Teşekkür ederim.sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:) senin embriyondamı 5.Gün transferiydi
Evet benimki de 5.gün transfer olmuştu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:) senin embriyondamı 5.Gün transferiydi
Dr lar hepp öyle diyor ancak geneli de zor elde edildiği için çatı kontrolü yapmaksızın sezeryan yapıyor...riske atmıyoruz dşyorlar...Canim tup bebekle ilgisi yok bence sezeryanin normal gebelikler bile artik sezeryan oluyor bende sezeryan oldum normal planlaniyordu ama bebegin kalp atisi yavaslayinca srzeryan oldum yani tamamen kismet isi
Hayırlısı bakalımmmnormal dogumda yapan var canim ama drlarin cogu riske atmak istemiyor
Hayirlisi olsun canimzaten sona yaklasinca sendr riske atmak istemiyorsunDr lar hepp öyle diyor ancak geneli de zor elde edildiği için çatı kontrolü yapmaksızın sezeryan yapıyor...riske atmıyoruz dşyorlar...
Dr lar hepp öyle diyor ancak geneli de zor elde edildiği için çatı kontrolü yapmaksızın sezeryan yapıyor...riske atmıyoruz dşyorlar...
kızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
Kızlar yardım edin sağ göğüs altında agri oluşuyor bende yatınca sanki şiş gibi geliyor ıgne batar gibi canımı acıtıyor bu durumu yaşayan varmi hamilelikte
Selam umarım her şey güzel geçmiştir, sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almışsınızdır.Bel ağrım hep oldu, hala olur, çok ayakta kalamadım, 2 gömleği ayakta peşpeşe ütüleyemedim hiç, İkiz başlayan hamileliğim 11. haftada birinin kalbinin durmasıyla teke düştü, 1 oğlum olacak inşallah, 6. haftada lekelenme oldu, iğne takviyesi oldu ama 1-2 gün içinde çok yoğunlaştı, 2 gece hastanede kaldım, çok şükür bişey olmadı, kanama alanı oluşmuş rahimde 20 güne geçti, hamileliğim tamamen heyet raporlu geçti, riske atamadım...
Selam umarım her şey güzel geçmiştir, sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almışsınızdır.
Benimde 13. haftada yoğun kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım 20 gündürde kanamam devam ediyor iki tane 10 gün rapor kullandım .Cerrahpaşaya gidiyorum doktorum kanaman dururusa çalışabilirsin diyor.Ama endişe ediyorum günde 5saaat dersim var öğretmenim ama oturma fırsatım olmuyor.Heyet raporunu nereden aldınız
bende ayni seyi yapmıştım idrarda negatif çıktı ama kanda pozitif çıktı. Idrar testi kesinlikle belirleyici değil. Hatta benim kanda pozitifi gördükten sonra bile idrarlarim negatif çıkmıştı. Benimde iki embriyo trasferim vardı hatta o yüzden idrarda pozitif çıkması gerektiğine inanmıstim hormonlarim çok yüksektir diye. Sakın kendini üzüp perişan etme kqn testi sana doğru sonucu verecektir.Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Canım Allah senden razı olsun. Kan testi verdim. Şimdi de sonucumu bekliyirum. İnşAllah dediğin gibidir canım. Lütfen benim için dua et. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah senin de bebeğini sağ salim kucağına almağı nasib etsin canım.bende ayni seyi yapmıştım idrarda negatif çıktı ama kanda pozitif çıktı. Idrar testi kesinlikle belirleyici değil. Hatta benim kanda pozitifi gördükten sonra bile idrarlarim negatif çıkmıştı. Benimde iki embriyo trasferim vardı hatta o yüzden idrarda pozitif çıkması gerektiğine inanmıstim hormonlarim çok yüksektir diye. Sakın kendini üzüp perişan etme kqn testi sana doğru sonucu verecektir.
Canım Allah senden razı olsun. Kan testi verdim. Şimdi de sonucumu bekliyirum. İnşAllah dediğin gibidir canım. Lütfen benim için dua et. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah senin de bebeğini sağ salim kucağına almağı nasib etsin canım.
veee senelerdir sabırla bi umutla beklediğim gün nihayet bugün saat 1 de doğuma giriyorum allahın izniyle kızımı canımın içini kucağıma alacağım kavuşacağız artık
duanızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşşş![]()
veee senelerdir sabırla bi umutla beklediğim gün nihayet bugün saat 1 de doğuma giriyorum allahın izniyle kızımı canımın içini kucağıma alacağım kavuşacağız artık
duanızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşşş![]()
Tüp bebek icin hangi hastaneye nerede yaptırmıştınızcanım ben sakarya'dayım tüp bebek doktoruma transferden sonra hiç gitmedim telefonla görüştüm sadece
sakarya da orhan solakoğlu doktorum normalde özel muayenesi var herhangi bi hastaneye bağlı değil yani ama doğumlar için beyhekim hastanesi ile anlaşmış orda yaptırıyomuş sezeryan olacak şimdilik 1500 tl fiyatı dedi ekstra hasteneye vermicem toplam tutar bu yani.
şimdilik demesinin sebebi de o zamanda yazmıştım 21 martta bi kanun çıkmış ona göre doğum ücretleri düşecekmiş sgk güvencesi olanlara, haziran başına yetişir büyük ihtimal şimdi evrakları hazırlanıyo filan demişti bakalım nasip sen hangi ildesin?
şimdi gördüm mesajını kusura bakma canımTüp bebek icin hangi hastaneye nerede yaptırmıştınız