2014 Yarenleri! :)

Hîhihihi ayy yirim ben o amcayla teyzeyi ya Burası -9u gösteriyodu kuzumm zavallı minik burnum buzzz kesti yaa

Yeşimim benim kayınvalide ve kayınpeder geliyolar yarın.. Anam kafaya koymuşlar yaa bu soğukta karda buzda kartopu oynamaya gelicekler sanırım Atacam kellelerine kartopunu Çağları hevesledirmişken hevesini kırmak istemiyolar sanırım, kıyamamki

Bu alşam mutfaktan çıkmıyciğim boool bol yemekler hazırlıyıciğim baby

ağır misafirlerin geliyor tatlım şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.. yemeklerinle ilgili konuşmuştuk zaten, fikrini değiştirmedin sanırım.. Çağlar'ı evci iznine çıkarmak için gelecekler değil mi ? Gelsinler bebeğimm sen de sevdiceğine kavuş 2 gün de olsa buna şükür yani

Demek ki anne kısmısı hep yılanların öcünü izliyo kuzu Anne onlar yaaa caaannnn onlar cannnn Offf anamı özledim ben kötü oldm içim

Evlilik oncesinde alistirma kuzu :) ahhh analar mubarekler:) ALLAH ailemizi basumizdan eksik etmesin :)

Ya bilmiyorum telefon kapalı hala Belki de şarj edemedi
Olabilir canmm:) arar seni merak etme kuzum belki sasirtir Seni:)

Yesimcikkk:)))

Çokkk şaşırtır sorma adamın sürpriz huyu yoktur ki Benim adam bir garip hediye sevmez sürpriz sevmez tam kütük

Erkekler evlilikten sonra değişyirmuş belki öyle değişir :) askerlik kafaya vurmuştur belki öylede değişebilir tatlım ne belli olur Hehehe:)

Yok değiştirmedim bitanem bak böyle yazıp çağlara atmıştım menümü

O zaman hiçbir zaman hatırlatamayacaksın. Ben değişmem o değişmez aileler değişmez ee nasıl olacak bu evlilik
Yine bana hasret yine bana hüsran

herkes değişir herşey değişir evren değişiyooorrr insan ne ki felsefeci kişiliğimi pörtlettin kızzzz

herkes değişir herşey değişir evren değişiyooorrr insan ne ki felsefeci kişiliğimi pörtlettin kızzzz

Kızzz onun aileye felsefe sosyoloji ve lojiyle biten hiçbir şey işlemez Kafa değişmez anlayacağın şu an nikahında ne giysem diye düşünüyorum ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…