- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
O alışma aşaması çok sıkıntılı oluyo bebeğim yaa.. Yani bizim öyle olmuştu.. Alaşehirdeykende burdura geçtiğindede ilk 1 hafta ağlayarak sürekli sıkıldığını söyleyerek geçtiSizde mi uzundu kız dogruuu .. Bekleyın leyn ısınızın adı nee :))))) Vala bende henuz anlamadm ya daha özlemde olmadı cunku geldi :)) Bugun aradı konusacak halı yok sıkılıoms bı ıs yokmus sevmemıs orayı vala bılemıyrm alıssaydı bı
Kız bn trakyalı diilim ama bende çağlartoya diyorum aşkım düğünümüzde full roman havası çalsın diyetrakyalıyızzz bea roman bizim göbek adımızgökhana diyorum düğünde sırf trakya havası olacak o da karadenizli aşkım diyo ikiye böleriz biraz ordan biraz burdan hahaha
En kötü günümüz böyle olsun be yavruukuşşşşşYandan yandan ohhh ohhh
O alışma aşaması çok sıkıntılı oluyo bebeğim yaa.. Yani bizim öyle olmuştu.. Alaşehirdeykende burdura geçtiğindede ilk 1 hafta ağlayarak sürekli sıkıldığını söyleyerek geçtiBende ona destek olabilmek için geçicek aşkım bak bi gün daha bitti bi gün daha yaklaştık birbirimize diye diye bi hal olmuştum Çok şükür atlattık o zamanlaı.. İnş sizde atlatırsınız fıstık.. Snide strese sokuyodur çnkü
Çarşı izinleri kafalarını dağıtır bebeğim iyi gelirrEvet canım sıkıldı bıraz benmde umarım su carsı ıznı olsun da bıraz kendıne gelır:)
Kuşuuuuuummm hoşgeldiiinnnnnbeeennn geldiimmm açılıınnn
Çarşı izinleri kafalarını dağıtır bebeğim iyi gelirrBizim bide ilk 1ay hiç çarşı olmadı ilk defa geçen hfta çıktı çarşıya.. İyi geldi kuzuma.. Sizin nasıl olucakmış bebeğim belli miş mi çarşı izninin ne zmn olucağı?
iyiyim kuzum çokşükürrKuşuuuuuummm hoşgeldiiinnnnnNasılsııııın? Nasıl olduuuuun güzel kız?
Bilmiyorumki fıstığımmm sanırım kayıt işlemleriyle ilgili bişilermiş tam anlamadım bende.. 2 haftada 1olucakmış her hafta olmuycakmış çarşı izinleri.. Haftaya var bi daha işte.. Sanırım hftaya gidicem yanınavala tatlm bu hafta carsı yok dedı belge mı ne gıdecekms haftaya olacakmıs carsı . orda neden olmamıs kıı
Beybimmmmmmmm başakkkııımmmmmmmmm hoşgeldiiinnniyi akşamlar fistiklar :)
İyiyim bende hamdolsun rabbime fıstığıımmmm.. Tilivisyon isliyoorumiyiyim kuzum çokşükürrSen nasılsın görüşmeyeli
Bilmiyorumki fıstığımmm sanırım kayıt işlemleriyle ilgili bişilermiş tam anlamadım bende.. 2 haftada 1olucakmış her hafta olmuycakmış çarşı izinleri.. Haftaya var bi daha işte.. Sanırım hftaya gidicem yanınaOtobüs çok sık yok ama tam bize uygun satler varmış çok şükür Eşek kafa izin verse arabayla basıcam gidicemde aklı bende kalırmışmışmış elimi kolumu bağlıyo
balimmm hoşbulduk. .nasilsin bakimBeybimmmmmmmm başakkkııımmmmmmmmm hoşgeldiiinnn
İyiyim bende hamdolsun rabbime fıstığıımmmm.. Tilivisyon isliyoorum
bebisim olurda numarani yolla:)Şekerlerimmm gündüz yazdım tekrar yazıyorum.. Sizden bir ricam varSevdiceğin doğumgünüsü şubatta.. Annemin önerisiyle fotolarımızdan ve eğer bana yardımcı olursanız notlardan oluşan bir video hazırlamak istiyorum.. Sizlerden isteğime gelecek olursakkkk Telefonunuzun not bölümüne, ceyhun yeşim seni çok seviyor yazıp veya ek olarak da yazmak istediklerinizi yazıp, altına eşleriniz ve sizin isimlerini, yaşadığınız şehri de ekleyerek bana foto olarak gönderirseniz çokkk çokkk mutlu olucam
Yardım eden arkadaşlarım var onlara çooook teşekkür ederim
Yeşom özelden attım sana bak bakalım olmuş mu kuzucukk..Şekerlerimmm gündüz yazdım tekrar yazıyorum.. Sizden bir ricam varSevdiceğin doğumgünüsü şubatta.. Annemin önerisiyle fotolarımızdan ve eğer bana yardımcı olursanız notlardan oluşan bir video hazırlamak istiyorum.. Sizlerden isteğime gelecek olursakkkk Telefonunuzun not bölümüne, ceyhun yeşim seni çok seviyor yazıp veya ek olarak da yazmak istediklerinizi yazıp, altına eşleriniz ve sizin isimlerini, yaşadığınız şehri de ekleyerek bana foto olarak gönderirseniz çokkk çokkk mutlu olucam
Yardım eden arkadaşlarım var onlara çooook teşekkür ederim
arabayla 1.30 saate varırsın bebeğimde otobüsle 2.30 saat.. Denizlden sabah 8de varmış burdurdanda akşam 5.30ta.. Onun zaten 10 gibi başlıyomuş izni.. Otogara beni karşılamaya gelir artıkkk sılovmoşın sarılıp nostalji yaparızArabayla kaç saat ki? ay iyi bari canm sabahtan aksama kadar gorusursnz . ya bende bı ara ıstanbula gıdecemde tırsıom vala :))
İyiyim allaha şükür kuşuuuum sen nasılsın?balimmm hoşbulduk. .nasilsin bakim
Buarada istanbul olsa bende tırsardım gidemezdim heralde begeğim yaaArabayla kaç saat ki? ay iyi bari canm sabahtan aksama kadar gorusursnz . ya bende bı ara ıstanbula gıdecemde tırsıom vala :))
Ya bu çocuk beni her şeyden sogutuyor bazen. Aradı smsleri bitirmiş saçma sapan trip atıyor üstelik bana. Ben her şeye ragmen yilmiyorum ama yoruldum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?