Yeşom özelden attım sana bak bakalım olmuş mu kuzucukk..
arabayla 1.30 saate varırsın bebeğimde otobüsle 2.30 saat.. Denizlden sabah 8de varmış burdurdanda akşam 5.30ta.. Onun zaten 10 gibi başlıyomuş izni.. Otogara beni karşılamaya gelir artıkkk sılovmoşın sarılıp nostalji yaparızİyi gelicek bebeğim yaaa 1 saat görsem bile bana yeter
Buarada istanbul olsa bende tırsardım gidemezdim heralde begeğim yaaBüyük şehir tek başıma beni yutarmış gibi geliyo
Kız çağlarto izin vermiyooo kız başıma hiç tanımadığım bi yolda araba arıza yaparsaymışta aklı bende kalırmışta falan filan.. Bende tamam beee kesss didimayyy yakınmıs ya ne guzeeeeeeeel :) otobusle gıt o zaman yakınmıs ne olsa ama ben arabayla gıderdm :)))
İstanbuld tandığın birileri varsa onlardan yardımcı olmalarını isteyebilirsin fıstığım var mı öyle eş dost arkadaş gardaş?Sorma yaaaa of blmyrm bı sekılde gıderm artk
Kız korkma çık git nolcak sanki :) en kötü tlfnunu navigasyonunu kullanırsın ya da polis beylere sorarsın :)Sorma yaaaa of blmyrm bı sekılde gıderm artk
CınıııımmmmKuzum hangisi Tripli değil be canm Sıkma kendiniyılma tabikisi tatlım seni yıldırmak için yapıyor gibime geldi bana
Kız korkma çık git nolcak sanki :) en kötü tlfnunu navigasyonunu kullanırsın ya da polis beylere sorarsın :)
Cesur kız duhaaaKız korkma çık git nolcak sanki :) en kötü tlfnunu navigasyonunu kullanırsın ya da polis beylere sorarsın :)
Kız çağlarto izin vermiyooo kız başıma hiç tanımadığım bi yolda araba arıza yaparsaymışta aklı bende kalırmışta falan filan.. Bende tamam beee kesss didimTabi içimden
İstanbuld tandığın birileri varsa onlardan yardımcı olmalarını isteyebilirsin fıstığım var mı öyle eş dost arkadaş gardaş?
Korkma kuzuşşş korkma :) oohh hamarat kızçee :) kolay gelsin bebeğim :*:*Cesur kız duhaaaİstanbul beni çok korkutuyooooo
10 numeeero olur kankaaa.. Aşkitoyu görmek bahane istanbulu gezmek şahaneee olurolmamı kanka :)))
Korkma kuzuşşş korkma :) oohh hamarat kızçee :) kolay gelsin bebeğim :*:*
10 numeeero olur kankaaa.. Aşkitoyu görmek bahane istanbulu gezmek şahaneee olurAma çaktırmaaa aşkına senin için geldim sevgilim seni çok özledim fln de.. İşi bil işe gitmee beybiii
Ben kaçıyorum fıstıklar azıcık örgü örüp sonrada uykuya geçicemmÖpüyorum çok çok çokkk.. İyi geceleeeer.. Yarın grş inşallah
Alışma süreci tripleri mi bebeğim? Ni oldukiiii?Ahahahaha dogru vala smdıden dyrm benı Emınonuyle Ikeaya goturun :))) Benımkı hayatta ugrasmaz haklı olarak tabi :) Ay bak aradı trıp yapıo bende snrlendm tabı bse dıyomsn dedı ıyı geceler dedım o da sanada dedı kapattı. Ben normal konstm yok ılle uzatacak uzatsn bakalm :)))
Alışma süreci tripleri mi bebeğim? Ni oldukiiii?
Şu - bişey diyomusun
- iyi geceler
- sanada
Diyaloğu her ilişkinin vazgeçilmez trip atma şekli sanırımBizde bunu birbirimize kızdığımız zaman yaparız.. Yarına normale döner faıstığımmmmm..
Napalım kuzum şafak sayıyoruz :) sen napıyosuniyi geceler canlarim napiyosunuz
aynen bende kusum :) sacimi kurutuyodum bi bakayim dedim bizim bildircinlar napiyo :)Napalım kuzum şafak sayıyoruz :) sen napıyosun
İyi yapmışsın bebiş :) askerin nasıl aranız nasıl :)aynen bende kusum :) sacimi kurutuyodum bi bakayim dedim bizim bildircinlar napiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?