2014 Yarenleri! :)

INSALLAH o gunleride gorruz tatlm. Snavn icnde INSALLAH iyi not alrsn kuzum snavdan iyi not alirsan butunlemeye girmene gerk yok die blyrm ben:) kuzum smdi.iyi cok sukur ama.annem amlyt olack onla ugrasyrz. Sen neler yaptn rahatn iyidr INSALLAH
Yok kuzum iyi not olcak gibi değil kaldm direk bütünlemeye :) :) aa annenin neyi var bebeğim geçmiş olsun çoook Rabbim şiga versin. Aynı canm değişen bişey yok şafak düşmye çalşıyorm işte bildğn gibi :)

Anladm kuzum ama iyi not alrsan girmezsn butnlemeye dmi dogru dyorm:) sagol kuzum yaa beze var belnde o alinacak INSALLAH daha iyi olur sagolasn gulum. Aynen duser ya dha cok ALLAHn iznyle

benim de salona gitmem yasak kuşumm o yüzden evde çırpınıyorum

Ahh AHH napicaz biz bu pasalari kuzum Bende baslasam IYI olacak
Nasil gecti gunun kuzuu

Darısı başımıza inşallah canım :)

Aminn canim benm inşallah :) zaman Bize gore agir geciyorken asker beklemeyenler ICIN hizli geciyormus:)

Haha tras kopugu acemiden ckldgnda yaplyor kuzu ayy bnm askmi islatmasnlr o zaman geldgnde gunah

Evettt bebekim YAA gunahh birde Kutahya baya sogukmusss(( ühühühüh

kızçeler ya ben hep gelip selam verip çıkmak zorunda kalıyorum ne biçim iş bu böyle yahu

Aman islansnlar yeterki gelsnler.d.d

kusuum cok mu yogunsunn :)
ay bebeğim ne bileyim kendi yoğunluğumu kendim yaratıyorum, kurtlanıyorum sözde tatil ama daha eve gelip popomu yeni koyuyorum düşün yani seviyorum sanırım yoğunluğu, hayat telaşesini, koşturmayı.. başka türlü zaman geçmiyor sanki aslında bunların tek sebebi sevdiceğin olmaması işte o olsaydı ona ayırırdım tüm vaktimi ama olmayınca kendime uğraş çıkartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…