- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
hee anladim yavrum unutmusummm :)bende öptümmm fıstığııımmmm@denizlililili denizimizin ağır misafirleri vaaar kayınvalidesi ve abisi gelecekti dün akşam
damlaaaaam bende iyiyim bendee :) sen nasilsin kusuuum ozledim seniYesimciiim:) naslsn balim
Yok kuzum iyi not olcak gibi değil kaldm direk bütünlemeye :) :) aa annenin neyi var bebeğim geçmiş olsun çoook Rabbim şiga versin. Aynı canm değişen bişey yok şafak düşmye çalşıyorm işte bildğn gibi :)INSALLAH o gunleride gorruz tatlm. Snavn icnde INSALLAH iyi not alrsn kuzum snavdan iyi not alirsan butunlemeye girmene gerk yok die blyrm ben:) kuzum smdi.iyi cok sukur ama.annem amlyt olack onla ugrasyrz. Sen neler yaptn rahatn iyidr INSALLAH
Anladm kuzum ama iyi not alrsan girmezsn butnlemeye dmi dogru dyorm:) sagol kuzum yaa beze var belnde o alinacak INSALLAH daha iyi olur sagolasn gulum. Aynen duser ya dha cok ALLAHn iznyleYok kuzum iyi not olcak gibi değil kaldm direk bütünlemeye :) :) aa annenin neyi var bebeğim geçmiş olsun çoook Rabbim şiga versin. Aynı canm değişen bişey yok şafak düşmye çalşıyorm işte bildğn gibi :)
Demetiim hos geldn balim iyi olmana sevndm guzellik:) bende ozledm vala seni balim ya nasl gidio keyfler nasl:)hee anladim yavrum unutmusummm :)
damlaaaaam bende iyiyim bendee :) sen nasilsin kusuuum ozledim seni
Evet kuzum doğru diyosun :)Anladm kuzum ama iyi not alrsan girmezsn butnlemeye dmi dogru dyorm:) sagol kuzum yaa beze var belnde o alinacak INSALLAH daha iyi olur sagolasn gulum. Aynen duser ya dha cok ALLAHn iznyle
Tabi kzz heheEvet kuzum doğru diyosun :)
kusum hosbulduk :) iyiyim guzelimm 3,5 kilo vermisim cok mutluyum :) sen nasilsin balim nasil gidiyoDemetiim hos geldn balim iyi olmana sevndm guzellik:) bende ozledm vala seni balim ya nasl gidio keyfler nasl:)
Sevndm adina demetim bende ruyamda 65kilo olmusm kz ay ne korknc bi ruyaydi.d ben zayflayamadm ama malsfkusum hosbulduk :) iyiyim guzelimm 3,5 kilo vermisim cok mutluyum :) sen nasilsin balim nasil gidiyo
benim de salona gitmem yasak kuşumm o yüzden evde çırpınıyorum
Darısı başımıza inşallah canım :)
Haha tras kopugu acemiden ckldgnda yaplyor kuzu ayy bnm askmi islatmasnlr o zaman geldgndegunah
kusuum cok mu yogunsunn :)kızçeler ya ben hep gelip selam verip çıkmak zorunda kalıyorum ne biçim iş bu böyle yahu
saol kusumm :) olsun balim ya zayiflamasan da olur eminim ben :)Sevndm adina demetim bende ruyamda 65kilo olmusm kz ay ne korknc bi ruyaydi.d ben zayflayamadm ama malsf
Aman islansnlar yeterki gelsnler.d.dAhh AHH napicaz biz bu pasalarikuzum Bende baslasam IYI olacak
Nasil gecti gunun kuzuu
Aminn canim benm inşallah :) zaman Bize gore agir geciyorken asker beklemeyenler ICIN hizli geciyormus:)
Evettt bebekim YAA gunahhbirde Kutahya baya sogukmusss (( ühühühüh
Sagol balim :) buralar bugn cok sessiz sankisaol kusumm :) olsun balim ya zayiflamasan da olur eminim ben :)
ay bebeğim ne bileyim kendi yoğunluğumu kendim yaratıyorum, kurtlanıyorum sözde tatil ama daha eve gelip popomu yeni koyuyorum düşün yanikusuum cok mu yogunsunn :)
Aman islansnlar yeterki gelsnler.d.d
canlar geldim umarım burdasınızdır gerçekten geldim bu sefer
yaaa bana öyle trip atma ama kuzumm girip çıkıyorum sürekli cevap yazamadım hiç anneeemmOooo Pofidik hanımcımmm
yaaa bana öyle trip atma ama kuzumm girip çıkıyorum sürekli cevap yazamadım hiç anneeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?