2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Amin canim insallah🙏🙏🙏 evet mecbur bende evde Is falan yapiyorum carsiya falan gitmiyorum sadece kapiyi cikip biraz geziyorum geliyorum bence bizim dogumuz ayni aya geliyor ☺️☺️☺️allahin izniylen Tabi kaliriz irtibata 😘😘 Ben epilasion makinasi kulanmak istemiyorum vücüdü temizlemek icin galiba jilet baslicam cünkü cok korkuyorum birinci hamilegimde bebegimi kalbi durmustu ve hep kendimi sucladim niye epilasion makinasini kulandim diye😢😢😢

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kendini suçlama canım nasip kısmet bu işler kaçıncı haftada durmuştu kalbi ? Inş. Bunda öyle birşey yaşamazsın rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏 ini. Seneye bı zamanlarda bebişlerimiz le ilgili bilgi alışverişinde bulunuruz 😊

Allah de ötesini bırak...

Kızlar bende hiç iş yapmıyorum kendimi çok uyuşuk hissediyorrum. İş yapıncada çabuk yoruluyorum. Dün kıyafet almaya gittik. 1 saat zor dolaştım. Mızıkçı çocuklar gibi mızırdanmaya başladım. Eşim nazladığımı düşünüyor ama ben kendimi çok halsis hiseediyrum..

Normaldir canım evet bugün biraz evi topladım belimde ağrı oldu hemen koltuğa uzanıp dinlendim...ya sizede pantolonlarınız dar oluyor mu beni sıkıyorlar bende iki tane hamile pantolon aldım çok rahatmış karın kısmı 👍👍 birde etek giyiyorum ya da elbiselerimden Allah tan onlar bol salaş giyinme severim zaten ama pantolonlar sıkıntı 😊

merhaba kızlar, ben de tüp bebek tedavisi gördüm ve bugün transferimin 5. günündeyim,heyecanlı bir bekleyiş sürüyor; dinleniyorum evde..inşaallh 31 mayıs ta sonucu buraya pozitif diye yazarım..dualarınızı eksik etmeyin..:26:

Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Güzel haberlerini alırız bolca dua et canım inş. Bu güzel aylarda dualarımız geri çevrilmez. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🙏🙏

Kendini suçlama canım nasip kısmet bu işler kaçıncı haftada durmuştu kalbi ? Inş. Bunda öyle birşey yaşamazsın rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏 ini. Seneye bı zamanlarda bebişlerimiz le ilgili bilgi alışverişinde bulunuruz 😊

Amin insallah 12 ci haftada canim😢😢
Alnimiz ne yazdiysa onu görüyoruz

Allaha binlerce sükür olsun 🙏🙏🙏🙏

Canım kanaman olmadıkça sıkıntı olacağını zannetmiyorum, kendimi yorunca benim de ağrılarım oluyo. Üzme kendini. İnşallah cumartesi oğlunu görünce için rahatlayacak :nazar:

canım nasılsın 15 gündür giremiyorum internete nasıl gidiyor bebişin tekmelere başladı mı :9::9::9: bizimki arasıra sallıyo bi tane

Normaldir canım evet bugün biraz evi topladım belimde ağrı oldu hemen koltuğa uzanıp dinlendim...ya sizede pantolonlarınız dar oluyor mu beni sıkıyorlar bende iki tane hamile pantolon aldım çok rahatmış karın kısmı 👍👍 birde etek giyiyorum ya da elbiselerimden Allah tan onlar bol salaş giyinme severim zaten ama pantolonlar sıkıntı 😊

ben dün yeni kıyafetler aldım kendime.. Hamile olanlardan 1 tane hamile pantolonum var 2 tanede lastikli pantolonum var.. Bana çoktan dar gelmey başaladı :)

merhaba kızlar, ben de tüp bebek tedavisi gördüm ve bugün transferimin 5. günündeyim,heyecanlı bir bekleyiş sürüyor; dinleniyorum evde..inşaallh 31 mayıs ta sonucu buraya pozitif diye yazarım..dualarınızı eksik etmeyin..:26:

allah yardimcin olsun canim insallah guzel haberlerini aliriz en zor kisim beklemek

Selam anneler bugun kkntrole gittim hersey yolunda dedi cinsiyetimizde kiza benziyomus ama kesin degil tabi onumuzdeki ay kesinlesir dedi...saglikli olsunlar da hic farketmez...

Selam anneler bugun kkntrole gittim hersey yolunda dedi cinsiyetimizde kiza benziyomus ama kesin degil tabi onumuzdeki ay kesinlesir dedi...saglikli olsunlar da hic farketmez...
masallah canim dedigin gibi saglikli olsunda ister kiz olsun ister erkek demistim genelde 16 da soyluyo doktorlar daha net olsun diye:emir_bebek:

Amin insallah 12 ci haftada canim😢😢
Alnimiz ne yazdiysa onu görüyoruz

Allaha binlerce sükür olsun 🙏🙏🙏🙏

Nasip değilmiş şimdi önüne bak inş.güzel günler bizi bekliyor Allahın izniyle bebişlerimizi hayırlısıyla alacağız kucağımıza inş.

Maşallah canım çok güzel o kadar düşük kalp durma olayı duydum ki artık sağlıklı olsun diyorum cinsiyet rabbimize kalmış 🙏🙏🙏 ikisinide tatmak isterim tabiki Mevlam ne derse...

Nasip değilmiş şimdi önüne bak inş.güzel günler bizi bekliyor Allahın izniyle bebişlerimizi hayırlısıyla alacağız kucağımıza inş.

Amin canim insallah

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

kizlar biz 12 haftalik olduk ama ben bazen hamile oldugumu unutuyorum ne bulanti ne belirti ya sizler nasilsiniz

Canım bende de bulantı vs. olmadı. Genetik sanırım, annemde ve ablamda da hiç belirti olmamış. Benim ekstra kokuya hassasiyetim çok yoğundu bir dönem, o da geçti.

Günaydın canım napiyosun zaman daralıyor heyecan artıyor

gunaydin aynen dedigin gibi heyecan gitgide artiyo isleri toparlamaya calisiyorum canim esyalari yikadim bi kismini utuledim hatta simdi devam edecem utuye:1:
geceleri uyuyamiyorum artik sabahin koru kalkiyorum oyle olunca
yaa bi de benim dr cok gec cagirdi beni korkuyorum.bende bisey olacakda farkina varmicam diye hareketlerini kontrol ediyorum surekli 3 hafta oldu mayis sonu haziran basi gibi gelirsin demisti

gunaydin aynen dedigin gibi heyecan gitgide artiyo isleri toparlamaya calisiyorum canim esyalari yikadim bi kismini utuledim hatta simdi devam edecem utuye:1:
geceleri uyuyamiyorum artik sabahin koru kalkiyorum oyle olunca
yaa bi de benim dr cok gec cagirdi beni korkuyorum.bende bisey olacakda farkina varmicam diye hareketlerini kontrol ediyorum surekli 3 hafta oldu mayis sonu haziran basi gibi gelirsin demisti

Bende uyuyamiyorumm bide nasıl bir durgunluk var anlatamam hiç birşey hissetmiyorum iştah falan kalmadı benim yarın kontrolüm var 15 gün önce gitmiştim

Back
X