2014 Yarenleri! :)

yani guzel bisey balim arada boyle benimde okuyasim geliyo mesela erdi ilk gittiginde askere, 10 gun hic ulasamadim hic konusmadik.. bos vakit coktu, calismiyordum, okudum 2 3 tane kitap cok guzellerdi sabretmemi daha iyi sagladilar :)

yani guzel bisey balim arada boyle benimde okuyasim geliyo mesela erdi ilk gittiginde askere, 10 gun hic ulasamadim hic konusmadik.. bos vakit coktu, calismiyordum, okudum 2 3 tane kitap cok guzellerdi sabretmemi daha iyi sagladilar :)
Aynen kuzucumm faydalııı.. İnsanın ufkunu genişletiyo kitap okumak.. Tanımadığın kültürleri tanıma fırsatı buluyosun İşte öyyleeeeee.. Çok uykum geldiiii menimmm

Damlammmm ve demetimmmm çok uykum geldi kızlar benimmm yavaştan yatıyorum.. Çpoooook çok öpüyorum siziii:) iyi geceler bebişler:)

Günaydın kızlaaaaaarrrrr.. Sabah aşkın sesîyle uyanmak ne güzeeeeellllllll Günümüz çok güzel geçsin inşallah fıstıklar.. Benim zorlu hastane yolculuğum başlıycak biraz snra.. Allah yardımcım olsun

günaydınnnn canlarımmmm

ohhh ne güzel başlamışsın güne tüm gün sakin ve güzel geçer inşallah bebeğiiimmm ben geldim ofise yerleştim yerime ihihih babam bıraktı bugün de çok şükür rahat geldim

Bende sağ salim gelebildim çok şükür bebeğim.. Bugün dahada berbattı yollar yaaa buzz tutmuşş habire kayıyosun Bi gülüceğim geliyo tövb yaabbim kayanlara Dolmuş desen kağnı gibi geldi

Bende sağ salim gelebildim çok şükür bebeğim.. Bugün dahada berbattı yollar yaaa buzz tutmuşş habire kayıyosun Bi gülüceğim geliyo tövb yaabbim kayanlara Dolmuş desen kağnı gibi geldi

çok şükür kuzucuuum.. -8 derece burası, güneş var ama bizle dalga geçiyor sanki dün haberlerde izledim karı koca birbirlerine sıkı sıkı sarılmış yürümeye çalışıyorlar adam pıt kayıyor hanımefendi de onunla birlikte pıt ayy gülesim geliyor aman kağnı gibi gelsin bebeğim zaten, geç olsun güç olmasın demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…