afiyet olsuın hepsine
Yeşimmmmimmmcimm
Merhabaaa canım :) instgramda seni takip ediyorum valla becerikli hatunsun he :)
Kaçak gelin nerelerdesin yahu özlettin kendini :) Nasıslın balım:)
ben hiç yicek yollamadım da ballım annesi dolma börek falan yollamış ikram etmiş arkadaşlarına göz hakkı :) komutan yimesi için izin alması gerek senin sevdicekten :)
korkmaa kuzu 1haftaya herşey bitiyor veee rahat ediyorsun bebekim :) kendini motive et git :)
Güzelimmmmmm iyi akşamlarrrrr
ayyy sorma kuusmm sormaaaerdiye dedim az once yazmis ki valla beni sarmadi o heycan daha sanki burdan hic cikamicakmis gibiyim kubran olurum ben ona yaaa
anlaticam denizimmmmmama bazi yerleri pat diye atlarim hee hahah ayip ayipp
benn geldimmm sarılarımmm sıkıı sıkıı
Ay yesin kz yazk hepsi yesin yollarm cikolata badem hersy yollarm ac kalmasn hcbiri:)afiyet olsuın hepsine
Yeşimmmmimmmcimm
Merhabaaa canım :) instgramda seni takip ediyorum valla becerikli hatunsun he :)
ben hiç yicek yollamadım da ballım annesi dolma börek falan yollamış ikram etmiş arkadaşlarına göz hakkı :) komutan yimesi için izin alması gerek senin sevdicekten :)
korkmaa kuzu 1haftaya herşey bitiyor veee rahat ediyorsun bebekim :) kendini motive et git :)
iyi akşamlar sarı şeker :)
merhaba canımm benimMerhabaaa :) hoşgeldin canım :)
Gell canom sarilalm kz hos geldn.dbenn geldimmm sarılarımmm sıkıı sıkıı
beylikdüzüne kuzuum
hosgeldin canim nasilsin?
evet canim oda istanbulda yasiyoistanbula o benden 2 gun once kavusacakk tuh :)
Bende seni öok özledimmm kuşummmmBen seni çok özledim denizimm nasıl geçti haftasonuçok şükür iyiyim sen nasılsın fıstığımmmm
afiyet olsuın hepsine
Yeşimmmmimmmcimm
Uzanms tv seyredyrm ulan istnbulu kuzum sen:)Canuuummm napisinnnn
ayy canim insalllahhhhTörenden sonra evci iznine çıkarırken ceyhun da böyle söylemişti.. Kapıdan çıkmadan inanmadım burdan çıkabilceğime demişti kıyamam yaAma seni görünce hepsini unutacakkkk
aa iyiymis kiz rahattir o orda kuzum :) benimki sakarya da suan yavrumKız benmkıde askerlıgı ıstanbulda smdı senınkı askerlıgı nerde yapıodu
Yeşimimmmmmmm
Özelden yazışalım öyleyse bebikîmmmmmBen senin adına mutlu oluruuuum kuzuşun ne üzülmesiii..
gıcııkkkkkkKüstüm işte sana
Aynen kuzumm bende paramparçayı izliyorummmUzanms tv seyredyrm ulan istnbulu kuzum sen:)
ayy canim insalllahhhh
aa iyiymis kiz rahattir o orda kuzum :) benimki sakarya da suan yavrum
ama bende seni özleedimmBende seni öok özledimmm kuşummmmİyiyim çoook şüküüürrr fıstığımmmm güzel geçti haftasonuuum.. Becerikli gelin olarakkktan ağır misafirleri başarıyla ağırladımmm ve uğurladımmmm Tam gider ayak kayınvalideciğim kayıp düştü bebeğiiiiimmm ahahahaha güzel bi anı kaldı öyle Çok komikti ama yaa Neyseki bişi olmadııı.. Senin nasıl geçti hftasonun güzel kıızzz
Ahahahahaha tamam tanamm kııız o kdr ince detay sizin özeliniiizzzayyy sorma kuusmm sormaaaerdiye dedim az once yazmis ki valla beni sarmadi o heycan daha sanki burdan hic cikamicakmis gibiyim kubran olurum ben ona yaaa
anlaticam denizimmmmmama bazi yerleri pat diye atlarim hee hahah ayip ayipp
Tinki vinkiiiii, dipsiiiii, lalaaaa, pooooobenn geldimmm sarılarımmm sıkıı sıkıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?