2014 Yarenleri! :)

ayyy yakınmıs ya ne guzeeeeeeeel :) otobusle gıt o zaman yakınmıs ne olsa ama ben arabayla gıderdm :)))

ayyy yakınmıs ya ne guzeeeeeeeel :) otobusle gıt o zaman yakınmıs ne olsa ama ben arabayla gıderdm :)))
Kız çağlarto izin vermiyooo kız başıma hiç tanımadığım bi yolda araba arıza yaparsaymışta aklı bende kalırmışta falan filan.. Bende tamam beee kesss didim Tabi içimden
Sorma yaaaa of blmyrm bı sekılde gıderm artk
İstanbuld tandığın birileri varsa onlardan yardımcı olmalarını isteyebilirsin fıstığım var mı öyle eş dost arkadaş gardaş?

olmamı kanka :)))

Ben kaçıyorum fıstıklar azıcık örgü örüp sonrada uykuya geçicemm Öpüyorum çok çok çokkk.. İyi geceleeeer.. Yarın grş inşallah

10 numeeero olur kankaaa.. Aşkitoyu görmek bahane istanbulu gezmek şahaneee olur Ama çaktırmaaa aşkına senin için geldim sevgilim seni çok özledim fln de.. İşi bil işe gitmee beybiii

Ahahahaha dogru vala smdıden dyrm benı Emınonuyle Ikeaya goturun :))) Benımkı hayatta ugrasmaz haklı olarak tabi :) Ay bak aradı trıp yapıo bende snrlendm tabı bse dıyomsn dedı ıyı geceler dedım o da sanada dedı kapattı. Ben normal konstm yok ılle uzatacak uzatsn bakalm :)))

Alışma süreci tripleri mi bebeğim? Ni oldukiiii?

Şu - bişey diyomusun
- iyi geceler
- sanada
Diyaloğu her ilişkinin vazgeçilmez trip atma şekli sanırım Bizde bunu birbirimize kızdığımız zaman yaparız.. Yarına normale döner faıstığımmmmm..

Umuyorum canm :)))) Ya cok basıt ınan gereksz bse alıssa ıyı eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…