2014 Yarenleri! :)

Evet kızlaaaarrr kayınvalidemii ve abimi uğurladımm.. Güzel bi haftasonuydu benim için:) özlemişim onlarıııı:) keşke bi kaç gün daha kalsalardııııı ama bunada şükür:)
oyy denizim ne kadar sanslisin yaaa :) ne guzel zaman gecirmissiniz askerinin hasretligini almissin :)
abisi niye gelmisti ki denizim?

oyy denizim ne kadar sanslisin yaaa :) ne guzel zaman gecirmissiniz askerinin hasretligini almissin :)
abisi niye gelmisti ki denizim?
Açık öğretim sınavı vardı bitanem ya izmirde yada denizlide girebiliyodu o da denizliyi tercih etti Hem beni ziyaret etmiş oldular hemde abim sınavına girdi Çok şükür demetimm yaa.. Rabbim inşallah sanada yaşatsınnn hep mutlu ol Buraya geldiğinde erdinin ailesiyle tanışıcakmısın bebeğim?

Sahatler olsunn kuzum:) oh mis ye bakm afyet bal seker olsun bnde yemek yapyrm smdii yemk icn.d.d

anladim yavrumm :) aminn insalllahhh
hayir bebegim ne tanismasi.. daha oralara cok zaman var.. ayrica ailesiyle onceden tanismayi pek istemiyorum yavrum zaten 4 sene olmus tanismamisiz istemeye geldiklerinde de tanisabiliriz

anladim yavrumm :) aminn insalllahhh
hayir bebegim ne tanismasi.. daha oralara cok zaman var.. ayrica ailesiyle onceden tanismayi pek istemiyorum yavrum zaten 4 sene olmus tanismamisiz istemeye geldiklerinde de tanisabiliriz
Hayırlısı olsn demetim ama ailenin karşısına getirmeden önce kendin tanışsan yaşadıkları ortamı görsen kültürlerini tanımaya çalışsan daha iyi olmaz mı Şimdiki geldiğinde tanış demiyorum bbeğim yanlış anlama beni lütfen..

dogru soyluyosun hayatim ama benim elimde olan bisey de degil.. bende cok istiyorum aralarina girmeyi onlari tanimayi erdinin buyudugu oturdugu yerde olmayi canimm ama korkularimi biliyosun.. bi adim gormeden ben yapamam gibime geliyo.. hani kadinlar bize tanismaya geldiginde yada onun oncesinde beni gercekten tanimak istedigini hissedersem ancak olabilir oyle bisey kuzum.. bu da temmuzdan once zor gibi denizimmm

ben sni hic yanlis anlarmiyim bitanemmm lutfen rahat ol dusuncelerini yazarken ben senin iyi niyetini biliyorum canim benimmm :)

Sağol bitanemmmm..

Temmuzdan sonra mı tanışıcak aileleriniz demetim? O süreçle ilgili konuştunuz mu erdiyle?

Sağol bitanemmmm..

Temmuzdan sonra mı tanışıcak aileleriniz demetim? O süreçle ilgili konuştunuz mu erdiyle?
hayir bitanemmm o konuyu acmaya cesaretim yok cunku issiz oldugu icin cok takacak kafasina ama askerden once oyle konusmustuk, eger kpss kazanirsa askerden geldiginde anneleri tanistircaz yazin kiz isteme aralikta da dugun.. ama simdi kpss de olmadigi icin hersey ertelenebilir hayatimm

is bulursa hemen yazin isterler is bulamazsa yaza kadar ertelenir kusum
kizlar nbrsiniz :) kac gündür slm verip cikmak zorunda kalıyorum:)
hosgeldin yavrumm sende pofi gibi selam verip kaciyosun :)

ewet ya iki gündür öyle oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…