2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Prenatal testi 12. haftada yaptırdığımı hatırlıyorum. 2 tüp kan Almanya ya gönderildi. 2 haftada geldi sonucum. BAşka hiçbir test yaptırmadım. İkili, üçlü, dörtlü, amniyo vs. hiçbiri yapılmadı. Bu testle down, trizomi 16, 18 bakılıyordu sanırım. Bir de harmony test varmış. Onda ilave 14 hastalığa daha bakılıyormuş ama doktorum gerek yok dedi. Onlar olsaydı zaten 12 ye kadar gelemezdi dedi.

Cinsiyete o haftalarda bakılması da güzelmiş. Ben 2500 vermiştim. Siz ne kadar verdiniz.

galiba ayni testten bahsediyoruz canim, bende sonucu merakla bekliyorum..sonuclar nasil geliyor yani saglikli sagliksiz diyemi ne yaziyordu sonucta?

kizlar tup bebekte gebelik neye gore hesaplaniyor yumurta toplama tarihine gore fazla cikiyor bir kac gun son adet tarihine gore eksik cikiyor birkac gun internetten hesapladim siz hangisine gore sayiyor sunuz

kizlar tup bebekte gebelik neye gore hesaplaniyor yumurta toplama tarihine gore fazla cikiyor bir kac gun son adet tarihine gore eksik cikiyor birkac gun internetten hesapladim siz hangisine gore sayiyor sunuz

Adet veya transfer tarihine göre giriliyor. Benim doktorum adet gününü alıyor

galiba ayni testten bahsediyoruz canim, bende sonucu merakla bekliyorum..sonuclar nasil geliyor yani saglikli sagliksiz diyemi ne yaziyordu sonucta?

Hatırladığım kadarıyla 10.000 de 1 ihtimale bakıyordu.%99 doğru çıktığını söylemişti doktorum. 15 günde de sonuçlar geldi.

Hatırladığım kadarıyla 10.000 de 1 ihtimale bakıyordu.%99 doğru çıktığını söylemişti doktorum. 15 günde de sonuçlar geldi.

tesekkurler canim sagol..senin doguma bisey kalmamais canim saglikla kavus bebisine insallah..darisida bizlere olsunn/...peki daha sonra baska test yaptirdinmi?

tesekkurler canim sagol..senin doguma bisey kalmamais canim saglikla kavus bebisine insallah..darisida bizlere olsunn/...peki daha sonra baska test yaptirdinmi?

İlk ve son testim o oldu. Başka bişey yapmadım. Zaten amniyo yerine bunu yapıyorlarmış. Doktorum eskiden günde 2 kere amniyo yapılırken, şimdi ayda 2 tane yapılıyor dedi. Bu testi tercih eden çok. Bana da bebeğini %1 bile riske atamayız demişti.

İlk ve son testim o oldu. Başka bişey yapmadım. Zaten amniyo yerine bunu yapıyorlarmış. Doktorum eskiden günde 2 kere amniyo yapılırken, şimdi ayda 2 tane yapılıyor dedi. Bu testi tercih eden çok. Bana da bebeğini %1 bile riske atamayız demişti.

o zaman belki banada yapilmaz baska test, birde doktor ense kalinligina bakacak 2 hafta sonra..ay saglikli haberlerini alalimda tek dilegimizz:16::16: bu arada normal dogummu yapacaksin sezeyan mi? ne cok sordum kusura bakma lutfen:)

o zaman belki banada yapilmaz baska test, birde doktor ense kalinligina bakacak 2 hafta sonra..ay saglikli haberlerini alalimda tek dilegimizz:16::16: bu arada normal dogummu yapacaksin sezeyan mi? ne cok sordum kusura bakma lutfen:)

22. haftada detaylı ultrason da yaptırdım. Eğer açılmam olur, suyum vs. gelirse normal denemek istiyorum. Aksi halde sezeryan olacak. Bebeğimi ve kendimi çok zorlamak istemiyorum. Normalde alttan sezeryanda üstten kesileceğiz çünkü. Tüp bebek diye doktorlar normali riske atmak istemiyor, sezeryan öneriyorlar. Benimde büyük ihtimal sezeryan görünüyor ama heran herşey olabilir.

