2014 Yarenleri! :)

aboo çok olmuş canım bende en son yanına gittim Ekimde ozamandır ancaaa çarşıdan çarşıya görüşüyoruz sevdicekle zoordurrrr offf libodolar tavannn haydee

Yaa mart sonunda gelecek yani 5 ay olmuş olacak aboooo Nasıl çarşıdan çarşıya nerde yapıyorki askerliğini

Biz onu dün @kamuhe bbeğimle knştk bu konuyu whatsap grubu diye bgn size sorucaktkk :) akşam herkes gelsin madem tkrr xanlandırallım :) verin bana numalarnzı özelden msjla bem kurayım yavaştan :)

Biz onu dün @kamuhe bbeğimle knştk bu konuyu whatsap grubu diye bgn size sorucaktkk :) akşam herkes gelsin madem tkrr xanlandırallım :) verin bana numalarnzı özelden msjla bem kurayım yavaştan :)
bizim gönüllerimiz bir tatlım ya ben büyük bir istekle özelden yazıyorum numaramı sana canım :)

ben de cumartesi çalışıyorum hihihi amaaan tatlımm yapma öyle şeylerrrr mikrop istemiyoozz iyi çalışmalar şekerimm çok çok öptüm seniii eve geçince de devammm bekliyorum bak

bende merak ettim valla ne iş olduğunu canım :)

tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma

tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma [/QUOTE]

tanıştık canım 1 ay kadar önce ama ben arayı açtığım için tabiki kızmıyorum sana :)

aramız çok yakınmış tatlım benimle yakın olanları duyunca böylee seviniyorum işte bu süreçte dert ortağım olacağı için :)
Varız canm burda son 2014 yarenleri olrk 6 kişi falanız :) diğerleri üst dönemimiz :):):)

tatlımmm hoşgeldinn biz seninle tanışmadık dimi, ben yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma

tanıştık canım 1 ay kadar önce ama ben arayı açtığım için tabiki kızmıyorum sana :)[/QUOTE]

ama sen edirnedeymişsin ben seni nasıl unuturummm kusuruma bakma şekerimm
hem sen niye arayı açtın bakıyımm

Varız canm burda son 2014 yarenleri olrk 6 kişi falanız :) diğerleri üst dönemimiz :):):)
tanıştık canım 1 ay kadar önce ama ben arayı açtığım için tabiki kızmıyorum sana :)

hem sen niye arayı açtın bakıyımm [/QUOTE]
sende yanlıs hatırlamıyosam corludaydın canım :) kullanmak zor gelıyo işin özü devaölı yenile yap skılıyorum biz whatsapp grubu kurduk duha ile sohbet ediyoruz orda sen niye gelmiyosun bakiimm

hem sen niye arayı açtın bakıyımm
sende yanlıs hatırlamıyosam corludaydın canım :) kullanmak zor gelıyo işin özü devaölı yenile yap skılıyorum biz whatsapp grubu kurduk duha ile sohbet ediyoruz orda sen niye gelmiyosun bakiimm [/QUOTE]

evet fıstığımm çorludayım.. tembellik yapmaa buralara da uğra aa ne ara kurdunuz whatsapp falan yaaa bi tek benim mi haberim yokkk

KIZLAAAARRR KIZLAAAAARRRRR :) WHATSAPPTAN GRUP KURALIM DİYORUZZZZ. Biz dün damloşla konuştuk bgn size söylicektiiik ki Meltem erken davrandı fikri attı ortaya ne dersiniiizzz :) grupta biz bize takılırızzz rahat rahatt oh miiss :) AKŞAM BANA NUMARALARINIZI BANA ÖZEL MSJ ATIN HEMEN GRUBUMUZU KURALIMMM

ben atıyorum şimdiii

Kızlar merhabalar.. Az önce okudum yazdıklarınızı.. Ben whatsapptan grup kurma taraftarı değilim açıkçası.. Burayı gerçekten sevdim Konuşma konusunda bi sıkıtıda yaşamıyorum.. Oyüzden sizin kararlarınıza saygı duyarım tabikii ama ben kadınlar kulübünün 2014yareni olarak kalıcam Öpüldünüz fıstıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…