ay teşekkür ederiimmAffettim kuzu hadi eee nasılsın görüşmeyeli bakalım
Haha belki uyurken islatrlr kuzum:)Aynen kuzuaz önce benmkiyle konuştum hala islatmamışlar dedim hayatım tetikte ol
Hayirsiz seniiiiyaaa bana öyle trip atma ama kuzumm girip çıkıyorum sürekli cevap yazamadım hiç anneeemm
ay teşekkür ederiimmnapayım canım kayınvalidemden geldim yine hahaha oturuyorum öyle bakınıyoruumm sen nasılsın neler yapıyosunn?
Haha belki uyurken islatrlr kuzum:)
aaa kızlar niye böyle yapıyorsunuz yahu bir insan dışlanır da bu kadar mı dışlanııırrrrrHayirsiz seniiii
ayy doğru söylüyorsun bak ne diyeceğimm bizim Şubat çok yoğun ben de ne yapsam diye düşünüyorum. malum 14 Şubat sevgililer günü 24 Şubat yıldönümümüz 27 Şubat sevdiğimin doğum günüIyiyim kuzu bende çok şükür :) sevgililer Günü'nde ne alsam diye düşünüyom araştırma yapıyorum :) erken yollayabilirim uyanmasın harbi süpriz olsun diye :)
Artıkın sabah öğrenicem tatlımıslatmasınlar çoook soğuk orasıııı
aynen kusum haftasonu herkes bi yogun sanki :)Sagol balim :) buralar bugn cok sessiz sanki
cok iyi anliyorum seni yavrum bende saf saf kendime ugraslar cikariyorum biseyler yapiyorum surekli :) zaman gecmiyo yoksa nApaliiiiiim :) sevdiceklerimiz gelsin dee bi artik kendimize gelsekkjj :)ay bebeğim ne bileyim kendi yoğunluğumu kendim yaratıyorum, kurtlanıyorum sözde tatil ama daha eve gelip popomu yeni koyuyorum düşün yaniseviyorum sanırım yoğunluğu, hayat telaşesini, koşturmayı.. başka türlü zaman geçmiyor sanki aslında bunların tek sebebi sevdiceğin olmaması işte o olsaydı ona ayırırdım tüm vaktimi ama olmayınca kendime uğraş çıkartıyorum
muckkkkkk yavrucummm :) gunaydinnnkuzucuğumlar günaydınlar yavrularım
Islatnslarni kuzum:)Iyiyim kuzu bende çok şükür :) sevgililer Günü'nde ne alsam diye düşünüyom araştırma yapıyorum :) erken yollayabilirim uyanmasın harbi süpriz olsun diye :)
Artıkın sabah öğrenicem tatlımıslatmasınlar çoook soğuk orasıııı
Vaaaay demetim bitti cok sukr siznki:)Dun gece erdimmm safaginin yanina ⬇0⃣1⃣8⃣ Ne der şair " derin bir nefes ki ask sana benzer " yazmiss
Hahah bn bayadr yoktm ama hc sormyn yazmyn ondan didimaaa kızlar niye böyle yapıyorsunuz yahu bir insan dışlanır da bu kadar mı dışlanııırrrrr
ayy doğru söylüyorsun bak ne diyeceğimm bizim Şubat çok yoğun ben de ne yapsam diye düşünüyorum. malum 14 Şubat sevgililer günü 24 Şubat yıldönümümüz 27 Şubat sevdiğimin doğum gününe yapsam ne etsem düşünmekteyim??
aynen kusum haftasonu herkes bi yogun sanki :)
cok iyi anliyorum seni yavrum bende saf saf kendime ugraslar cikariyorum biseyler yapiyorum surekli :) zaman gecmiyo yoksa nApaliiiiiim :) sevdiceklerimiz gelsin dee bi artik kendimize gelsekkjj :)
muckkkkkk yavrucummm :) gunaydinnn
ooo iyimiş kuzum maşallah sizee, yaa aynen öyle kuzum vallahi gerçi ben bu yoğunluğu da seviyorum iyi oluyor sürekli hareket halindeyimDun gece erdimmm safaginin yanina ⬇0⃣1⃣8⃣ Ne der şair " derin bir nefes ki ask sana benzer " yazmiss
kız ben de yokum ki zaten ondan farketmedim nerdeydin bakayımm?Hahah bn bayadr yoktm ama hc sormyn yazmyn ondan didim
Dagtma geldi ya bnmki kuzu ondan:) hadi sen git bakalm geckme .d.d opuldun tatliskooooo iyimiş kuzum maşallah sizee, yaa aynen öyle kuzum vallahi gerçi ben bu yoğunluğu da seviyorum iyi oluyor sürekli hareket halindeyim
kız ben de yokum ki zaten ondan farketmedim nerdeydin bakayımm?
aaa kızlar niye böyle yapıyorsunuz yahu bir insan dışlanır da bu kadar mı dışlanııırrrrr
ayy doğru söylüyorsun bak ne diyeceğimm bizim Şubat çok yoğun ben de ne yapsam diye düşünüyorum. malum 14 Şubat sevgililer günü 24 Şubat yıldönümümüz 27 Şubat sevdiğimin doğum gününe yapsam ne etsem düşünmekteyim??
Islatnslarni kuzum:)
vAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzzVaaaay demetim bitti cok sukr siznki:)
saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)ooo iyimiş kuzum maşallah sizee, yaa aynen öyle kuzum vallahi gerçi ben bu yoğunluğu da seviyorum iyi oluyor sürekli hareket halindeyim
kız ben de yokum ki zaten ondan farketmedim nerdeydin bakayımm?
Haha olablr.kuzu belki son gune islatrlar:)Yok kuzu ıslatmamışlarfilme dalmış herkes sonra uyumuşlar Dedim Bende son gunu islatirlar oyle bisi olamaz yoksa yakarim onlari dedi
AMIN balim ya bana bitecek gbi gelmio demetim ya dha cok var bzevAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzz
saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?