2014 Yarenleri! :)

vAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzz

saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)

Pesinden geliyorum kuzuu gunaydin Kuzu bu arada :)

Haha olablr.kuzu belki son gune islatrlar:)

Son gunu birsey yapilmiyormus kuzu oyle dedi :) bakalim ayyy o gunler gelsi de :)

AMIN balim ya bana bitecek gbi gelmio demetim ya dha cok var bze ALLAH buyuk ya naplm:)
biter kusum allahin izniyle hic skma caniniii
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycam evlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim
Pesinden geliyorum kuzuu gunaydin Kuzu bu arada :)

Son gunu birsey yapilmiyormus kuzu oyle dedi :) bakalim ayyy o gunler gelsi de :)
sizin safak kac kusuuum :)

Her ayın 11'ini çok severimmm çünkü bizim günümüz 11'i :) 11.09.2010 da başladık bugünlere kadar geldik kimi zaman üzülerek kimi zaman gülerek mutlu. Rabbim cümlemizin içinde de bizim ağzımızın tadını hiç bozmasın inşaaaalllaaah.

amiiinnn HUZURUMUZ KAÇMASIN nazarlardan uzak olalım hep inşallah :)

biter kusum allahin izniyle hic skma caniniii
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycam evlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim

sizin safak kac kusuuum :)
Kiyamam balim yaa INSALLAH hep gorusursnz geldignde yaa

Bnde 15i seviyorm 15.03.2011:) naber yavrukusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…