2014 Yarenleri! :)

Erdi ne mezunuydu bebeğim? Bu seneki kpss'ye hazırlanma imkanı yok mu?

Kızaaaaaaaaam napıooon selam da vermıon 2 gunde unuttnmu leayyyn :)
Seni unutmak mümkün müüü bibiğimmmmm Biliyosun hftasonu ağır misafirler ağırladımmm, ağır geldi bünyeye Deermişiiiimmm Naposun kuşuuuummm? Nasıl geçti haftasonun? Sevdiceğin geldimi? İlk karşılaşmanız nasıldııı? Sarıldın mı boool bolll aşkitona?

Haa şöyle babyyyyy :))) Napm tatlm cuma geldi iste zil çaldı actm kafasnda bere vardı sacsz sakalsz ilk görüşüm sarıldık ben durup durup guluyorum alıstm sora :)) 3 haftayı anlata anlata bitiremedi :)) cum cumartesı beraberdk arkadaslaryla fln guzel gecti bugunde gttı ıstanbula teslim oldu oglen bakalm bura iyi geçer ins. ama kotu hasta olmus asırı oksuruyordu. Sen naptn bebegm nasıl gectııı anlat bakam :)

Erdi ne mezunuydu bebeğim? Bu seneki kpss'ye hazırlanma imkanı yok mu?
halkla iliskiler mezunuydu sonra 4 yilliga tamamladi isletme iste kuzum :/ kpssye bidaha hazirlanmaz canim bu 2. seferdi zaten
herseyi kilpayi kaciriyo
hayirlisinin bi an once gerceklesmesini bekliyoruz kusum

Dagtma geldi ya bnmki kuzu ondan:) hadi sen git bakalm geckme .d.d opuldun tatliskoo
aa süperrr hayatım gitti mi şimdi?? gittiyse Allah kavuştursun eminim harika zamanlar geçirmişsinizdiiir
amiiinn inşallah teşekkür ederiz kuzumm, öyle mi dersin ya ayrı ayrı mı göndersem ben de 3ünü 1 arada mı çıkarsam hiç bilemiyorum yahu 3ünü 1 arada gönderirsem eğer zaten dolu dolu bir koli olur her telden şeyler çıkar içinden

vAlla bitiyo damlamm inanamiyorum :) insallah sizin safaklarda bi an once 2li rakamlara duser canlarim benimm tez zamanda kavusursunuzzz

saol balimmmm :) evet kusumm aslinda dogru bende alistim valla surekli biseyler yapasim geliyo :)
aynen öyle hayatıımm

Kuşum beniiiiimmm Benim sevdicekte acemilikten snra hasta olmuştu sürekli öksürüyoduuuu.. Bi kaç hafta geçmedi bebeğim öksürüğü İnş iileşir sevdiceğin hemencik.. Allah kavuştursun diyim ozmn

Benim güzel geçti bebeğimmm.. Cuma günü akşamüzeri geldiler işte ben karşıladım onları.. Eve gelip hoş beşten snra yemekleri koydum.. Hihihihihih bayıldılar yemeklerime Ctesi full evdeydik hava buzz gibiydi zaten yerler buzlu düşeriz şaşarız diye çıkmadık.. Bugün allahtan bahar gibiydi çarşıya gezmeye çıkarttım onları.. Gezdik tozduk tam gara gidiceğimiz zmn kayınvalide bi kaydı düştüüüü Ayyy tövbelerim olsn gülüceğim geldiiii bi yandan kadıncağıza üzüldümmm 2.80 yattı yere vallaDüşenede çok gülerim ben allahııııım içimde patladı kahkahalar ayolTövbe estağfîrullah yareppim şimdi kendi kendime gülüyommm o anı hatırladımmm

halkla iliskiler mezunuydu sonra 4 yilliga tamamladi isletme iste kuzum :/ kpssye bidaha hazirlanmaz canim bu 2. seferdi zaten
herseyi kilpayi kaciriyo
hayirlisinin bi an once gerceklesmesini bekliyoruz kusum
Hayırlısı be yavrukuşummm vardır mutlaka bi yerlerde nasibiii.. Rabbim gönlünüze göre versin inş..

ayy dustu mu..bnde dusene cok gülerim

arkadaşın çeyizini serdikte kuzu ordaydım bugün
Canıııııım iyiyim allaha şüküüüür sen nasılsıııın?
iyiyim hayatım hamdolsun, nasıl gidiyor bebeğim?
hosgeldin canimm :) iyiyim cok sukur sen nasilsin? nasildi bakalim anlat

oyle denizimm aminn cumlemizin insallah
hoşbuldukk, muazzammmm.. çok zahmetli tabi ama muazzam bir duyguydu ya kendi işimmiş gibi sevinçliyim şuan inanır mısın? bir o kadar da kuzum eksiklerim olduğunu farkettim hahaha o da işin kötü yanı.. ama çok güzel duygular yaa kim bilir kendi evim olsa ne halde olurum kesin uçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…