Banada soyle bende anliiiim ama tatlimm
Hastaneye gittim bebekim vallah gozum yemedi tekrar ise gitmeye is basi kagidi aldim bende
Kızzz onun aileye felsefe sosyoloji ve lojiyle biten hiçbir şey işlemezKafa değişmez anlayacağın şu an nikahında ne giysem diye düşünüyorum ahaha
CanikoooommmmmHani ailevi ve mezheple alakalı sorunlarımız varya o yüzden imkansız olan bir şey var o da evlenmemiz, o yüzden evlenince değişmesin iyice odun kütük olsun
amannnn sefan olsun cicim uzat ayaklarını benim yerime dehayırdır kuzucumm önemli birşey mi niye gittin hastaneye
kafa nereyee biz orayaaadu bakalım du bi yaaaa kızıcam valla sana daha kız yok ortada nikah diyorsun
amannnn sefan olsun cicim uzat ayaklarını benim yerime dehayırdır kuzucumm önemli birşey mi niye gittin hastaneye
kafa nereyee biz orayaaadu bakalım du bi yaaaa kızıcam valla sana daha kız yok ortada nikah diyorsun
Kuzum benm onemli Olan niyetler :) Tatlim benm arkadasimda mezhep farkli biri ile evli Iste ailede bitiyirbalim su akar yolunu bulurr VE icimdeki ses siz evleneceksiniz diyor :)
Pco hastasiyim kuzu benonun Icin tedavi goruyorm balim :)
Kuzum benm onemli Olan niyetler :) Tatlim benm arkadasimda mezhep farkli biri ile evli Iste ailede bitiyirbalim su akar yolunu bulurr VE icimdeki ses siz evleneceksiniz diyor :)
Pco hastasiyim kuzu benonun Icin tedavi goruyorm balim :)
Ya varya beni boş yere umutlandırıyorsunuz sonra çocuğun düğüne giderken sizi de çağırcam göreceksiniz
ben hiç bilmiyorum o hastalığı bebeğim seni üzmeyecekse öğrenebilir miyimben de vitiligo hastasıyım cildimde lokal olarak beyazlamalar oluyor.. michael jackson hastalığı
Bence ortada bir kız var ama benimki yok diyor. Zaten bir kız vardı babaannesinin bir şeyi oluyordu sanırım o kızı çok söyleyip duruyorlardı hatta sevdicek bir keresinde şey demişti küçüklüğümüzden beri söylüyorlar ama ben istemiyorum demiştim her defasında dedi. Bende neden kız çirkindi ondan di mi dedim yoo çirkin biri değildi ama ben istemedim dedi.
Sonra bir ara öküz abisi eşinin halasının kızını söylemiş benimkine ona da yok demiş bu. Benimki de her haltı anlatıyor bana sevinsem mi üzülsem mi bilemedimHee bir tane daha vardı babası demişti kızın ailesine falan gitcez bilmem ne ben kıyameti kopardım tabii Çok berbat bir durum ya cidden bak şimdi aile bilse mesela beni böyle istese bunların hiçbiri olmıcak. Babaannesi ya da babası bu kadar baskı yapmıcak kız arayışına girmicek.
Ben hala neye takıldım biliyor musun? O cumartesi bana neden durduk yere şakalaşırken bu konuyu açtı yani neden? Tartışma anı değil bir şey değil sebep ne?
Ne umudu kızzgüldürdün beni hee :))) bu kadar olumsuz olma be tatlımm
Pco yumurtalıklarım tembel oldugu için düzenli adet olamıyorum ilaç kullanmadanadet olamadım içinde yumurtalıklarımda ufak Çaplı kistler var hamilelik Süreci biraz sıkıntılı öyle işte
Biliym o hastalığı ballım.. bizim iş yerinde bir abide de var bazı yiyecekleri yememek lazımmışdomates gibi
gerçekten çok can sıkısı bi durum.. Allah yardımcınız olsun bebeğim ya..
durduk yere değilki canım bu konu sizde hep gündemde, sadece konuşmuyorsunuz
Umut tabii canım çünkü bizim ilerimiz yok ki bunu herkes biliyor
Amin canım sağ olAynen öyle ama yine de konuyu açıp söylemesine ayrılalım demesine sinir oldum hıhh
Kuşuuuumm gel sendeeee
Kuşuuuumm gel sendeeeeAma sen geliceğin zmn ben dahada özenli bi menü hazırlarım Kebap, mebap döşerim masayı Bide yanına bi ufak kurtarırız Oooıhhhhh missss
küsseydin
Hee ayrilalim demisken mi ahah sonra barisamayiz :)
Gelsin gostercem ben ona gelmesini bekliyorum
Tv izliyorum kuzum :) hadi ALLAH kavustursun canm :) konusabildniiz mi hic Nasil gecti gunler :)
Hmmm anladim Tatlim ama sonucta yine goreceksin :) var mi heyecan :)
Zamansizim kuzum ben Iyiyim sen nasilsin asil :)
Pco yumurtalıklarım tembel oldugu için düzenli adet olamıyorum ilaç kullanmadanadet olamadım içinde yumurtalıklarımda ufak Çaplı kistler var hamilelik Süreci biraz sıkıntılı öyle işte
Biliym o hastalığı ballım.. bizim iş yerinde bir abide de var bazı yiyecekleri yememek lazımmışdomates gibi
ben çok acımasız mıyım neyim ama kızz küserdim ben heeesakin durduğuma bakma fena atarlıyım bi akşam yemeğinde sofrada hep birlikteyiz babaannem annem babam sevdicek kardeş ben neye kızmışsam ( cidden hatırlayamıyorum ) kovalıyorum evin içinde Ceyhun u, durup durup laf sokuyorum normalde sofraya hiçbir tadsızlığı yansıtmayız, sofraya taşımayız tartışmayı ama nasıl kızmışım demekki sofrada da laf ettim Babam Ceyhun a döndü ve dediki '' boşver oğlum aynı anası, bağrır bağrır susar ''
AhahhaBende yan yanayken atarlıyım ahaha ama benimki maçoya hemen garipleşiyor Ya da başkasının yanında biraz böyle şey yapsam ters ters bakar ya da kolumu sıkar Gerçi kendisi milletin yanında bir şey demez öyle
Özledimmmmmm beeeee telefonda kapalı iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?