2014 Yarenleri! :)

Güzelimmmmmm iyi akşamlarrrrr

ayyy sorma kuusmm sormaaa erdiye dedim az once yazmis ki valla beni sarmadi o heycan daha sanki burdan hic cikamicakmis gibiyim kubran olurum ben ona yaaa

anlaticam denizimmmmm ama bazi yerleri pat diye atlarim hee hahah ayip ayipp

Törenden sonra evci iznine çıkarırken ceyhun da böyle söylemişti.. Kapıdan çıkmadan inanmadım burdan çıkabilceğime demişti kıyamam ya Ama seni görünce hepsini unutacakkkk

Ay yesin kz yazk hepsi yesin yollarm cikolata badem hersy yollarm ac kalmasn hcbiri:)

Ben seni çok özledim denizimm nasıl geçti haftasonu çok şükür iyiyim sen nasılsın fıstığımmmm
Bende seni öok özledimmm kuşummmm İyiyim çoook şüküüürrr fıstığımmmm güzel geçti haftasonuuum.. Becerikli gelin olarakkktan ağır misafirleri başarıyla ağırladımmm ve uğurladımmmm Tam gider ayak kayınvalideciğim kayıp düştü bebeğiiiiimmm ahahahaha güzel bi anı kaldı öyle Çok komikti ama yaa Neyseki bişi olmadııı.. Senin nasıl geçti hftasonun güzel kıızzz

Kuzum saoll az bıse yapıom ıste gel de yedirem sana :)

Törenden sonra evci iznine çıkarırken ceyhun da böyle söylemişti.. Kapıdan çıkmadan inanmadım burdan çıkabilceğime demişti kıyamam ya Ama seni görünce hepsini unutacakkkk
ayy canim insalllahhhh
Kız benmkıde askerlıgı ıstanbulda smdı senınkı askerlıgı nerde yapıodu
aa iyiymis kiz rahattir o orda kuzum :) benimki sakarya da suan yavrum

Yeşimimmmmmmm

Özelden yazışalım öyleyse bebikîmmmmm Ben senin adına mutlu oluruuuum kuzuşun ne üzülmesiii..

gıcııkkkkkk Küstüm işte sana

Hıhhhh sen nıye ınstagram acmıonkı kızaaam ya bak sor FusRam na ne guzel mamalar yapıom bıde ceyız sayfam var tabisi o ayrı sen mahrum kalıyoooon işte hıh :))

ama bende seni özleedimm

ayyy sorma kuusmm sormaaa erdiye dedim az once yazmis ki valla beni sarmadi o heycan daha sanki burdan hic cikamicakmis gibiyim kubran olurum ben ona yaaa

anlaticam denizimmmmm ama bazi yerleri pat diye atlarim hee hahah ayip ayipp
Ahahahahaha tamam tanamm kııız o kdr ince detay sizin özeliniiizzz Tööööövbe estağfirullaaah Ayıp ayıp
benn geldimmm sarılarımmm sıkıı sıkıı
Tinki vinkiiiii, dipsiiiii, lalaaaa, pooooo Teletabiiiiiiiissss Çocukkene ammada izlerdim kızzz.. Hoşgeldin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…