Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı ama benim kafama bebeğimin hiç haraket etmemesi takıldı😔kalp atışını dinledik doktor bir sorun yok dedi ama önceden en azından elini bacağını oynatırdı bu sefer hiç kımıldamadı doktor uyuyordum dedi. Ama benim içim hiç rahat değil salı günü tekrar gel bakalım dedi.sizde hiç böyle oldu mu?küçük olduğundan mı acaba?bugün 13+2olduk
kalp atisini duymussunuz canim uyuyodur dr un dedgi gibi insallah bi dahakisefere kipir kipir olurda icin rahat eder
Mrh.arkadaşlar bende bu ay aranıza katıldım 27 mayıs meleğimin kalp atışını dinlemeye gideceğiz inş. Herşey yolunda dır...🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasipetsin
Anneler gunumz kutlu olsun sevgili annelerrr.
tesekkurler canim seninde anneler gunun kutlu olsun
Bende 2014 Şubat'ta tüp bebek yaptırıp poZitifi görenlerdenim şükürler olsun.13.haftamız bitecek inşallah.doktor artık coraspini kesebilirsiniz dedi ama öncesinde hemşire 32.haftaya kadar kullanacaksınız demişti.içinizde coraspin kullananlar ne zaman bıraktınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
banada 20. haftanin sonuna kadar demislerdi 13. haftamda kanamam oldu biraktim zaten pihtilasma testi filan yaptirmamistim yani pihtilasma sorunun yoksa dr u dinle birak 32. haftaya kadar olanlar pihtilasma sorunu olanlar bildigim kadariyla hatta onlar gobekten igne filan yapiyolar
ya da dr a bi sor hemsire 32. haftaya kadar dedi de bakalim ne dicek