Ne ameliyatı olcka yavrum ciddi birşeymi sevdiceğinin aklıda sizde kalmıştırHadi ya gecms olsun kuzum dha amelyt olmadi iste bu hafta ici olcak ksmetse
oyy denizim ne kadar sanslisin yaaa :) ne guzel zaman gecirmissiniz askerinin hasretligini almissin :)Evet kızlaaaarrr kayınvalidemii ve abimi uğurladımm.. Güzel bi haftasonuydu benim için:) özlemişim onlarıııı:) keşke bi kaç gün daha kalsalardııııı ama bunada şükür:)
Açık öğretim sınavı vardı bitanem ya izmirde yada denizlide girebiliyodu o da denizliyi tercih ettioyy denizim ne kadar sanslisin yaaa :) ne guzel zaman gecirmissiniz askerinin hasretligini almissin :)
abisi niye gelmisti ki denizim?
Yok tatlm ciddi bsey dgl cok sukur belnde beze var o alinacak sdce demedm can a cani sklmasn die kuzumNe ameliyatı olcka yavrum ciddi birşeymi sevdiceğinin aklıda sizde kalmıştır
Sahatler olsunn kuzum:) oh mis ye bakm afyet bal seker olsun bnde yemek yapyrm smdii yemk icn.d.dİyi çok şükür bitanem önemli bişeyi yokmuş yaaBen şimdi duşa girdim çıktım ohh rahatladımmmm Birazdanda dün akşam kayınvalideciğimle yaptığımız o miss yemeklerden ısıtıp yiyiceeemmmmm
anladim yavrumm :) aminn insalllahhhAçık öğretim sınavı vardı bitanem ya izmirde yada denizlide girebiliyodu o da denizliyi tercih ettiHem beni ziyaret etmiş oldular hemde abim sınavına girdi Çok şükür demetimm yaa.. Rabbim inşallah sanada yaşatsınnn hep mutlu ol Buraya geldiğinde erdinin ailesiyle tanışıcakmısın bebeğim?
Selam cnm sevndm gzl gecmesne:) vn evde dnlendm hep smdi acktm yemek yapiorm guzelm senKızlaaaaaar selam naptnz bajaym erkek arkadasm bugun sabah gttı guzel gectı gayet :)
Selam cnm sevndm gzl gecmesne:) vn evde dnlendm hep smdi acktm yemek yapiorm guzelm sen
Sağolasın boncuk gözümSahatler olsunn kuzum:) oh mis ye bakm afyet bal seker olsun bnde yemek yapyrm smdii yemk icn.d.d
Hayırlısı olsn demetim ama ailenin karşısına getirmeden önce kendin tanışsan yaşadıkları ortamı görsen kültürlerini tanımaya çalışsan daha iyi olmaz mıanladim yavrumm :) aminn insalllahhh
hayir bebegim ne tanismasi.. daha oralara cok zaman var.. ayrica ailesiyle onceden tanismayi pek istemiyorum yavrum zaten 4 sene olmus tanismamisiz istemeye geldiklerinde de tanisabiliriz
dogru soyluyosun hayatim ama benim elimde olan bisey de degil.. bende cok istiyorum aralarina girmeyi onlari tanimayi erdinin buyudugu oturdugu yerde olmayi canimm ama korkularimi biliyosun.. bi adim gormeden ben yapamam gibime geliyo.. hani kadinlar bize tanismaya geldiginde yada onun oncesinde beni gercekten tanimak istedigini hissedersem ancak olabilir oyle bisey kuzum.. bu da temmuzdan once zor gibi denizimmmHayırlısı olsn demetim ama ailenin karşısına getirmeden önce kendin tanışsan yaşadıkları ortamı görsen kültürlerini tanımaya çalışsan daha iyi olmaz mıŞimdiki geldiğinde tanış demiyorum bbeğim yanlış anlama beni lütfen..
Sağol bitanemmmm..dogru soyluyosun hayatim ama benim elimde olan bisey de degil.. bende cok istiyorum aralarina girmeyi onlari tanimayi erdinin buyudugu oturdugu yerde olmayi canimm ama korkularimi biliyosun.. bi adim gormeden ben yapamam gibime geliyo.. hani kadinlar bize tanismaya geldiginde yada onun oncesinde beni gercekten tanimak istedigini hissedersem ancak olabilir oyle bisey kuzum.. bu da temmuzdan once zor gibi denizimmm
ben sni hic yanlis anlarmiyim bitanemmm lutfen rahat ol dusuncelerini yazarken ben senin iyi niyetini biliyorum canim benimmm :)
Anladım kuzum umarım tez zamanda kurtulur saglıgına kavusur..Yok tatlm ciddi bsey dgl cok sukur belnde beze var o alinacak sdce demedm can a cani sklmasn die kuzum
Bebişimmm nasılsınnnSağol bitanemmmm..
Temmuzdan sonra mı tanışıcak aileleriniz demetim? O süreçle ilgili konuştunuz mu erdiyle?
İyiyim allaha şükür kuzucummm.. sen nasılsıııın görüşmeyeliii? İkizler iyileşti miiiBebişimmm nasılsınnn
hayir bitanemmm o konuyu acmaya cesaretim yok cunku issiz oldugu icin cok takacak kafasinaSağol bitanemmmm..
Temmuzdan sonra mı tanışıcak aileleriniz demetim? O süreçle ilgili konuştunuz mu erdiyle?
hosgeldin yavrumm sende pofi gibi selam verip kaciyosun :)kizlar nbrsiniz :) kac gündür slm verip cikmak zorunda kalıyorum:)
Sağolasın boncuk gözümSanada afiye olsn..
ewet ya iki gündür öyle oluyo :)hayir bitanemmm o konuyu acmaya cesaretim yok cunku issiz oldugu icin cok takacak kafasinaama askerden once oyle konusmustuk, eger kpss kazanirsa askerden geldiginde anneleri tanistircaz yazin kiz isteme aralikta da dugun.. ama simdi kpss de olmadigi icin hersey ertelenebilir hayatimm
is bulursa hemen yazin isterler is bulamazsa yaza kadar ertelenir kusum
hosgeldin yavrumm sende pofi gibi selam verip kaciyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?