2014 Yarenleri! :)

Bencede yolla tabiki de bebeşim moral olur en başta demiştim zaten :) kuzum şuan üzme kendini geleceğe güne odaklan :)

Hehehehe bence eklerken bi kere daha düşünsün sabah ben dayagi yiodum senden

Yavrum yapma beaa beni görende eli maşalı sanacak napiiim burada herkesi nick ile tanıyom yoksa herkesi seviyorm :))

sağol canım hep dua ediyorum bugün konuştuk ve ikna edemedim gelmemeye sensiz daha fazla dayanamam gelmem lazım dedi gel dedim artık Allah a emanet edicem yapacak birşey yok

Kuzum bunalmış demekki orada çok üsteleme bırak gelsin Allah askerini korusun:) dua et bol bol :)

hahaha bebegiiiim.. bıktım yahu kısa uzun diye konusmaktan bitse artık su askerlik büütün terimleri unutmak istiyorum
Aynen bebeğiiiimmmm.. Bazen şu askerlik sisteminiinnn taaaa ağzına yüzüne sövesim geliyo ama yapçek bişi yok yok uzundönemdide kısa dönemdide.. Sende ersin bizde eriz bilader bu neyin tafrası yaaaa
1 hafta kuşum, aa süper çok mantıklı ben de katılırım vallahi, mickeyle konuşuyoruz var onun numarası bende, gelsene kız cebe sende
Böyle iyi bebeğim bnm bi rahatsizlığım yok.. Şu smile'liler için bile kalırım kadınlar kulübünde

Ya bu çocuk beni her şeyden sogutuyor bazen. Aradı smsleri bitirmiş saçma sapan trip atıyor üstelik bana. Ben her şeye ragmen yilmiyorum ama yoruldum cidden

hahaha öyle vallahiii artık umursamıyorum şurda iki ay kalmış tırı vırı bende spora basladım evde göbek sallıyorum cok kilo vermstm gecen yıl oryantelle yaza icicik olmam lazım kıss

hahaha öyle vallahiii artık umursamıyorum şurda iki ay kalmış tırı vırı bende spora basladım evde göbek sallıyorum cok kilo vermstm gecen yıl oryantelle yaza icicik olmam lazım kıss
Eeee yaza nişan var kısııııııımmm tabii incicikkk taşşş gibi hatun olman lazıoıııım Oryantalle mi verdin kiloları fıstıkkk Söyle bakiyim sırrını benaaaa..

Enem bizim 9buçuk ay varda tırı vırı be yavruuuu Öylede geçiyo böylede geçiyo Sallaaaaaaaa Sallada fzla kilolarımız gitsin ayoooool

bebeğim rahatsızlıktan değil kiii, orası öyle bebeğim vallahi yaşasın smileyler

Huhuuhuuu günde 15 dk çalışma ve fit bir vücut Bombanız geldiii kızlarrrr
Bomba bomba nokta kommm Hoşgeldin bebeğimmmm.. Bu akşam topik çok sakin kimsecikler yok.. Bende diğer topiklerde dolanıyorum azıcık.. Şu bdv varya bebeğimmm ne hayatlar var beee.. Kıymetini anlayıp bi kere daha şükrettim yaavv

Bizim olduğumuz bir yer sakin olabilir miiii hadiii oturmaaaa mı geldikkk
Ben de bazen bdv ye bakıyorum şekerimmm çok şükür halimize haklısın fıstığımm

sırrı şu hergun bi saat acıcaksın dabruka solo kıvırtıcaksın sucuk gibi olana kadar sonra cumburlop duşaaaa.. tabi yemene de dikakt etcenn ekmek kullanmıyodum ben gnde 2.5 lt su içiyordum bir ayda 10 kilo vermişti m ama aldım bi bucuk senede hızlı verdiğim içiin. şimdi zorlamıyorum kendimi pek abur cuburu kessen saaat 7 den sonra bişey yemesen yine verirsin ağır ağır saglam saglam amann be 9 bucuk ay ne kii gelir geçer fıstıgım burda vakit cabuk geciyo

Sus leeeennnnn uzun dönemiz biiizzz.. Yaramıza tuz basma, kafamızı bozmaaa.. Vurucam kellene kellene Amaaaan öyle veya böyle geçiyo beee Ben sevdim bu askerlik işini Onu özlemekte güzellllll çnküüüü

Sizde mi uzundu kız dogruuu .. Bekleyın leyn ısınızın adı nee :))))) Vala bende henuz anlamadm ya daha özlemde olmadı cunku geldi :)) Bugun aradı konusacak halı yok sıkılıoms bı ıs yokmus sevmemıs orayı vala bılemıyrm alıssaydı bı

Tamamdır nidakuşummmm hem eğlencelide bu yöntem.. ben çok severim kız oynamayıııı, heleki roman havasınaaa allaaaaaaah dayanamammmm Evleeen artıkta oynayayım kız

Kuzuuuuummm öyle yaaa geçiyo bi şekildeee.. Allah sağlık versin yeterkiii gerisi olu gidee

trakyalıyızzz bea roman bizim göbek adımız gökhana diyorum düğünde sırf trakya havası olacak o da karadenizli aşkım diyo ikiye böleriz biraz ordan biraz burdan hahaha

Önlisans mezunlarıda uzun dönem yapıo maalesef bebişkommmm Sistemsel bi saçmalık var yaa.. Okuma yazma bilmeyen adamla 2yıl üniversite okuyan adamı aynı kefeye koyuyoo neyse neyse bu mevzuua girince ben kendimi tutamayarak sistemin ebesine küfür eder bi hale geliyorum oyüzden susayım askerimi bekliyim paşa paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…