ceyiz islerinden hic anlamıyorum yaarkadaşın çeyizini serdikte kuzu ordaydım bugün
iyiyim hayatım hamdolsun, nasıl gidiyor bebeğim?
hoşbuldukk, muazzammmm.. çok zahmetli tabi ama muazzam bir duyguydu ya kendi işimmiş gibi sevinçliyim şuan inanır mısın? bir o kadar da kuzum eksiklerim olduğunu farkettim hahaha o da işin kötü yanı.. ama çok güzel duygular yaa kim bilir kendi evim olsa ne halde olurum kesin uçarım
Yok kııııız bişi olmadı allahtaaaannnn.. Bende sesli güldüm valla kuzuayy kuzuu sesli güldüm sen anlatincca yaaabisi olmamistr ins
alışıyor kuzum ben de anlamam diyordum hatta hala çok fazla anladığımı söyleyemem ama ilk halime göre ilerleme varceyiz islerinden hic anlamıyorum ya
Ablam rahatsızdı kuzum ikizler iyiydi. Oda iyileşti çok şükür ama bu seferde bençok kötü hasta oldum dün bütün gün uyudum bugün gözümü açabildim daha yeni. Boğazım çok şiş çok acıyoİyiyim allaha şükür kuzucummm.. sen nasılsıııın görüşmeyeliii? İkizler iyileşti miii
İyi gidiyo bebeğiiiimmm haftasonu kayınvalidem ve abimiz vardı yanımdaaaarkadaşın çeyizini serdikte kuzu ordaydım bugün
hoşbuldukk, muazzammmm.. çok zahmetli tabi ama muazzam bir duyguydu ya kendi işimmiş gibi sevinçliyim şuan inanır mısın? bir o kadar da kuzum eksiklerim olduğunu farkettim hahaha o da işin kötü yanı.. ama çok güzel duygular yaa kim bilir kendi evim olsa ne halde olurum kesin uçarım
haha deli :) valla ben korkumdan gulemiyorum bende duserim diye ama zor tutuyorum kendimi hahakuzu bn tutamiom kendimi..kendimde dussem gülerim
ayy en guzeli de o aklina birsuru sey gelmistir not al balim unutmaarkadaşın çeyizini serdikte kuzu ordaydım bugün
haha denizim cok fenasinizzzKol bacak kırılmadıktan snra çok komiğime gidiyoooo yaaa demetimmm bende çok gülüyormmm.. Kendim düşsem bile oturduğum yerde katıla katıla gülüyoruuuumm
hahahaYok kııııız bişi olmadı allahtaaaannnn.. Bende sesli güldüm valla kuzuHatta orda bile dayanamadım kafamı başka yerlere çevirip güldüm Ben 2adım önde gidiyodum ondan.. allahıııım bi döndümmm yerde yatıyo 2.80 Gözlerimfen yaş geldi ayol gülmekten
annm düştü bikere bir hafta güldümhaha deli :) valla ben korkumdan gulemiyorum bende duserim diye ama zor tutuyorum kendimi haha
ayy en guzeli de o aklina birsuru sey gelmistir not al balim unutma
haha denizim cok fenasinizzz
Kuşum beniiiiimmmBenim sevdicekte acemilikten snra hasta olmuştu sürekli öksürüyoduuuu.. Bi kaç hafta geçmedi bebeğim öksürüğü İnş iileşir sevdiceğin hemencik.. Allah kavuştursun diyim ozmn
Benim güzel geçti bebeğimmm.. Cuma günü akşamüzeri geldiler işte ben karşıladım onları.. Eve gelip hoş beşten snra yemekleri koydum.. Hihihihihih bayıldılar yemeklerimeCtesi full evdeydik hava buzz gibiydi zaten yerler buzlu düşeriz şaşarız diye çıkmadık.. Bugün allahtan bahar gibiydi çarşıya gezmeye çıkarttım onları.. Gezdik tozduk tam gara gidiceğimiz zmn kayınvalide bi kaydı düştüüüü Ayyy tövbelerim olsn gülüceğim geldiiii bi yandan kadıncağıza üzüldümmm 2.80 yattı yere valla Düşenede çok gülerim ben allahııııım içimde patladı kahkahalar ayol Tövbe estağfîrullah yareppim şimdi kendi kendime gülüyommm o anı hatırladımmm
