kızçelerrrrrr duyunnn biziiii ahaliii whtspp grubu istiyokkk biz
Benim askerim kütahyada canım 96 gün kaldıı şükürler olsn:)
Senin askerin nerede :) şafak kaç:)
Benim askerim kıbrısta canım daha 2 ay oldu gideli şafak karanlık...
2014 Yarenleri whatsapp grubu istiyoruz biz duyuyor musunuz kızçeler bu soruna bir çözüm bulalım hep bi elden sizcede mantıklı değil mii???
aboo çok olmuş canımbende en son yanına gittim Ekimde ozamandır ancaaa çarşıdan çarşıya görüşüyoruz sevdicekle zoordurrrr offf libodolar tavannn haydee
bizim gönüllerimiz bir tatlım ya ben büyük bir istekle özelden yazıyorum numaramı sana canım :)Biz onu dün @kamuhe bbeğimle knştk bu konuyu whatsap grubu diye bgn size sorucaktkk :) akşam herkes gelsin madem tkrr xanlandırallım :) verin bana numalarnzı özelden msjla bem kurayım yavaştan :)
Tmm canm :) buarada tanışmadk biz snle glb :)bizim gönüllerimiz bir tatlım ya ben büyük bir istekle özelden yazıyorum numaramı sana canım :)
tanışmadık canım ismim meltem edirneden katılıyorumTmm canm :) buarada tanışmadk biz snle glb :)
Ben de duha, bursadayım erzurumda okuyorm :) uzun dönem misinz ?tanışmadık canım ismim meltem edirneden katılıyorumhihhii
evet canım uzun dönem kıbrısta sevdiceğim gönül bağımm.. gideli 2 ay oldu 305 günümüz var dahaBen de duha, bursadayım erzurumda okuyorm :) uzun dönem misinz ?
Biz de uzun dönemiz kayseri de askerim benim de şafak 290larda saymıyorm :)evet canım uzun dönem kıbrısta sevdiceğim gönül bağımm.. gideli 2 ay oldu 305 günümüz var dahasiz??
kızçelerrrrrr duyunnn biziiii ahaliii whtspp grubu istiyokkk biz
Benim askerim kütahyada canım 96 gün kaldıı şükürler olsn:)
Senin askerin nerede :) şafak kaç:)
yok kuzuuu sokmadı askerliği uzamasın diyeesinir oluyorummm ama
Evett kuzu vardiyalı çalışıyorum ama bennncumartesi işe gelicem pffff
Özel bir şirkette mikrobiyoloji labındayımmikrop salarım her yereee
bende merak ettim valla ne iş olduğunu canım :)
aramız çok yakınmış tatlım benimle yakın olanları duyunca böylee seviniyorum işte bu süreçte dert ortağım olacağı için :)Biz de uzun dönemiz kayseri de askerim benim de şafak 290larda saymıyorm :)
Varız canm burda son 2014 yarenleri olrk 6 kişi falanız :) diğerleri üst dönemimiz :):):)aramız çok yakınmış tatlım benimle yakın olanları duyunca böylee seviniyorum işte bu süreçte dert ortağım olacağı için :)
tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma
Varız canm burda son 2014 yarenleri olrk 6 kişi falanız :) diğerleri üst dönemimiz :):):)
tanıştık canım 1 ay kadar önce ama ben arayı açtığım için tabiki kızmıyorum sana :)
sende yanlıs hatırlamıyosam corludaydın canım :) kullanmak zor gelıyo işin özüama sen edirnedeymişsin ben seni nasıl unuturummmkusuruma bakma şekerimm
hem sen niye arayı açtın bakıyımm
KIZLAAAARRR KIZLAAAAARRRRR :) WHATSAPPTAN GRUP KURALIM DİYORUZZZZ. Biz dün damloşla konuştuk bgn size söylicektiiik ki Meltem erken davrandı fikri attı ortaya ne dersiniiizzz :) grupta biz bize takılırızzz rahat rahatt oh miiss :) AKŞAM BANA NUMARALARINIZI BANA ÖZEL MSJ ATIN HEMEN GRUBUMUZU KURALIMMM
Bekliyrum kuşum :)ben atıyorum şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?