2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Yaaa kızlar :(( pembe lekelenmelerim varrr çok üzgünüm niye oluyokii daha yeni pazartesi günü ultrasona girdim hersey güzeldi kalp atışını da duyduk.napsamkii çok değil ama pempe kırırmızı gibi doktoru arasammıki napca şaşırdım zaten sürekli endişe halindeyim bir de böle olunca umutsuzluga kapılıyorum...

Canim doktorunu arayip sorsan bi de genelde boyle olunca yatin dinlenin diyolar bildigim kadariyla sende yat dinlen bosver kalsin isler gucler

bende senin gibi endişeleniyordum kasık ağrım falan kalmadı yoksa büyümüyormu diye ama allaha şükür hiç sorun yokmuş herşey yolunda dedi doktorum normal hamilelikten farkı yok artık dedi:)rahat ol sende allahın izniyle herşey yolunda

Of bende agriyo diye dertliyim saglik ocagina da sordum simdi igneden geldim bisey olmaz dediler sorun yok ama korkuyorum dr da cok siddetli adet agrin olmadigi surece sorun yok demisti

aynen bende giderim :))hastanede varsa eve bile getririm:)dün kalp atışını duyunca eşimin yüzünde ki gülümseme o kadar güzeldi ki eşimle ben tam görmemişleri oynuyoz :)))gerçi görmedikde bu duyguyu çok güzel oluyor biraz abartılı yaşıyoruz sanırım ama hakettik:))

Bizde de oyleydi esim doktor hemsire ekrana girecek nerdeyse bende onlara bakiyorum sonra dr yakaladim diyince ekrana baktim ama ciden cok komik oluyoruz sacma sapan herseyi sorduk doktora adam da guluyo zaten :))))

Yaaa kızlar :(( pembe lekelenmelerim varrr çok üzgünüm niye oluyokii daha yeni pazartesi günü ultrasona girdim hersey güzeldi kalp atışını da duyduk.napsamkii çok değil ama pempe kırırmızı gibi doktoru arasammıki napca şaşırdım zaten sürekli endişe halindeyim bir de böle olunca umutsuzluga kapılıyorum...

Cnmmm aynisi bnde olduuu kalp atisini duyduk ertesi gun kipkirmizi kanamam oldu bi an hmn doktoru aradim uzan dinlen dediii olabilicek seler dedi bunlar ama bazen kimsenin hic ama hic lekelenmesi olmaz bi iki damla lekelenmesi olir bi bakariz bebegi devam etmio yasamina bazendee 9ay boyunca bole lekelenme ve kanamasi olan vardir dediiii saglikli bebek dogurur dediiii o hiccc belli olmaz dediiiii cnm yat dinlen duanida eksik etme...

Cnmmm aynisi bnde olduuu kalp atisini duyduk ertesi gun kipkirmizi kanamam oldu bi an hmn doktoru aradim uzan dinlen dediii olabilicek seler dedi bunlar ama bazen kimsenin hic ama hic lekelenmesi olmaz bi iki damla lekelenmesi olir bi bakariz bebegi devam etmio yasamina bazendee 9ay boyunca bole lekelenme ve kanamasi olan vardir dediiii saglikli bebek dogurur dediiii o hiccc belli olmaz dediiiii cnm yat dinlen duanida eksik etme...

Allahım bu zor günleri atlatmamız için bize tardım et...kızlar biraz açık yazcam özür dilerim.benim kanamam çamaşırıma geçmiyor.sadece tyvalette peçeteye geliyor kırmızı değil pembemsi.sen kıpkırmızı demişsin çokmuydu miktarı ?? Peki kanamadan sonra gittin mi doktora?benim geçen hafta keseyi gördükten sonra da olmuştu bu ikinci.doktor bana rahimde kanama yok dedi progestan fitil alıyoruzya o da yapabilir dedi.10 gün raporluydum bir 10 gün daha alsam iyi olacak sanırım.dönüşte velilerle papaz olcaz...

