmmmm rabbimmmm okudugumda sokkk yasadimm msjini isallah bi yanlisliktir,, baska doktorlarada gorunseydin cnmm,,, allah sabir versin cnm herseyin en hayirlisi olsun adina cnmm...
Mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetıne rabbım tez zamanda kucagına evladını alacagın bır gebelikle mujdeler ınsallah senı
benimde 153 kilo 58((( yemek yemeye korkuyorum ya nasıl olcak bilmiyorum
Bugun kontrolum vardi gittim ve bebegim olmus kalp atisi alinamadi yarin kurtaj olucam cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Cok kotuyum ben artk yokum burda hepinize Allah hayirli saglikli bebisler ve kucaginiza almayi nasip etsin. Hoscakalin
ben de daha bebeğimin kal atışlarını duyamadım çok korkuyorum çok inş rabbim duymayı nasip eder :18::18:11 de kont vardı biraz öne çekeceğim o güne kadar dayanamam allahıma her gün dua edip yalvarıyorum kucağıma almayı nasip etsin diye![]()
Kızlarrrrrrrrr dün aksammmm kırmizi kanamammm olduuu bayagiiiii doktor normal diooo ama bn cokkkk korkuorummmmm yardimmmmmmm
aynen canım bende de var o korku....daha bende duymadım kalp atışını....haftaya çarşamba dedi doktor duyarım inşallah....hepimiz duyarız inşallah...
Kızlarrrrrrrrr dün aksammmm kırmizi kanamammm olduuu bayagiiiii doktor normal diooo ama bn cokkkk korkuorummmmm yardimmmmmmm
Slm cnm benım 10 gun once kırmızı kanamam oldu bebek ıyı dedıler 10 gun ıstırahat verdıler diger gunler kanamam olmadı dun rapor bitti ıse gıttım eve gelırken sol kasıgım hep agrıdı ve bu sabah uyandığımda kırmızı kan yıne geldı hastaneye gıttık bebek ıyı dendi korkuyorum bızım kı morfolojı sorunu ya yuregım agzımda yanı
Kızlar 3 ayım bitene kadar full yattım.. Doktorum bana rica ediyorum lütfen %90 dinlenerek geçir dedi..ilk aylar istirahat cok önemli isi falan birazcık bırakın bebekler daha önemli ben anneme bile gitmedim..cok sükür hiç kanamam olmadı..ama olması yüksek ihtimaldi içeride kanama bölgesi vardı ve cok çabuk gecti Allah'a sükür..
ben de daha bebeğimin kal atışlarını duyamadım çok korkuyorum çok inş rabbim duymayı nasip eder :18::18:11 de kont vardı biraz öne çekeceğim o güne kadar dayanamam allahıma her gün dua edip yalvarıyorum kucağıma almayı nasip etsin diye![]()
aynen canım korku hiç bitmeyecek kucağımıza alıncaya kadar canım :18:ben de az önce hemşireyi aradım kont biraz geri çekmek için bana bilerek o kadar uzun tarih vermişler bebek daha küçük olduğu için 5 de gitsem bile yine duyulmazmış yine sabırla 11 bekleyeceğim rabbim inş o sesi duymayı nasip eder![]()
Slm cnm benım 10 gun once kırmızı kanamam oldu bebek ıyı dedıler 10 gun ıstırahat verdıler diger gunler kanamam olmadı dun rapor bitti ıse gıttım eve gelırken sol kasıgım hep agrıdı ve bu sabah uyandığımda kırmızı kan yıne geldı hastaneye gıttık bebek ıyı dendi korkuyorum bızım kı morfolojı sorunu ya yuregım agzımda yanı
Kızlar 3 ayım bitene kadar full yattım.. Doktorum bana rica ediyorum lütfen %90 dinlenerek geçir dedi..ilk aylar istirahat cok önemli isi falan birazcık bırakın bebekler daha önemli ben anneme bile gitmedim..cok sükür hiç kanamam olmadı..ama olması yüksek ihtimaldi içeride kanama bölgesi vardı ve cok çabuk gecti Allah'a sükür..