22. haftada detaylı ultrason da yaptırdım. Eğer açılmam olur, suyum vs. gelirse normal denemek istiyorum. Aksi halde sezeryan olacak. Bebeğimi ve kendimi çok zorlamak istemiyorum. Normalde alttan sezeryanda üstten kesileceğiz çünkü. Tüp bebek diye doktorlar normali riske atmak istemiyor, sezeryan öneriyorlar. Benimde büyük ihtimal sezeryan görünüyor ama heran herşey olabilir.

bende normal istiyorum ama bakalim hangisi kismet olacak..simdiden kolay gelsin sana canim saglikla kavus bebisineeee:16::16:

canim cok sagool...ben zaten yaptirdim bile baska yaptiran varmi sonuclar nasil cikti diye merak etmistim..abd deyim, haftaya alacakmisiz sonucu ama beklemek zor insallah saglikla dogar bebeciklerimiz..evet baya guvenilir bir teste benziyor canim ozaman 3lu test yaptirmaya gerek kalmyormu yani? daha dogrusu Tr deki 3 lu teste neye bakiliyor? birde merak ettim canim ne kadar odedin panoramaya? normal fiyati 2 bin dolarmis telefonda oyle dediler laboratuvardan bana!!

canım biz 1100 dolar verdik. benim doktor gönderdi amerikaya. benim sonuçlar çok şükür iyi çıktı. inşallah senin de öyle olur canım tabi cinsiyeti de erkenden öğrenmiş olursun. bu testi yaptırdın mı 2li 3lü başka hiç bi test yaptırmana gerek kalmıyo canım bana sadece spina bfida testi yaptırdı doktor ayrıca bunun içinde yokmuş çünkü bitek o yani.

canım biz 1100 dolar verdik. benim doktor gönderdi amerikaya. benim sonuçlar çok şükür iyi çıktı. inşallah senin de öyle olur canım tabi cinsiyeti de erkenden öğrenmiş olursun. bu testi yaptırdın mı 2li 3lü başka hiç bi test yaptırmana gerek kalmıyo canım bana sadece spina bfida testi yaptırdı doktor ayrıca bunun içinde yokmuş çünkü bitek o yani.

kizlar bu test ne oluyor doktor lar mi oneriyor sizmi istiyor sunuz

ay insallah iyi cikar canim, insan okudukca supheye kapiliyor her hastalik kendinde var saniyor:) vesvese yapiyor iste.. bakalim biz ne kadar oduycez cok pahali valla iki bin mis normal fiyati indirim yaptirmaya calisicam sigortam bir kismini odedikten sonra..evet canim simdi baktim panoramainin teshis etmedigi yapisal bozukluklar olabilirmis ve spina bifidaya ve kalp sorunlarini tespit etmiyor demis..senin doktorun akilli davranmis bu spina yapmakla..nasil yapildi peki ultrasonlami bakiliyor iskelet te bi sorun varmi diye bu test anladigim kadariyla canim..

iyi akşamlar kızlar.
bu çalışabilir raporu kaçıncı haftada alınıyordu? bilgisi olan var mı? doğum öncesi izni doğum sonuna aktarabilmek için.

Maaşallah bebişlerimize :nazar::nazar: ben de bi kaç haftadır hissediyodum ama şimdi hafiften tekmelere dönüşmeye başladı. Çok mutlu oluyo insan, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bazen elimi koyuyorum bi sertlik hissediyorum, kafası heralde diyorum, okşayınca gidiyo :1: Yaramaz :emir_bebek: B u aralar çok abur cubur aşeriyorum, nolcak bilmiyorum :34: Senin nasıl gidiyo?? Doktor kontrollerı ne alemde??

valla canım bende baya kilo aldım sanırım en son 3 hafta önce kontrolüm vardı şimdide ctesi tekrar gidicem görücem bebeğimi inşallah, senin ne zaman kontrol

iyi akşamlar kızlar.
bu çalışabilir raporu kaçıncı haftada alınıyordu? bilgisi olan var mı? doğum öncesi izni doğum sonuna aktarabilmek için.
32. haftanda aliyosun cunku dogumdan once ve sonra 8 er hafta izin hakkin var

:52::52::52::52:kızlar allahın izniyle 12 gün sonra doğumum var rabbim herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşş içim içime sığmıyo çok az kaldı kızımı kucağıma almaya :52::52::52::52:

:52::52::52::52:kızlar allahın izniyle 12 gün sonra doğumum var rabbim herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşş içim içime sığmıyo çok az kaldı kızımı kucağıma almaya :52::52::52::52:

Cnm konuya balıklama atlıyorum ama :26: Allah saglıklı kolay dogum nasip etsin seninde tüp bebek demi dogumun nasıl olacak

Cnm konuya balıklama atlıyorum ama :26: Allah saglıklı kolay dogum nasip etsin seninde tüp bebek demi dogumun nasıl olacak

tşk ederim bitanem sağol :34::34:
evet canım tüp bebek doğum kısmetse sezaryen canım ama benim ki mecburi bi dış gebelik ameliyatım olmuştu o yüzden normal doğum yasak :34:

Back
X