2014 Yarenleri! :)

Ohhhh helal olsun enişte beye maşallaah :)) ama gelicek kuşum kötü düşünme ben ağrı kesici içemiyorum akışı azaltıyo onun için şerbet :)
Yessss kötü düşünmek yooookkk beybiiii Akışı azaltıyo derken bebeğimmm? Kanamanı mı diyosun?
Ay kuzu hala gecmedi yaa yutkunurken flan canim acio gece ozelliklede cok rahatsiz edio off herseyide yaptimm Sana noldu yavrummm neden heryerin agriyoo kiz iyice curuk elma olduk hee
20lik dişim ağrıyo bebeğim o hem boğazıma vurdu hemde başıma Regl oldum oyüzdende karnım ağrıyoo.. Çürük elma olduk valla yaa bebeğim sen olmazsa yeniden başka bi doktora git yaa.. Bnm geçen kış olmuştu öyle faranjit olmuşum doktora gittim verdiği ilaçları kullanmaya başladım.. Ama görmen lazımm yaa iyileşixeğime her geçen gün dahada kötüleşmeye başladım.. Nefes alırken bile acıyodu boğazım yaa İlaçlar bitti 1haftada ben hala iyileşemedim en sonunda başka bi doktora gittim dedim ben 1haftadır ölüyorum Antibiyotik verdi 2nci doktor başka bişiler daha verdi.. Ertesi gün iyi oldum resmen yaa.. Bi daha da o ilk gittiğim dr'a gitmedim, gitmemdee..

Aynenn kuzum yanlış yere yazmışın çıkmıyooo burda bişi:)
Yaa mart sonunda gelecek yani 5 ay olmuş olacak aboooo Nasıl çarşıdan çarşıya nerde yapıyorki askerliğini

Yok kuzu Nisanda gelecek ay olacak canlı canlı görmeyeli((( özledimmm ben sevdiğimiii Kütahyada askerim tel kullanmıyor ondan anca ankesörlüde konuşuyız

aaaa nasıl yani kuzu ama 45 iş saatini tamamladın mı çalışmaman gerek ben evdeyim balımm ama sen yoksunn

bugün daha konuşamadık bakalım bebeğim ararım birazdannn siz nasılsınızzz nasıl gidiyorr?
tamam kuzumm :) iyiyiz cok sukur yavrum valla erdinin su askerde ilk defa yuzunun bu kadar guldugunu gordum insallah askerden sonra da boyle olur diye dua ediyorum bende kuzum :)

Anladım Canım. Benim nisanda beş ay olacak uff beş ay ne demek yaa. Sevdicek telefon kullanıyor benim yaa. Ama ben anlamadim sabah açtı 9bucukta 3e kadar falan açıktı en son 10bucukta mesaj attı telefon kpandi Bende sinir oldum o kadar saat açık kaldı hihh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…