2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Son düzenleme:
Ayyy cok sevi dim canim yaaa...ne guzel prensesine kavusuyosun sonunda....Rabbim anali babali saglikla buyutsun insallah....:16::16::16:

962 gram 38 cm olmuş dr 2 3 ilerlemiş dedi aynı ben bide kendini net gösterse

son 5 gün hadi hayırlı dogumlar canım RABBİM yardımcın olsun

Sagolun kizlar hakkimizda hayirlisi iyice inmis kanala dedi insallah persembeyi beklerde dogmaz korkuyorum valla hem korku hem stres hem heyecan hepsi var hastane fasli o kadar buyuyoki gozumde bi atlatsam allahin izniyle

$20140611_200758.webp
kızlar oğluşum için yaptığım kapı süsü nasıl olmuş $20140611_200758.webp

Sagolun kizlar hakkimizda hayirlisi iyice inmis kanala dedi insallah persembeyi beklerde dogmaz korkuyorum valla hem korku hem stres hem heyecan hepsi var hastane fasli o kadar buyuyoki gozumde bi atlatsam allahin izniyle

hayırlısı olsun canım seninki beklesin yerine ben doğuruyum:)

Hem korku hem mutluluk hem belirsizlik ve daha pek çok duygu bir arada yaşanacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Evet canim insallah saglikla kucagimiza aliriz en buyuk korkum bu simdi insallah herbir uzvu tam akli basinda yerinde saglikla.dogar bebeklerimiz

Eki Görüntüle 1156875
kızlar oğluşum için yaptığım kapı süsü nasıl olmuşEki Görüntüle 1156875

Ay cok guzel olmus bak durdun durdun sonunda gosterdin marifetlwrini bende biseyler yaptim ama jece toz olmasin diye asmadim daha bu hafta odaya asarim artik

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
1 saat önce suyum geldi, ara ara sancılarım var, sanırım doğum başlıyor, :16::16: Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza:16::16::16:dualarınızı bekliyorum

Cilinone jel kullanıyorum 10 haftalik hamileyim ama genellikle su gibi akıntı oluyor arada bu jeli kullanan arkadaşlar yardimci olurmusunuz

Canim hayirli doğumlar dualarimiz seninle Allahım yar ve yardimcin olsun
Sagol canim darisi basiniza

Ay canim demek sonunda beklenen gun geldi ne guzel yavruna kavusacaksin Allah hayirli dogumlar nasip etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:darisi bize
Sagol canim biraz korku var ama hayirlisi olur insallah

1 saat önce suyum geldi, ara ara sancılarım var, sanırım doğum başlıyor, :16::16: Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza:16::16::16:dualarınızı bekliyorum

Ayy insallah dogumun hemencik olur cok sanci olmadan kucagina aliverirsin

Cilinone jel kullanıyorum 10 haftalik hamileyim ama genellikle su gibi akıntı oluyor arada bu jeli kullanan arkadaşlar yardimci olurmusunuz

Benimde oluyodu canim camasirim baya baya islaniyodu simdi de olmaya basladi hatta jelihamileligin 12. Haftasina kadar kullandim

Allah yardimcin olsun cani. Bir avazda derler ya insallah saglikla al bebegini iyice icine cek kokusunu bizim yerimize

Eveeet sonunda doguruyorum 19 haziran persembe sabahi bana dua edin acayip.tirsiyorum yaa

Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun bizede dua et hayırlısıyla kucaklarımıza alalım 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Back
X