Valla bizde üzülecek dünya kadar şey var hangisine üzüleceğimi şaşırdım zaten ben
Gelse acılarımız belki bir nebze diner bilmiyorum karmakarışık haldeyim. Dedim gelsin konuşuruz rahatlarım ama yok ertelendi gene.
Şubatta bir şeyler yollayayım belki moral bulur.
Hehehehe bence eklerken bi kere daha düşünsün sabah ben dayagi yiodum senden
sağol canım hep dua ediyorum bugün konuştuk ve ikna edemedim gelmemeye sensiz daha fazla dayanamam gelmem lazım dedi gel dedim artık Allah a emanet edicem yapacak birşey yok
Aynen bebeğiiiimmmm.. Bazen şu askerlik sisteminiinnn taaaa ağzına yüzüne sövesim geliyo ama yapçek bişi yokhahaha bebegiiiim.. bıktım yahu kısa uzun diye konusmaktan bitse artık su askerlik büütün terimleri unutmak istiyorum
Böyle iyi bebeğim bnm bi rahatsizlığım yok.. Şu smile'liler için bile kalırım kadınlar kulübünde1 hafta kuşum, aa süper çok mantıklı ben de katılırım vallahi, mickeyle konuşuyoruz var onun numarası bende, gelsene kız cebe sende
İyi akşamlarrr canlarımmmm.. Annemle spor yapıp geliyorum hemen :)
Bencede yolla tabiki de bebeşim moral olur en başta demiştim zaten :) kuzum şuan üzme kendini geleceğe güne odaklan :)
Yavrum yapma beaa beni görende eli maşalı sanacaknapiiim burada herkesi nick ile tanıyom yoksa herkesi seviyorm :))
Kuzum bunalmış demekki oradaçok üsteleme bırak gelsin Allah askerini korusun:) dua et bol bol :)
hahaha öyle vallahiii artık umursamıyorum şurda iki ay kalmış tırı vırıAynen bebeğiiiimmmm.. Bazen şu askerlik sisteminiinnn taaaa ağzına yüzüne sövesim geliyo ama yapçek bişi yokyok uzundönemdide kısa dönemdide.. Sende ersin bizde eriz bilader bu neyin tafrası yaaaa
Böyle iyi bebeğim bnm bi rahatsizlığım yok.. Şu smile'liler için bile kalırım kadınlar kulübünde
Eeee yaza nişan var kısııııııımmm tabii incicikkk taşşş gibi hatun olman lazıoıııımhahaha öyle vallahiii artık umursamıyorum şurda iki ay kalmış tırı vırıbende spora basladım evde göbek sallıyorum cok kilo vermstm gecen yıl oryantelle yaza icicik olmam lazım kıss
Haydi yeşoooommm erisin ayva göbüşşşş.. Bombalığına bomba katttt bebişşş
bebeğim rahatsızlıktan değil kiii, orası öyle bebeğim vallahi yaşasın smileylerAynen bebeğiiiimmmm.. Bazen şu askerlik sisteminiinnn taaaa ağzına yüzüne sövesim geliyo ama yapçek bişi yokyok uzundönemdide kısa dönemdide.. Sende ersin bizde eriz bilader bu neyin tafrası yaaaa
Böyle iyi bebeğim bnm bi rahatsizlığım yok.. Şu smile'liler için bile kalırım kadınlar kulübünde
Bomba bomba nokta kommmHuhuuhuuu günde 15 dk çalışma ve fit bir vücutBombanız geldiii kızlarrrr
Gel kız sarılalım bicikbebeğim rahatsızlıktan değil kiii, orası öyle bebeğim vallahi yaşasın smileyler
Bomba bomba nokta kommmHoşgeldin bebeğimmmm.. Bu akşam topik çok sakin kimsecikler yok.. Bende diğer topiklerde dolanıyorum azıcık.. Şu bdv varya bebeğimmm ne hayatlar var beee.. Kıymetini anlayıp bi kere daha şükrettim yaavv
E aydi be kızanımmm ne duruyoz atalım göbecikleriiiiiBizim olduğumuz bir yer sakin olabilir miiii hadiii oturmaaaa mı geldikkk
Ben de bazen bdv ye bakıyorum şekerimmm çok şükür halimize haklısın fıstığımm
sırrı şu hergun bi saat acıcaksın dabruka solo kıvırtıcaksın sucuk gibi olana kadar sonra cumburlop duşaaaa.. tabi yemene de dikakt etcenn ekmek kullanmıyodum ben gnde 2.5 lt su içiyordum bir ayda 10 kilo vermişti m ama aldım bi bucuk senede hızlı verdiğim içiin. şimdi zorlamıyorum kendimi pek abur cuburu kessen saaat 7 den sonra bişey yemesen yine verirsin ağır ağır saglam saglamEeee yaza nişan var kısııııııımmm tabii incicikkk taşşş gibi hatun olman lazıoıııımOryantalle mi verdin kiloları fıstıkkk Söyle bakiyim sırrını benaaaa..
Enem bizim 9buçuk ay varda tırı vırı be yavruuuuÖylede geçiyo böylede geçiyo Sallaaaaaaaa Sallada fzla kilolarımız gitsin ayoooool
valla uzun dönem ama ksıa geçti cok sukur :) her türlü geçiyorr uzun olsaydı da beklerdin :)
Sus leeeennnnn uzun dönemiz biiizzz.. Yaramıza tuz basma, kafamızı bozmaaa.. Vurucam kellene kelleneAmaaaan öyle veya böyle geçiyo beee Ben sevdim bu askerlik işini Onu özlemekte güzellllll çnküüüü
E aydi be kızanımmm ne duruyoz atalım göbecikleriiiii
Tamamdır nidakuşummmm hem eğlencelide bu yöntem.. ben çok severim kız oynamayıııı, heleki roman havasınaaa allaaaaaaah dayanamammmmsırrı şu hergun bi saat acıcaksın dabruka solo kıvırtıcaksın sucuk gibi olana kadar sonra cumburlop duşaaaa.. tabi yemene de dikakt etcenn ekmek kullanmıyodum ben gnde 2.5 lt su içiyordum bir ayda 10 kilo vermişti m ama aldım bi bucuk senede hızlı verdiğim içiin. şimdi zorlamıyorum kendimi pek abur cuburu kessen saaat 7 den sonra bişey yemesen yine verirsin ağır ağır saglam saglamamann be 9 bucuk ay ne kii gelir geçer fıstıgım burda vakit cabuk geciyo
trakyalıyızzz bea roman bizim göbek adımızTamamdır nidakuşummmm hem eğlencelide bu yöntem.. ben çok severim kız oynamayıııı, heleki roman havasınaaa allaaaaaaah dayanamammmmEvleeen artıkta oynayayım kız
Kuzuuuuummm öyle yaaa geçiyo bi şekildeee.. Allah sağlık versin yeterkiii gerisi olu gidee
Önlisans mezunlarıda uzun dönem yapıo maalesef bebişkommmmSizde mi uzundu kız dogruuu .. Bekleyın leyn ısınızın adı nee :))))) Vala bende henuz anlamadm ya daha özlemde olmadı cunku geldi :)) Bugun aradı konusacak halı yok sıkılıoms bı ıs yokmus sevmemıs orayı vala bılemıyrm alıssaydı bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?