vAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzz
saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)
Haha olablr.kuzu belki son gune islatrlar:)
biter kusum allahin izniyle hic skma caniniiiAMIN balim ya bana bitecek gbi gelmio demetim ya dha cok var bzeALLAH buyuk ya naplm:)
sizin safak kac kusuuum :)Pesinden geliyorum kuzuugunaydin Kuzu bu arada :)
Son gunu birsey yapilmiyormus kuzu oyle dedi :) bakalim ayyy o gunler gelsi de :)
amiiinnn HUZURUMUZ KAÇMASIN nazarlardan uzak olalım hep inşallah :)Her ayın 11'ini çok severimmm çünkü bizim günümüz 11'i :) 11.09.2010 da başladık bugünlere kadar geldik kimi zaman üzülerek kimi zaman gülerek mutlu. Rabbim cümlemizin içinde de bizim ağzımızın tadını hiç bozmasın inşaaaalllaaah.
Aynen kuzum btti ya cok sukr sizn darsi bzlere olsn:)Pesinden geliyorum kuzuugunaydin Kuzu bu arada :)
Son gunu birsey yapilmiyormus kuzu oyle dedi :) bakalim ayyy o gunler gelsi de :)
Kiyamam balim yaa INSALLAH hep gorusursnz geldignde yaabiter kusum allahin izniyle hic skma caniniii
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycamevlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim
sizin safak kac kusuuum :)
Bnde 15i seviyorm 15.03.2011:) naber yavrukusuHer ayın 11'ini çok severimmm çünkü bizim günümüz 11'i :) 11.09.2010 da başladık bugünlere kadar geldik kimi zaman üzülerek kimi zaman gülerek mutlu. Rabbim cümlemizin içinde de bizim ağzımızın tadını hiç bozmasın inşaaaalllaaah.
Nolsun bebeğim her gün dünüm aynısına uyanıp şafak attırıyoruz :) senden naber fıstığımm ?Bnde 15i seviyorm 15.03.2011:) naber yavrukusu
ayyy ne güzel 4 senemi olcak 2 ay sonraBnde 15i seviyorm 15.03.2011:) naber yavrukusu
Bizimki ay dönümü sevmediği için ben kendi kendime kutluyorum :)ayyy ne güzel 4 senemi olcak 2 ay sonra
bizimde 01.07.2011Her ayın 1.de uzunca msjlar atarız gelenekselleşti artık :)
:) erkekler bizler kadar detaya takılmıyorlar ondan sevmiyodur :)Bizimki ay dönümü sevmediği için ben kendi kendime kutluyorum :)
Aynen öyle :) bi doğum gnm bi başladığmz tarihi bilir başka hiçbir şey bilmez :):) erkekler bizler kadar detaya takılmıyorlar ondan sevmiyodur :)
onları unutmasında :)Aynen öyle :) bi doğum gnm bi başladığmz tarihi bilir başka hiçbir şey bilmez :)
Bendende iyidr fistk ugrasyrz ayni:)Nolsun bebeğim her gün dünüm aynısına uyanıp şafak attırıyoruz :) senden naber fıstığımm ?
Aynen kuzum darisi hepmzn nice senelerne olsn vala bz bsey yapmayz ya yildonmlerde :)ayyy ne güzel 4 senemi olcak 2 ay sonra
bizimde 01.07.2011Her ayın 1.de uzunca msjlar atarız gelenekselleşti artık :)
ah canım bizimkide msjdan öteye gitmiyorAynen kuzum darisi hepmzn nice senelerne olsn vala bz bsey yapmayz ya yildonmlerde :)
Onada sukret kuzu bz hc kutlamyrz ya dusun:)ah canım bizimkide msjdan öteye gitmiyor
2 defa beraber geçirdik oda 10 dk sadece
Merhabacnm iydir cok sukur seni sormalimerhaba kızlarr
Nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?