Yes gitti pek harika zaman gecirmemskte coi sukr gordm ya o yetr kuzm kaynbaba rahatszdi onla ugrastk geldgi zamanlrdaaa süperrr hayatım gitti mi şimdi?? gittiyse Allah kavuştursun eminim harika zamanlar geçirmişsinizdiiir
amiiinn inşallah teşekkür ederiz kuzumm, öyle mi dersin ya ayrı ayrı mı göndersem ben de 3ünü 1 arada mı çıkarsam hiç bilemiyorum yahu 3ünü 1 arada gönderirsem eğer zaten dolu dolu bir koli olur her telden şeyler çıkar içinden
aynen öyle hayatıımm
inşallah bnde alisirim zamnla :)alışıyor kuzum ben de anlamam diyordum hatta hala çok fazla anladığımı söyleyemem ama ilk halime göre ilerleme var
Ayy bnm aklımda ikizler gibi kalmış bbeğimmm.. Çok geçmiş olsuuuunnn ablandan sana mı geçtiAblam rahatsızdı kuzum ikizler iyiydi. Oda iyileşti çok şükür ama bu seferde bençok kötü hasta oldum dün bütün gün uyudum bugün gözümü açabildim daha yeni. Boğazım çok şiş çok acıyo
Nasıl geçti canım. aöf lise bu hafta sonuydu sanırım demi kuzubugun açıköğretim sınavım vardi..ya resmn kaloriferler yanmiyodu,sinav boyunca dondum..hala üşüyorum..
Demetiiiiimhosgeldin canimm :) iyiyim cok sukur sen nasilsin? nasildi bakalim anlat
oyle denizimm aminn cumlemizin insallah
Sorma kuzum ya vallaAyy bnm aklımda ikizler gibi kalmış bbeğimmm.. Çok geçmiş olsuuuunnn ablandan sana mı geçtiBol bol sıcak şeyler iç kuzuu doktora gitmediysen mutlaka dr'a git çnkü o boğaz şişti mi ilaç kullanmadan iyileşemiyo insan
Ee kadini kaldrmamissn zahir dustm demiste kaldirsin die.d.dHemde ne düşmek bebeğiiiimmmBi anda arkamı bi döndüm benim kayınvalide kaldırımda yatıyo Ben düştüüüüm diyooo bideeee Kıyamam yaa
lise degil.balim universite bnmki.kuzuu zordu ya ing de zorlandim,gerci calismamistim hicNasıl geçti canım. aöf lise bu hafta sonuydu sanırım demi kuzu
ohh iyi iyi maşallah kuzumİyi gidiyo bebeğiiiimmm haftasonu kayınvalidem ve abimiz vardı yanımdaaaGüzel bi haftasonu geçirdimmmm.. Yarında mesai vaaaarrr oooohhhhh
aman bir yandan da köpürdüm durdum benim ortada daha bir şey yok diyee..haha deli :) valla ben korkumdan gulemiyorum bende duserim diye ama zor tutuyorum kendimi haha
ayy en guzeli de o aklina birsuru sey gelmistir not al balim unutma
haha denizim cok fenasinizzz
aa geçmiş olsun kuzum şuan nasıl babanızz?Yes gitti pek harika zaman gecirmemskte coi sukr gordm ya o yetr kuzm kaynbaba rahatszdi onla ugrastk geldgi zamanlrda
alışırsın bebeğim kafanda soru işareti olursa danış bak bizlere :)inşallah bnde alisirim zamnla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?