2014 Yarenleri! :)

ceyiz islerinden hic anlamıyorum ya

ayy kuzuu sesli güldüm sen anlatincca yaaa bisi olmamistr ins
Yok kııııız bişi olmadı allahtaaaannnn.. Bende sesli güldüm valla kuzu Hatta orda bile dayanamadım kafamı başka yerlere çevirip güldüm Ben 2adım önde gidiyodum ondan.. allahıııım bi döndümmm yerde yatıyo 2.80 Gözlerimfen yaş geldi ayol gülmekten

İyiyim allaha şükür kuzucummm.. sen nasılsıııın görüşmeyeliii? İkizler iyileşti miii
Ablam rahatsızdı kuzum ikizler iyiydi. Oda iyileşti çok şükür ama bu seferde bençok kötü hasta oldum dün bütün gün uyudum bugün gözümü açabildim daha yeni. Boğazım çok şiş çok acıyo

İyi gidiyo bebeğiiiimmm haftasonu kayınvalidem ve abimiz vardı yanımdaaa Güzel bi haftasonu geçirdimmmm.. Yarında mesai vaaaarrr oooohhhhh

kuzu bn tutamiom kendimi..kendimde dussem gülerim
haha deli :) valla ben korkumdan gulemiyorum bende duserim diye ama zor tutuyorum kendimi haha
ayy en guzeli de o aklina birsuru sey gelmistir not al balim unutma
Kol bacak kırılmadıktan snra çok komiğime gidiyoooo yaaa demetimmm bende çok gülüyormmm.. Kendim düşsem bile oturduğum yerde katıla katıla gülüyoruuuumm
haha denizim cok fenasinizzz

hahaha Allah seni yaa

Ayyy o anı gözümün önüne getrdm de vala bende guluyorum bak su an ayyyy ben karlı memlekette yasamıyrm bende kesın pat duserımmm :))))) Vala ben gulerım hıc tutamam patlatrdm kahkahayııı :) Neyse önemli bişe olmams allahtan bı tarafı kıraydı gorurdun o zaman :))

Yes gitti pek harika zaman gecirmemskte coi sukr gordm ya o yetr kuzm kaynbaba rahatszdi onla ugrastk geldgi zamanlrda

Ayy bnm aklımda ikizler gibi kalmış bbeğimmm.. Çok geçmiş olsuuuunnn ablandan sana mı geçti Bol bol sıcak şeyler iç kuzuu doktora gitmediysen mutlaka dr'a git çnkü o boğaz şişti mi ilaç kullanmadan iyileşemiyo insan

bugun açıköğretim sınavım vardi..ya resmn kaloriferler yanmiyodu,sinav boyunca dondum..hala üşüyorum..

Sorma kuzum ya valla İçiyorum canımm yutkunmaya korkuyom ama İlaçlarım var kuzum içiyorum inşşallah geçer en kısa zamandaa

İyi gidiyo bebeğiiiimmm haftasonu kayınvalidem ve abimiz vardı yanımdaaa Güzel bi haftasonu geçirdimmmm.. Yarında mesai vaaaarrr oooohhhhh
ohh iyi iyi maşallah kuzum ya ben çok yorgun hissediyorum yarın mesai istemiyorum pek vallahi
haha deli :) valla ben korkumdan gulemiyorum bende duserim diye ama zor tutuyorum kendimi haha

ayy en guzeli de o aklina birsuru sey gelmistir not al balim unutma

haha denizim cok fenasinizzz
aman bir yandan da köpürdüm durdum benim ortada daha bir şey yok diyee..

Yes gitti pek harika zaman gecirmemskte coi sukr gordm ya o yetr kuzm kaynbaba rahatszdi onla ugrastk geldgi zamanlrda
aa geçmiş olsun kuzum şuan nasıl babanızz?

inşallah bnde alisirim zamnla :)
alışırsın bebeğim kafanda soru işareti olursa danış bak bizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…