Allahım bu zor günleri atlatmamız için bize tardım et...kızlar biraz açık yazcam özür dilerim.benim kanamam çamaşırıma geçmiyor.sadece tyvalette peçeteye geliyor kırmızı değil pembemsi.sen kıpkırmızı demişsin çokmuydu miktarı ?? Peki kanamadan sonra gittin mi doktora?benim geçen hafta keseyi gördükten sonra da olmuştu bu ikinci.doktor bana rahimde kanama yok dedi progestan fitil alıyoruzya o da yapabilir dedi.10 gün raporluydum bir 10 gün daha alsam iyi olacak sanırım.dönüşte velilerle papaz olcaz...

Bnmki seninki gbi degil canim bnm oldugu gbi ic camasirimin tumu oldu cnm, bnm bi kez oldu kirmizi kanama sonralari pembe oldu ayni seninki gbi ama progestron hapinin yapicagi yazio zaten,, doktorum bna her an ultrasona girmenin saglikli bisi olmicagini soledi v bnde gitmedim, cnku asiri derecede migde bulantilarim ve tiksinmelerim devam edio inaniorum bebegim benimle beraber sıkı sıkı tutunuo annesine butun yuregimle inaniorum hftaya muayenem var tekrar hayirlisiyla kalp seslerini tekrar dinlicem rabbimmm bize hayirlisiyla bebeklerimizi almayi nasippp etsinnnn....

Bnmki seninki gbi degil canim bnm oldugu gbi ic camasirimin tumu oldu cnm, bnm bi kez oldu kirmizi kanama sonralari pembe oldu ayni seninki gbi ama progestron hapinin yapicagi yazio zaten,, doktorum bna her an ultrasona girmenin saglikli bisi olmicagini soledi v bnde gitmedim, cnku asiri derecede migde bulantilarim ve tiksinmelerim devam edio inaniorum bebegim benimle beraber sıkı sıkı tutunuo annesine butun yuregimle inaniorum hftaya muayenem var tekrar hayirlisiyla kalp seslerini tekrar dinlicem rabbimmm bize hayirlisiyla bebeklerimizi almayi nasippp etsinnnn....

Bende de mide agrisi var azcik da bulantı hissi daha biseyden tiksinmedim esim dört gözle kusmami bekliyor göbek atacak valla:))

Bende de mide agrisi var azcik da bulantı hissi daha biseyden tiksinmedim esim dört gözle kusmami bekliyor göbek atacak valla:))

Aayy beklemesin valla bu sabah ilk mide bulantisi macerami yasadim allahtan sonra devam etmedi ben kusunca gozlerimin kenarlari nokta nokta morariyo kendimi çok sıkıyomusun ondan oluyomus dr oyle demisti simdi yine mor mor dolasiyorum

Kizlarrr 10gndur ne migde bulantilarim ne uyku basmalarimmm nede kokulardan tiksinmelerimmm aynen devammm sadece yiyebildigim sirf tuzlu seler baska hc bise yiyemiorummmm

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Hamilelikte 8.haftada yapilan testleriii kimlerrrr yapti arkadaslar????
canım bana yapıldı dün kan ve idrar testi yapıldı dr tüm tarama testi dedi cuma günü gidip sonuçları öğreneceğim inş hepsi iyi çıkar :16::16:
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

bende okudum canım rabbim kabul etsin dileğini sana nasip etsin inşş :16::16::16:

Son düzenleme:
ya hanımlar kalp atışlarını duyanlara soracağım...ben bugün kesenin içinde belli belirsiz birşey gördüm...kese baya büyüktü...ölçüsü söylemedi doktor ama...bebek 5 mm dedi...ama bebek belli belirisz gibiydi...anlaşılır gibi değildi...sizinde öylemiydi...doktor bak bu kalp atışı dediiizaten sadece şuanda kalpten ibaret dedi...sizdede öylemiydi...merak ettim...

Son düzenleme:
ayşegül,pilise,hasretim....diğer hamişler....yazdığıma cvp yazmamışsınız???merak ediyorum....

Back
X